73

Км

преди 2 години

Рошав,като свърши украинското пушечно месо,докарай още такова от вашата колония Австралия(потомци на затворници и убийци)

72

Клошар

преди 2 години

Тия маратонки дето ги е обул Зеленски си ги познавам. Миналия месец ги изхвърлих в контейнера до един хотел с украйнски бежанци във Варна щото на лявата и се беше разпрала подметката. Ко правят в Киев? Верно че от този хотел много украйнци се върнаха по родните си места а от хотела се оплакаха че липсват крушки и сапунчета от банята... сега и маратонките си виждам на краката на Комика... Не че си ги искам обратно.Ако някой от рософобите е по-близък с Болодимир да му каже. Имам гъбички по краката

71

Анонимен

преди 2 години

В международната политика господин Зеленски няма приятели, има интереси !!!!

70

Доналд Тръмп

преди 2 години

Донесъл му е от тяхната !Как няма да му се радва ,ще има здраво шмъпкотене!

69

Ром'с

преди 2 години

Школы, Макрон и Драги искаха от Зеленски да седне на масата за преговори с Путин... и веднага след тях довтаса и Бобито... да им каже,че Британия и САЩ стоят зад тях... Със всеки изминал ден територията на Украйна намалява,я с 1 см, я с 20 км м2, понякога и с по 500 м2.. Джонсън приятеля... това ли иска за Украйна!

68

Кофти е положението

преди 2 години

Още малко клоунско приятелство и единият ще остане без море, а другият без остров.

67

Анонимен

преди 2 години

Путин ще се бие до последния чеченец...

66

Оп Са

преди 2 години

Среща на двама клоуна

65

Анонимен

преди 2 години

Трябва да доставят танковете и самолетите с екипажите, иначе тия там са сеояни.

64

Анонимен

преди 2 години

Наред е Англия да е без газ )

63

Анонимен

преди 2 години

Борис ще се бие до последпия украинец.

62

Анонимен

преди 2 години

Войната е срещу запада, затова всички макрони и шебеси се изсипаха там, защото им се клати стола. Борис също едвам шава. 20% инфлация и края н се вижда.

61

Ха ха

преди 2 години

Наркоман и луд са се събрали. Единият е луд, но алчен, коварен и зъл, а другият е наркоман, продажник и ...... Сами се сещате

60

Име

преди 2 години

Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме. лорд Палмерстън -1 март 1848 г.Или по нашенски казано, "Интересът клати феса"

59

ха ха

преди 2 години

Борко Джонсън дето е известен с небрешност си към външния си вид с костюм и черни обувки а колегата му Зелененейски с Зелененейска рубашка и мръснобели маратонки.Официално Посещение ... по Укрински. А дали са обсъждали как в Англия посрещат укринските бежанци? Упс, това няма как да го обсъждат. В Англия НЕ ПРИЕМАТ укрита дето се представят за клети бежанци. нееегри, може... араби, може... паките, може ...ама укритата ги връщат директно от границата барабар със мръъсните им знамена.По приятелски

58

Анонимен

преди 2 години

Тез много смешно изглеждат, ниски като Зеленски :)) Аз като служих, имаше големи добичета в казармата, чак да те е страх да ги погледнеш, тез ми изглеждат на клоуни :))

57

анонимен

преди 2 години

Тоя е объркал адреса, ако си иска "съветниците" трябва да фърчи до мацква.

56

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Байрактар,Байрактар.........

55

Анонимен

преди 2 години

Те много смешни тез украинските военни, никакъв респект не ми вдъхват като ги гледам :))) Явно защото не знаят да воюват и си мислят, че това е една игра :))

54

Анонимен

преди 2 години

Кравата имаше прогрес докато фон Браун и другарите му бяха живи. Сега с черно и латино на 80 процента са зле. Черно и латино не творят, те са нашите римляни. И ще стават все по зле.