280

до Мишка

преди 1 година

На каишката на Радев са. Те го подкрепят и в жаравата. Радев ги натисна да подкрепят правителство. Така на практика ако ИТН не бяха подкрепили Киро и Асен нямаше да имаме 32млрд. външен дълг за 6 мес. Но Радев заради синергията на дневния ред в синхрон на САЩ много държеше да има правителство. Събра ги омразата. Коалицията е изтъкана от омраза. Омразата е негативна енергия. Нищо хубаво не може да се роди от омраза. Преди за 20ст.поскъпване на горивата протести. Сега всеки цъка с езиk и търпи.

279

Мишка

преди 1 година

До ИТН - смешнициТочно това, че на първите избори когато бяха първи не направиха безпринципна коалиция като сегашната.БСП и ДСБ коалиция форевър в перьод.Това доказва ,че ИТН не са там за титли,власт и пари.Не са и на каишка на мутрите!

278

Аха

преди 1 година

Каза ли с по колко сребърника ще ги възнагради ?

277

Психиятър

преди 1 година

Киро е Световен лидер кво го занимавате тука с кръчмарски истории от Северозапада. Засрамете се.

276

Анонимен

преди 1 година

303 ПП и ИТН се замерват с екстременти, накрая всички ка до гуша в л...а.

275

Анонимен

преди 1 година

Защо ПП си мислят, че народът е на тяхна страна? Така и Слави бе решил, че суверенът е негов. Хаах.

274

Анонимен

преди 1 година

неготин, вонящ през интернет екскремент...

273

Анонимен

преди 1 година

ИТН се изниза през т...а, ред е на ПП, понеже са си лика прилика.

272

Анонимен

преди 1 година

Тихо, troll ...

271

Анонимен

преди 1 година

Коалицията и без Слави, бе в свободен пад и времето й изтече. Да питаме Киро ментата, ако ИТН не бе напуснала коалицията, как ПП щеше да се пребори с мафията? Защото всичко изглеждаше ОК, докато не се разведохте с тези срамни скандали. Защото няма невинни.

270

Анонимен

преди 1 година

Тихо, *** ...

269

Готин

преди 1 година

До 291. Та значи: Левски се е жертвал за създаването на "многослойните народни маси" в които "възниква кохезия". Щот съм ***, да обясниш в детайли, кохезията в народните маси!? Щот, кохезия не е с хуманитарно значение. Щот съм ***, знайш! Пък глеам и други са те разбрали кво кайш!?

268

Анонимен

преди 1 година

Докога ще търпим този продажник?Само кражби и пари чужди поръчки го интересуват.На 15.06. Киро Предателя ще поиска от НС съгласие за вдигане на ветото на РСМ.Ще видим колко са купени?И как ще понесем този позор?Повода,е че ЕС щял да даде гаранции за изпълнение на договора и нашите искания.Проблема е ,че не може да се вярва на Киро Лъжеца,защото при карт бланш е логично с неговия манталитет да злоупотреби,а и пълния абсурд да обвърже плана за възстановяване с ветото,без ония да са мръднали на мм

267

Анонимен

преди 1 година

Киро може да бъде унищожен физически, без някой да се приближава до него, от разстояние, с пси въздействие. Ха-ха, хи-хи!

266

Анонимен

преди 1 година

Никва смелост не е това, платили са им един влак пари с лихвите за това тяхно решение

265

ИТН - смешници

преди 1 година

ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

264

Виц за чалгаря

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

263

Анонимен

преди 1 година

Левски не е умрял за нищо. Той е имал кауза и е работел системно за нея, благодарение на такива като него в многослойните народни маси възниква кохезия, основана на идеали, което е висше постижение, това е нематериално строителство.

262

Готин

преди 1 година

Киро и Асене! Не си струва усилията. Народ, който открадна комитетските пари и предаде Левски. Народ който възстава тук-там само друг дами свърши мръсната работа. Народ от дребни тарикати, лъжци, крадци, завистници и интриганти не заслужава усилията ви за борба с мафията. Българинът е безмозъчен. Той не вижда дела, той вярва в това "дето го казала една жена на пазара". Зарежете стадото в блатото и си гледайте живота. Не бъдете като Левски. Той умря за нищо! Жалко!

261

Анонимен

преди 1 година

Депутат за мерси не работи. Нито за благодаря. Не се прави на ударен с мокра кърпа, че стана за резила. Цяла България ти вика КИРО ПАРАПЕТА.Срам! Позор! Оставка и затвор! Крадци!