210

(-_-)

преди 1 година

То да беше само мррб.. Практически във всяко министерство злоупотребите са до тавана. Това е ясно на всеки. Искаме сега да разберем как вие се вписвате в тая картина.. За сега много кофти!

209

Българин

преди 1 година

Тролят яко, че ако така пп продължават скоро няма да има с какво да им се заплаща за теошските лъжи. Аз съм ПП и съм сигурен, че на предстоящи избори пак ще сме пред всички останали. Слави няма и да помитише власт

208

Анонимен

преди 1 година

188 А, какво ни хвърли ПП и какво си задели за родата, любовниците, приятелите, които напъха във властта? Дребни трохи, които галопиращата инфлация изяжда. При това, нищо не се прави тя да бъде намалена, напротив, стимулира се, с бюджета на първо място.

207

Цъцъцъ

преди 1 година

Тоя си мисли, че Българите ще му се връзват на опашатите лъжи като ГЛУ.ПА.ВАТА ЛИНДА!!! НЕ ВЪРВИШ, ЛЪЖЛЬО!!!

206

Въъъй

преди 1 година

ПРЕД КИРО МИНТАТА - ОСТАП БЕНДЕР Е КАТО ДЕНЕНЦЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА. НАШИЯТ Е ОПАСЕН ЗА ДЪРЖАВАТА.

205

Анонимен

преди 1 година

232 Хаах, имахте цялата държава повече от година, защо не доказахте "кражбите" на ГЕРБ?

204

Анонимен

преди 1 година

Киро лъжеца.

203

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата да покаже, къде. ПП пък пишат вместо 100 млн 1 млд.

202

Анонимен

преди 1 година

По-голяма тръба от Киро Кеша едва ли има?

201

Дядо Стефчо

преди 1 година

Вие от ПП какви тръби сте!

200

Анонимен

преди 1 година

Тиквата иска да хвърля милиарди открадната пара на народа от прозореца на джипа още 12-13 г

199

Леле

преди 1 година

Леле,толкова троляк,не съм виждал никога.Дори не сте прочели статията лелки и баби от герб.На някой хора им секна съня,след като Славчо си показа късата каишка и сценария излезе от контрол.Пуцайте здраво пичове от ПП и сие.Сега е момента,да смачката главата на змията.

198

Анонимен

преди 1 година

Как е Ленчето,добре ли е доволна ли е от паричните потоци...не те е срам.Поне пред дъщерите си се засрами.

197

Анонимен

преди 1 година

Смешници, но организирани. Фуражков си прибра комисионната от политическото инженерство, като от акциите на следващата фирма " Янев " чака и дивиденти. Дамаджанов вероятно си понапазарува някой и друг имотец, като отложи узаконяването за утре, когато няма да бие на очи. Изчезналите милиарди и свръх високите цени трябва все с нещо да се замажат. Медии, официални правителствени изявления, контрол на входа и износа на държавата - евреите могат само да мечтаят за такава схема

196

Анонимен

преди 1 година

Благодаря ви майко и татко, че не ми позволихте да уча в Харвард. Сега нагледно разбрах колко сте били прави.

195

Анонимен

преди 1 година

Цървулане, чакам обяснение за македонския въпрос.

194

Татул

преди 1 година

Не ме интересува кой колко е откраднал. Интересува ме когато вляза в магазина да не виждам цена на олиото и другите продукти по високи от тези в Германия и Италия. Инфлацията в България стигна необяснимо високи нива откакто ПП управлява. Някой да даде обяснението след като сме в европейския съюз, защо цените на повечето стоки в българия са по-високи спрямо тези на същи продукти в други европески страни, с повисок стандарт от нашия. Ето това ми обяснявайте.

193

Сатир

преди 1 година

До Сатир До всички наведени палчета - Скъпи адиотчета, събличат Ви ризата от гърба а Вие адмирирате. Това е непонятен мазохизъм, но щом Ви харесва, Ваше право или заработка!?!?!?

192

Кико

преди 1 година

Една етнос се слави в България с такива ПРИКАЗКИ, да не би Кирчо и ти да си от тях? Рашо ви лъже че тези лъжи са без следствие ,но ще видим,ще поживеем!

191

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на тези лъжци. Ако има злоупотреби не е мястото да се обявяват а да се предаде на прокуратурата и чак след като има решение на съда да се обяви кой какво е откраднал. Явно с тази безпредметна показност не се търси да се накаже някой а да се очерни. Кирето преди разправяше че само като се спрат кражбите от язовирите ще цъфнем. Лъжец и манипулатор.