66

Анонимен

преди 1 година

"Надявам се страстите да се охладят и да се намерят още независими депутати"_______Превод: надяваме се да си купим достатъчно депутати с грантовете от "Америка за България".

65

Анонимен

преди 1 година

Киро просто все още не разбира къде е проблемът. Не в липсващите депутати, които да го задържат на власт, а в неговото неадекватно управление и в коалиравето му с БСП.

64

Анонимен

преди 1 година

Да не би да самубили от новите ваксини за май мунска шарка? Нещо съвсем е заприличал на човекоподобна.

63

Щирлиц

преди 1 година

Конфигурация от три пръста с преобладаващ среден,ето това ви очаква.

62

Анонимен

преди 1 година

Той живее с мазохистка.

61

Анонимен

преди 1 година

31 Лорер зовеше, да презаселим България с руски "бежанци", т.е. икономически мигранти, сред които да дойдат криминални, корумпирани хора на Путин. Не, на руската колонизация на България. Не, на Лорер, наемник и безродник, атгибългарин.

60

Анонимен

преди 1 година

Лорер е пример за неинтегриран в България. Сега и провал в политиката. Утре на съд за злоупотреба с власт и безстопанственост на държавни средства.

59

Анонимен

преди 1 година

Стига прогнози, обичайте си крушите и вън. Втори шанс няма да има. Имахте време и държавен ресурс да преведете реформи, не го направихте. Защото хукнахте са се забавлявате, да назначавате цялата си рода, да хулите и изчегъртвате ГЕРБ, да повтаряне фейка на ДС за чекмеджета и кюлчета, да плюете Гешев...Това ви отне цялото време, в което трябваше да работите за държавата и хората, а не за чужди интереси.

58

Анонимен

преди 1 година

Нали купувате депутати, защото е честно и демократично, а и хич не е корупционно. Даже така са ви учили в Харвард.

57

Има още

преди 1 година

Минчев беше много нaгъл вчера. Каза все ми искате оставката, но още съм председател.Е, вече не е. Казват бил добър човек. И сигурно е така, но Киро го пожертва. Лyмпeните пред нс да хвърлят камъните по Кирил.Другата седмица дано видим и края на киро, асен и лорер и техните физиономии. А на Ристо. Хубав ден за България

56

ATLANTA

преди 1 година

Мазна еврейса муцуна НЕНАЯДЕНА

55

Шабат Шолом Г0им

преди 1 година

и жева си Назначих - Нов Морал в Политиката!

54

Идва Сряда

преди 1 година

Минчев беше свален с гласуване. С мнозинство.За киро минчев лена василев явно закони и конституция не важат.Другата седмица ако киро не накупи още депутати ще видим бързия край на харвардските измaмници.Поздравления за герб, дпс, възраждане и итн.Никой от тях не харесвам, но ще сложат край на това предателско и корумпирано управление. Браво

53

Хриси

преди 1 година

Това,че сте партията на бандита от Дубай е обществена тайна.Затова трябва да отидете на бунището цялата рода

52

(-_-)

преди 1 година

Самата система е порочна и дава възможност на много отпадъци да се докопат до власт. Но то това е идеята да се усеща, че народа определя нещо, но практически това няма как да се случи с малки, незначителни изключения..

51

Минаха ви

преди 1 година

Отлете простия пернишки паток.

50

Точно

преди 1 година

"Страх тресе ***."

49

П.К.

преди 1 година

Кой сбра тия "протестъри" и кой им плаща? Ама, като чета и гледам - "протестърите" са едно, пък тука пишат съвсем друго?

48

Тенгри кан

преди 1 година

Чаф, ние Българите, евреи да ни управляват не избираме. Та, не знам как си попаднал в НС, вероятно през задният вход с машините на Мъдуро;)))

47

DNS Салфетки за Паси

преди 1 година

Че ще излизаме от НАТО и вече наистина ще реве здраво!