20

До 18

преди 1 година

Не България, а ЕС ТРЯБВА СА СЕ СТРАХУВА ОТ ОТКАЗА НА БГ ОТ ЕС ПОРАДИ СВРЪХЦЕННОТО Й СТРАТЕГИЧЕСКО ГЕОРАЗПОЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВОЙНАТА ВЕЖДУ ИЗТОКА И ЗАПАДА!!! ОСЪЗНАЙТЕ ГО И СЕ ЦЕНЕТЕ ПОВЕЧЕ, ДОСТА ПОВЕЧЕ!

19

Hasan

преди 1 година

До чернияДАЙ БОЖЕ!!!

18

До 18

преди 1 година

Като спре износа за Европа, нима Не съществува останалия свят според теб??? Бъди роб тогава от страх да не обеднееш! Има и други държави, все пак?

17

А хаа

преди 1 година

Ясно става, че ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ счупиха България, заради Мк... ЕМИ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ. СЪС СИГУРНОСТ!! ВМЕСТО ДА СИ ПРИЗНАЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ГРЕШКА, ЧЕ ИМЕННО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ РАЗДЕЛИХА МК ОТ БГ ОТ СТРАХ БГ ДА НЕ СТАНЕ ТВЪРДЕ СИЛНА. ВСЕ ЕДНО ДА РАЗДЕЛЯТ БАВАРИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ. СЕГА ТАЗИ ТЯХНА ГРЕШКА НИЕ Я ПЛАЩАМЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ!

16

Анонимен

преди 1 година

България извън ЕС е нищо.Буквално 0.Ще има мизерия и глад.Не си го помисляй даже и за момент.България извън ЕС ,ще фалира за ден.За няколко дни ще се изтеглят всичко фирми.Ще се спре износа за Европа ,а той е над 90%.Загиваш и ти,който пишеш тук.Няма да има защо да ти плащат да пишеш небивалици.

15

Анонимен

преди 1 година

Браво, от Бучковски да научаваме какви ги е вършил и обещавал харвардския ни убавец.

14

999

преди 1 година

Кой го е СТРАХ ОТ ИЗБОРИ??? МАЙ ЕС И ПУДЕЛЧЕТАТА МУ!

13

Анонимен

преди 1 година

БГ политиците всичко правят само да ни разделят с Македония.Да не говорим каква криза може да направят ако има нови избори.

12

Ми

преди 1 година

Ако стане това - ЕС ще изгуби геостратегическа България. Но ще спечели Македония и Украйна. Честито на ЕС! Ние ще се оправим и БЕЗ ТЯХ!

11

черния

преди 1 година

Съвсем скоро ще се въздигне Османската Империя! Нашите смехотворни кавги автоматично ще се разрешат!

10

sa

преди 1 година

НАСИЛА хубост не става

9

Анонимен

преди 1 година

Македония в ЕС е най-голения Български интерес.Това е обединение на Македония с България.Поведението на БГ политиците е като Българската Църква.БГ църквата отказа да признае,че е Църква Майка на Македонската и да признае че тя е произлезла от Българската.Македонската го посика и след това България наложи вето на Македония за ЕС .Какво страх Ви беше да не се присъединим към България ли преди да влезнем в ЕС? Няма как да се чувстваме като Българи,Вие ни предадохте.

8

До 7

преди 1 година

Ей, шапшал, ти още Не си разбрал, че БГ НЕ иска маке да се определя като българин! Ако искат - да се определят и като Марсианци! Съвсем друго искат българите, а ти Рекламираш Македонски опорки, които са Откровена Лъжа!!!

7

Обективно

преди 1 година

Е това, ако стене, Ще Взриви България!!!! НЯМА ДА ВЯРВАМЕ НА ИСТОРИЦИ. ЩЕ СЕ ПИШЕ НОВА ИСТОРИЯ НА БГ И ЩЕ СЕ УЧИ В УЧИЛИЩАТА. БГ ЩЕ СТАНЕ ПРИДАТЪК КЪМ ПО- СТАРАТА И ДРЕВНА МАКЕДОНИЯ... СМЯХ!

6

Анонимен

преди 1 година

Заливат хората само със страхове. И без това не ме интересува особено. Македония вече е станала държава и хората там са определят, катооо Македония. Вече е мн късно ,ако някой мисли,че ще кажат добре Българи сме. Излишно губене на време ентова. Колкото и украинците в източната част станаха руснаци.. сега се гурмят взаимно се едно са 2 раси. Не виждам, какъв е проблема. Всеки да се прибира в държавата в кяото се определя.

5

Hasan

преди 1 година

Тези от ДПС ако подкрепят Кирчо,аз се разграничавам от тях.Няма да гласувам за тях повече!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Мечтите са безплатни.

3

aa1830

преди 1 година

Гаргамел да каже по-добре кой ще е следващия ни външен министър.

2

Асан

преди 1 година

И кирчу и кyкopчо са от наште :)))

1

Асан

преди 1 година

Аз съм пи деpас и се гордея с това :)))