130

Solar Power

преди 1 година

До Solar Power: За отоплението може да ползваш DMMPT от electrodacus. Даже имат и нови модели до 30kv. Кода за контролерите е опън соурс може да си правиш промени. Също така и схемите са отворен код може да си ги свалиш да си направиш сам платката, да събереш частите , да ги запоиш и си готов :) С желание всичко става. С бъркане в носа и това не работи само руски газ и петрол ни трябва със сигурност е пагубно :)

129

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да си чешем езиците,реалността няма да се промени. От страната на булката сме.

128

До солар

преди 1 година

Кой ти говори за соц. Соца сега е при нас пак

127

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Хахаха :) То и гвоздей изправяхме навремето защото нямаше... всичко това е НИСКА производителност защото си губиш времето с глупости вместо да проектираш ел. автомобил който да лети например и да го приложиш масово за обществото. Съвсем различно е от това да похарчиш едни държавни пари за ракети и танкове :)Затова навремето имаше проблем с обикновенни неща като телевизор,хладилник, кола и т.н. Соца НЕ работи за обикновенния човек да живее удобно и добре !

126

До солар

преди 1 година

Сложил си на баба си калпака.

125

Joe

преди 1 година

Да летят на Искандери. Имат бол. Или на Сармати. Качваш се на Сармата и като се сцепи на 12 части ,кеф ти Берлин,Париж,Лондон и т.н . За 2-3 минути и си там :-))) Взеха да зацепват рашките ,че даже газ и нефт няма да могат да добиват скоро. Ноу Хау и технолоджи ,братче.

124

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Какво да му мисля ? Аз съм си сложил панели офгрид от 7 години. Ток и топло без пари доживот :) Всичко 20-25 палки еднократно. Ти му мисли :) Спри да си бъркаш в носа, спри да четеш форумите на възраждане ако го правиш и помисли/научи нещо ново :)

123

Анонимен

преди 1 година

Малко ме съмнява страна в която се правят автомобили да няма резервни части. Да, компютри-момпютри, ама те и на запад имат проблем с доставкит, апък болтове, амортисьори, разни такива оборотни спокойно могат да се врътнат на струга в извън работно време. Помня в бегето по време на прехода имаше мода да се възобновяват пружини, ресьори, амортисьори, апък питайте ги в Куба как се поддържат 50-60 годишни автомобили.

122

Анонимен

преди 1 година

Много *** тук. Русия си е добре,ние да му мислим.

121

Анонимен

преди 1 година

Руснаците от 2014г. знаеха че това ще се случи , неизбежно е , но продължаваха да купуват западни автомобили.. Дойде време да си плащат за предатеството..

120

Анонимен

преди 1 година

Май се връщат във времето, когато се чакаше месеци за телевизор и години за кола!Да им е слодко, на каквото са си постлали на такова и да си лягат!*** се връщат на мода, а популацията на гълъби и котки ще намалеят

119

DIvanov

преди 1 година

В алиекспрес няма ли части за Боинг?

118

Анонимен

преди 1 година

Това ще е съдбата на всички отрасли в руската икономика и промишленост... Едно е да имаш природни ресурси, но съвсем друго е да имаш технологии с които да ги използваш...

117

Анонимен

преди 1 година

135 не си военен камо ли бивш. На ден сменяш хиляда ника, цял ден киснеш тук. Сноудън мисля че беше се закарал в Хонконг. На китайците за кво са им американски диверсанти? Те са хакнали анс и цру много преди него. Те си имат и отделен интернет.Си дзипин беше казал че ще извади петте очи ако ще и да са девет. Ти дори не знаеш какво е петте очи.

116

Анонимен

преди 1 година

132 ти дори не знаеш какви са условията за бизнес с Китай. Янките затова реват че всичко оставало там и остава и производство и всичко, ама пак се натискат там. Обаче на заблудения американизиран всичко му се вижда правено в запада. Ей от там ви идва и фашизма и русофобията. Неуки дилетанти които мислят че изтока е глупав и не взема нищо. Докато не ви затворят няколко активиста за ей такива обиди. И после ауу ама те имали ракети. Имали и самолети. Военни!! Как да ги оплюем? Ето -Призрака от Киев

115

Анонимен

преди 1 година

Не им е лено на русофилите. Трудът на съветските *** се обезцени, настъпи инфлация, водката поскъпна, махорката - тоже и съобщенията им едни такива, като на школници от училище "Петко Шаламанов" в Разград за бавноразвиващи се индивиди. Но май има и от пловдивската психиатрия с гордото име "Гюро Михайлов".

114

Военен (бивш)

преди 1 година

До 132 - ще ви дам пример за китайските шубелии. Когато Едуърд Сноудън избяга и поиска политическа защит в Китай, САЩ веднага заявиха на чайнизите, че ако му дадат подобна протекция ще ядат голата опашка. Великите Чайници се стреснаха и предадоха Сноудън в ръцете на *** и червените шушони. До толкова им е смелостта.

113

Хехе

преди 1 година

Мда, специалната операция дава своите плодове. Да им са сладки!

112

Анонимен

преди 1 година

До паралелепипед ха азти говоря,че не могат дапроизвеждат нови самолети,а за китай писах,че са икономика н1,къде видя ,че съм написал за китайски Boing.не правите разлика между това дали харесваш някоя страна и икономически реалности,схващаш ли изобщо за какво ти говоря изобщо или номера е да пишем нещо...

111

Solar Power

преди 1 година

До анализатор: Че кой иска да се разпада ? Напротив ! Нека да се обърне към Китай да им продава газ/петрол/нацизъм/комунизъм каквото желае. Държавите които е ОКУПИРАЛА да ги остави да си изберат сами своя път. Това е :)