75

Пак

преди 2 години

Глупости...

74

Анонимен

преди 2 години

Пазара празно не държи освободят ли ниша в русия ще се появи нов играч така че стига сте преписвали идиотии

73

паралелепипед

преди 2 години

До И какво ще стане? :) - Логично трябва да има нови милионери и милиардери, а руският бляяд да е роб, защото на него така му харесва. В това отношение е добре да четете Бердяев, а и нали някой трябва да продължи да налива финансови средства в капитализЪма, за да го запази здрав, читав и нефалиращ форевър.

72

Статия пропаганда

преди 2 години

Евтина пропаганда от Козяк. Каквото и да съчинявате за Путин и Русия, никой не ви вярва. След всяка такава статия феновете на Русия стават все повече ! Отделно нещо не ви изнася да информирате за положението на фронта в Донбас. Там се формират два (поне) котела в районите на Золотое и Углегарската ТЕЦ. Там бандеровците от нацбатальона Донбас и фашистите от Чуждестранния легион ги очаква съдбата на шеста армия при Сталинград и нацистите от полка Азов в Мариупол ! А вие си вервайте на пропагандата

71

cekyko

преди 2 години

До Анонимен 72 По икономически рЪстеж отдавна сме ги настигнали и дори изпреварили, за да ни лъснат голите дирници, като калайдисани *** на месечина.

70

И какво ще стане? :)

преди 2 години

И какво от това? :) Ще назначат нови милионери просто. Това е Русия. Богата страна.

69

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До в мойята --- Не зная във вашата компания какви работят, но по високите етажи на хайскрепърите в Манхатън НЯМА подобна фриволност - шефовете са тукашен материал, западноевропейци, японци, южнокорейци, но има и арабски крале, инвеститори от целия свят. Същото е и в столицата Вашингтон, в Шикаго и в ЕлЕй. Не зная откъде ги изпраскахте тези филипинци и хуйвейбини.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "по икономически р>ъ<стеж" С такива като теб - едва ли.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Действието на романа Тютюн се развива преди има няма 90 години, а Комунизтическия режим е принудил Димов да го пренапише, за да може такива като теб да се почувстват от пролетариата. :)))) Гледам , че ви държи и до днес. :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Прогноза: До края на 2022 г България ще надмине Китай по икономически ръстеж ))) Чакаме )))

65

Анонимен

преди 2 години

Точно трябва Путин да им конфискува парите че са краднали.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Много български марки и стоки мога да ти изброя" Не ми приказвай общи приказки, ами кажи ЕДНА голяма българска индустриална марка.

63

Анонимен

преди 2 години

Мощна индустриална държава, ама я питай партийната ни върхушка какво е ползвала- "Перла 04", или "Миеле"?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "България беше мощна индустриална държава" Верно, я кажи една голяма българска индустриална марка от онова време?

61

Анонимен

преди 2 години

ОК руснаците ги оправяме по няколко пъти на ден, кога ще оправим и нашата територия, в която след всеки пролетен дъжд е бедствено положение?

60

Анонимен

преди 2 години

Аз съм си доста добре в тази система. Сега, ако ти си спрял преди 30 години, си е лично твой проблем.

59

Анонимен

преди 2 години

Толкова по-добре за руснаците. Точно тия по всяка вероятност не са анелчета и се спасяват от случайни събития водеши до летален изход

58

в мойята

преди 2 години

щатска компания де работя като инжинер, 80% всички чистачи, пазачи , носачи говорят руски. другите са филипинци и порториканци

57

Анонимен

преди 2 години

В САЩ съм бил и се върнах, душко, щото не ми хареса хич. Но на Лавров дъщерята, на Медведев сина, както и много други руснаци, са още там. Виж, за американец да се пресели в Русия - това вече е събитие :)

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55И това го казва човек, който е от държава която освен чалга и кючеци нищо друго вече не произвежда ))) Брат, ти си българин... недей си приписва заслугите на немците, англичаните и т.н. като лична победа. Не си част от тези държави. )