136

пх

преди 1 година

Това не е Парламент! Това е жалка Пародия!

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 Киро Истината също става. :)

134

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно на петков му викат Киро Лъжата. Още отпреди да състави проекта пп.

133

Този Премиер

преди 1 година

е не Просто Вреден, той е Опасен за България и Демократичните Процеси - вижда се ясно, че истинският му идеал е Диктатура, който не е с Него, за него задължително е Срещу него, това е типичното Мислене на Диктатор!!

132

Анонимен

преди 1 година

Смислова информация = 0... Локуми и нищо повече )))

131

Анонимен

преди 1 година

Радев е първият напълно ялов президент. Такъв президент "ражда" недъгави същества. Сега Киро лъжеца внедрен от фypaжката се обърна срещу него.

130

Анонимен

преди 1 година

Проблема в България не е дали да се вдигне македонското вето,А проблема е КОЙ да то вдигне. Борисов иска Той да го вдигне и няма да даде на Петков да го вдигне.

129

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо що се държи като уплашена селска девойка?

128

Алеко Константинов

преди 1 година

"Пази, боже, сляпо да прогледа" - анализ: Разказът проследява живота на едно бедно селско момче, което по волята на щастливата случайност поема пътя от мръсотията и мизерията към висшите слоеве на обществото. За съжаление, този път не облагородява неговата душевност, а го отчуждава от род и отечество, поражда в душата му високомерие, алчност и егоизъм...

127

Анонимен

преди 1 година

Кирчо вие може да сте подкрепили Радев, ама аз съм гласувал за него, а за вас не усетих ви още ранната есен, че лъжете като навиждали и се радвам, че не съм се подлъгал, ИНТ също не ме подлъгаха да гласувам за тях за разлика от доста други дето ви се вързаха и на вас и на Славчо чалгата.

126

Анонимен

преди 1 година

Дотук ни докараха джендърите самонарекли се "българска интелигенция".

125

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро е с мого лица скрити зад един трениран опит за усмивка. От Просто Киро се превърна в Киро Куриеро. Всъщност той си е куриер. Дойде чак от Кан нада инструктиран през няколко офиса на едни на вид различни но всъщност едни и същи либерал-болшевики.

124

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

този Буквално се е СамоЗабравил! в Българският за такива имаме една фраза - Пази Боже, Сляпо да Прогледне!!

123

Есаул

преди 1 година

И какво толкова е казал Кирил? Нека Радев да не се крие като Слави, а слезе и разговаря с хора, имали нещастието да гласуват за него!

122

Тенгри Кан

преди 1 година

До Анонимен 138Радев, никога не е бил лично срещу Гешев;))) Масон масона, око не вади;))) Радев застана срещу Гешев, не защото обича народа и ненавижда Задкулисието, а защото бе застрашен, неговият брат-масон, съветника му Пламен Узунов, който реално е истинският президент на България. Радев е просто фасада! Задкулисието е именно в президентската институция, а не вън от нея;))) Гешев с пълно право разследва Узунов за търговия с влияние, такава е налице! Но,Гешев остана, разбраха се помежду тех

121

Анонимен

преди 1 година

ПОДКРЕПИХ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ И СЪМ ОБЪРКАН, ТАКА ЧЕ КИРЧО ХАРВАРДСКИ МОЛЯ ТЕ ИНФОРМИРАЙ НИ ДАЛИ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДАНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е В СЪОТВЕТСТВИЕ С чл.1 и чл.105 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА, ЩОТО ОБЪРКВАНЕТО НЕ МЕ Е НАПУСНАЛО!!!

120

Анонимен

преди 1 година

Европейските *** надигат глас щото имат СВОБОДА, а кат бяха само *** преди 1989г. си траеха като мишки!!! Е и това ако не е ЛИЦЕМЕРИЕ!!! ИЛИ ПО СКОРО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРОДАЖНОСТ!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Гледам някакъв ухльо нарекъл се бутар ще протестира срещу опозицията да ти пикам на бунтара.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 2 9! Бау е веган, няма кокал за изпускане и е справедлив, дори когато няма интерес! За Украйна е по скоро Z и V с нюанс от казаното от Кисинджър, а тук е срещу фалшиви патриотари, копейчици и всякакви мафиотски създания! Кирил да се оттегли от поста, ПП да продължи! Прекален светец и по католик от папата и Богу не е угоден !

117

Анонимен

преди 1 година

Президентът го назначи, а той се взе насериозно. "Когато задкулисието влезе в президентската институция, всички ние излязохме на площада" - той не е бил на площада, а влизането в президенството просто беше гаф на Гешев, за който той отдавна съжалява.