85

Анонимен

преди 1 година

анонимен 91 написа самата истина и аз го твърдя вие обърнахте на опаки статията многото хора знаят истината затова че прекратете с вашите лъжи че ставате непоносими народа ви нема да има вера в вас

84

Ром'с

преди 1 година

Гледах видеото...тя казва ,че най-накрая дойдоха руснаците да ги освободят...Тези измислиха цяла статия само и само да омаловажат видето... След Това Украинците й разрушиха къщата ...само тяхната в радиус км ...и след Това ги настинаха с дядото й в Харков и проведоха "беседа' с тях ...и как мислите ,че ще постъпи баба та....

83

R.A.T.M

преди 1 година

Най-смешното е, че явно много хора си вярват,че Русия им иска земите разширявала се тясно им е.На първо място в света по територия и 9 по население от Москва до Владивосток със самолет е колкото от Москва до Ню-Йорк.Путин им е виновен, че са си избрали Бандера за национален герой и избиват мирни граждани с руско самосъзнание.Бабата не е излязла с руското знаме или украинското,а със съветското,тогава всички нейни хора са се били срещу кафявата чума."за свет и мир мьI боримся они за царство тьмьl"

82

Кингс КОР

преди 1 година

Позрав за английската кралица ! Тя си знае :D

81

Анонимен

преди 1 година

Старицата е санилна ментално болна, от лошия живот, който й отреди Путин. Такова е лицето на путинова Русия.

80

хеха

преди 1 година

Новините наваксват със събитията 2 месеца по-късно. Пълна трагедия за преписвачите.

79

До 95

преди 1 година

Примитивна плоскоумна пропаганда предполагаше че читателите нямат интернет въпреки че четат онлайн издание

78

Анонимен

преди 1 година

Доста сте изостанали от събитията

77

Анонимен

преди 1 година

На очите ли си да вярвам или на тая статия. Аз видях клипа - бабата беше щастлива, че руснаците идват, излезе да ги посрещне със съветско знаме, което сигурно тайно е кътала вкъщи и когато разбра грешката си и укрите почнаха да тъпчат знамето им върна всичката храна, която й бяха дали и се прибра с думите "баща ми воюва под пова знаме, а вие го тъпчете". Държа се достойно, а сега укрите са впрегнали пропагандата с такива статии да ни доказват друго.

76

Анонимен

преди 1 година

Горките *** *** съчинили тази статия, чудят се какво да изсмучат от пръстите си - смучат ли смучат горките за няколко цента.

75

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТКак е златнит пръст сидер ага? Този път ще победите ли Луна, че предния ви скъса...

74

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТПоздрави от Луна за сидер ага! Тя има повече гласове от вас! Щом няма нацисти защо продължава войната, ***?

73

Анонимен

преди 1 година

Горката руска пропаганда... Така и не се усещат, че с прославата на това знаме около цялата случка всъщност признават плановете на Кремъл да възстанови СССР и имперските амбиции на Путин.

72

ТРЯБВА

преди 1 година

Трябва да се помни Историята , и да не връщаме в Началото .Съветската Армия , с Червеното Знаме , освободи Европа от Нацистите от Германия - много хора не правят разлика между нацисти и фашисти - Нацистите са Германия и Полша , Фашистите са Италианците .Нацистите са избивали Хора в Газови Камери в Полша , Италианските Фашисти са водили Война срещу Италианската Мафия . След това е Дошла Руската Армия е ИЗБИЛА всичките Нацисти и Фашисти .Има ИСТОРИЯ .

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Хи-хи-хи-хи, либерастката пропаганда започва вече да издиша !

70

Анонимен

преди 1 година

Ех *** ***....ниска летва си жено мила. Работи върху себе си. С много труд се става журналистка

69

горките мисирки

преди 1 година

Месец и нещо не се осмелявахте да пишете за смелостта на тази жена. Даже и сега не ни информирате, а преписвате от някаква англосаксонкса медия и то само защото се преиначава постъпката, прокрадва се негативизъм и се описва като поредна руска пропаганда. А жената се изправи сама срещу въоръжени укрофашисти със знамето на СССР и им върна храната, когато стъпкаха знамето. Пожела да и върнат знамето като отказа храната. Истината е по-силна от всяка пропаганда, вкл. и от наглосаксонската!

68

Анонимен

преди 1 година

88 .....не ми обяснявай. Всичко е ясно. Много недодялано и българско

67

Морен сокол

преди 1 година

Стига с това противно знамеоще си плащаме за дето се вя 45 години .

66

До73

преди 1 година

Що в Аляска как живеят? Тука в София, нямаме канализация, ти ми коментираш руснаците.