78

Как и кога домой

преди 2 години

То това окупационите руски войски се опитват да го правят от 70 дни. Нещо Кадировците не им се умира за Путин обаче и все се връщат домой.Въпроса е как и кога ще се върнат домой кадировците. Путин ясно обяви че армията на окупционата руска войска не може да напредва. Войниците ясно обясняват че не разбират за какво воюват и че искат да се връщат домой.

77

паралелепипед

преди 2 години

За многознайофцете, едно много интересно интервю с въпросният субект: НАШ ВЕТЕРИНАР В МОСКВА: ЩЕ ЗАГУБЯ ЧАСТ ОТ БИЗНЕСА, НО ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ Това интервю казва ВСИЧКО.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Гошо --- И това ще стане. То вече става де... ;)

75

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 89 --- Изгледах интервюто МНОГО внимателно. Лъже, като .... разбираш какво и бил командир на ПВД батарея или нещо подобно. Да, това също мога да го приема, ако се е случило в някоя паралелна галактика.

74

ZZ Top

преди 2 години

Руснаците не напредват много,защото нормата им вече не в кв.километри ,а в брой "неутрализирани" укропи,по 1000 на ден!

73

Гошо

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерЕ и защо това НАТО ,не ги подкрепя както трябва

72

Купувайте рубли

преди 2 години

Рублата се стабилизира под 60 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

71

От Азот се предават

преди 2 години

Интерфакс: Украинските военни в завода на Азот в Северодонецк започнаха да се предават, каза пред репортери Андрей Марочко, представител на ЛНР.В хода на специална военна операция на територията на предприятие Азот в град Северодонецк наистина някои украински военни взеха правилното решение и започнаха да се предават, каза Марочко в петък.Представителят на военното ведомство на ЛНР не посочи броя и принадлежността на военните части на украинските военни, които се предадоха.

70

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 87 --- Ами беше само един мултикилометров лъч, от който нищо не остана. Не си ли спомняш. А и за Хитлер си прав, защото Пууттлер върви точно по неговия тертип. Краят на всички е ясен. Няма да ти се наложи да чакаш много. Виж, за падането на капитализЪма ще ти трябват няколко щатски машини за пуканки и един силоз с "пуклива царевица".

69

Анонимен

преди 2 години

Е, опитват... те без това са твърде много. Ще спрат след някои месец;)

68

Чугунолеяр

преди 2 години

Правилно вече ви споменаха, че е бил ветеринарен доктор и 13 години е живял в Масква. Откъде има понятие за Украйна, когато е бил там само два пъти на екскурзия с Маруся. Айде форумните таланти да добавят нещо. Егаси нещастниците. Що ли си губя времето с многознайкофце. :)

67

Чугунолеяр

преди 2 години

До Анонимен -- В широчина - ДА, не в ДЪЛБОЧИНА. Капиш?

66

Анонимен

преди 2 години

денацификацията продължава до полската граница и следва пауза. После денацификацията продължава до Ламанша ,тогава Путин ще е доволен.

65

паралелепипед

преди 2 години

До Анонимен - Вземи си свери географията, за да не те преименуваме във Васко Нубиеца.

64

Чугунолеяр

преди 2 години

До Анонимен Нито сапьори виждаме, нито обезвредени мини. Поне да бяха турнали някоя TM-64, Ба-3, ПСМ, някой УЗ-2, а то - НИЩО.

63

До 76

преди 2 години

Ако според теб "няколко села" са Луганска, Донецка, Запорожка, Херсонска и половин Харковска области тоест 25% от Украйна. Ок! А още нищо не е приключило.

62

Анонимен

преди 2 години

ВКС РФ продължава да използва Су-57 в рамките на СВО в Украйна.

61

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 67 - Въпросният ташаккоментатор НИКОГА не е бил в армията и никога не се е занимавал професионално с военно дело. Надали има понятия и колко устава имаше в БГ Армията, но не в това е въпросът. Въпросът е, ЗАЩО не живее в Матушката, в която замина по време на демокрацията и ЗАЩО се върна в България руският подлизурко. Нека да каже, защото имам основание да считам, че чете и участва в моабетите тъдява. Толкоз.

60

Анонимен

преди 2 години

Русия вече четири месеца още ли не може да превземе тези няколко села около Луганск и Донецк ?

59

Анонимен

преди 2 години

Е колко пъти фашистите ще превземат севернодонецк? Тея с една слабо въоръжена и относително бедна Украйна не могат да се справят, какво остава за една нормална армия.