8

Анонимен

преди 2 години

9 Пропускам Жоро тарабата, или предателят Георги Димитров, от столетницата БСП, с чиято стогодишнината история Нинова се гордее.

7

безпартиен

преди 2 години

всички за бати бойко - за да имаме стабилно правителство, не такава развратна коалиция!

6

Анонимен

преди 2 години

Популистки и инфлационен бюджет-капан. Откъде пари за всичко това, следващата година, а по-следващата? Киро не се интересува, ако ще и фалит на държавата.

5

Анонимен

преди 2 години

Управляващите опозориха България. Не само с делата си, а и лично Киро ментата, позореше опозицията в Брюксел. Толкова е низко и жалко...

4

Анонимен

преди 2 години

Заложили са е новия бюджет да теглят заеми от още 10 млрд.лева. Как няма да има скандали? Те до средата на юни изтеглиха 32млрд.лв. За следващото тримесечие им трябват от 10млрд лв понеже пенсионен фонд няма явно. Но сега сме средата на годината. С новия кредит ще станат 42 млрд.лева заем.Още 2 тримесечия има до края на годината и ще поискат още 20 млрд.при следващи актуализации. Алооу, това са 62 милиарда лева! Кой ще ги връща, бе? Работещите бедни ли? ? Оставка!

3

Спеца

преди 2 години

Лицемерни като депутати ! Приели пенсиите ,но нямало да приемат бюджета!Какво лицемерие на тия от ГЕРБ и ИТН!За ДПС не говоря защото те са фесове и ги интересува Турция , а не България!

2

Анонимен

преди 2 години

Георги Свиленски баджанака на Радев днес много се е активирал. Хахахаха

1

Анонимен

преди 2 години

На изборите мощна подкрепа за ПП, за Катадаиъ това било най-лошото правителство - познайте защо ?