102

българин

преди 2 години

Българинът няма да бъде на никакво море това лято защото не си е научил уроците и ще получи двойка по демокрация!!! А именно: Не подкрепи демократичните партии на последните избори, което ще доведе до падане на правителството на Кирил Петков, нови предсрочни избори, анархия поради безвластие (ще бъдат поредните провалени избори), безпаричие, масови фалити на фирми... И хората като нямат пари за хляб за какво им е море бе... глyпаци!

101

патриот

преди 2 години

Аз пък ще си ходя на нашето, с лечебна цел. Няколко глътки морска вода, и съм готов с "летния вирус". Така си калявам имунната система. И без това няма да изляза от тоалетната та по заведения няма да ходя, цените не ме интересуват. Ще ми излезе без пари.

100

:)

преди 2 години

Пък за Турция да не говорим

99

Анонимен

преди 2 години

слава богу каманаците са за дебелите прости тикви, другите си знаем идеално къде да ходим в Гърция, хем е далеч от разни про сти създания :)

98

Наемател на будка

преди 2 години

Тая година няма цаца . Имам само имамбаялдъ тюрлюгювеч и манджа с грозде през август . Варените мaмyли ще да са двойно че дървата поскъпнаха .

97

Иван Стратиев

преди 2 години

Много ориенталски черти сме придобили последните 5-600 години. Да мрънкаме и намираме кусур на своето и да величаем и целуваме дупето на чуждото. Живял съм две години на брега на Средиземно море. А последните 20 години не пропускам Обзор, Слънчака, Созопол, Свети Влас,... . Мога да намерия кусур навсякъде, мога да похваля всички, ама като достоен българин винаги ще повтарям: " и нашето си е хубаво"! Чудите се на майкопродавците в парламента, а поведението ви е същото!

96

Анонимен

преди 2 години

да не съм луд да ходя на бг морето да плащам 15 лв за 300г цаца. яжте си я сами.

95

Мина

преди 2 години

Он ще ни кажем де се ще ходим. Ако ще е и на Палмата си на Майорка ще ходим. Ако ще в Искъра

94

бай Даньо

преди 2 години

Без съмнение Ган4о ще е на гръцкото море тая година . Мина цяла година За Ган4о антиваксъра да преглътне гомняния вкус в устата когато малаките го третираха като изтривалка с "ковидарските мерки" сега е бодряк , саламите от Лидъл , доматите от село и дим да го няма ...

93

Анонимен

преди 2 години

До КакаНема такива работи, миризмата идва от шопите :))) Отивай кака на каменистите плажове в Гърция, да ти се наръби малко ду пето :))

92

Кака

преди 2 години

Аз пък обичам гмежта да ври да мирише на пот да ме настъпват по краката и масите да са плътно телесата да се пресират . Но да е евтино и да думти чалгата.

91

Анонимен

преди 2 години

Който живее на морето, ще си намери място за почивка, но от провинцията навътре в страната ще ходят на камънаците в Гърция :)))

90

Гоьтвач

преди 2 години

Не е вярно. Претенциозните украински туристи вдигнаха летвата пред родния туроризъм и качеството на обслужването се повиши онедсъзнателно.

89

Анонимен

преди 2 години

То хубавите места по нашето Черноморие не е нужно да ги знае цяла България. Ходете си при гърчолята. А най сте м8и смешни като заговорите за манджи, салами, трапези, маси и като броите какво сте сте си и не сте си сложили в паниците по тия хотели.... ненаяли си. Отиваш на почивка и тъпчеш по 5 пъти на ден, щото си си платил ол инклузива, 3гати почивката...

88

не съм язе

преди 2 години

До Па съм я бе Доообре!За 100 евракис цял месец...........но във WC-то................

87

Да да Ще е

преди 2 години

Ще оди после с болести българина ще се върне и без пари за зимата.

86

Морен сокол

преди 2 години

Естествено Гърция.Моного ясно

85

Па съм я бе

преди 2 години

Гърция,един месец ,олинклузив,къща с осем легла и три бани,моята-100 евро.А вие си стойте в България.

84

Анонимен

преди 2 години

добър ден :) Миналата година ни се наложи да ходим на нашето черноморие заради безумието със сертификатите. Повече от 10г не бяхме стъпвали. Е повече не.

83

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой нормален ще се занимава с мурафетите на хотелиер ганчаков,татуирания мошеник и още по-загубеният му персонал, който се състои основно от бойковия електорат,татуирани кютюци,и фронтофисни бледолики джукести миндиляци. Десетина дни човек няма да отмаря,а ще е нащрек, защото а се е разсеял,а са му го натътрузили до макарите. То се почва още от бензиностанцията и ушевите по трънки и канавки.