29

Анонимен

преди 1 година

Къде са парите за пътищата? В апартамента с парапетите ли ги разпределяха, или ги предлагаха за подкупи на министрите на Слави? Или заминаха за украинците? Ще ни изтрепят първо от глад, второ по пътищата. Тези хора трябва незабавно да подадат оставка! Кой дявол ни ги натресе???

28

Анонимен

преди 1 година

До Popо - Честита ви поДмяна, не промяна.

27

Димитър

преди 1 година

До коментар 26Не е добре нито ГЕРБ, нито ДПС, нито ИТН. Еднакви мафиоти и крадци. Дано влязат в затвора.

26

Popо

преди 1 година

Честита ПппппромянА!

25

Димитър

преди 1 година

Да, състоянието на пътищата е много лошо, но правителството управлява едва от половин година. Отговорност за некачествените пътища трябва да се търси от Бойко Борисов и от ГЕРБ, защото по тяхно време са построени по този некачествен начин. Ако бяха строени хубаво, сега няма да се налагаше да се ремонтират. Това са видимите резултати на ГЕРБ. Дано скоро да влязат в затвора.

24

Анонимен

преди 1 година

Много тикви поникнаха по магистралите.

23

Радослав

преди 1 година

Ако един път се срине 1 година след строежа или последния ремонт значи е направен некадърно и е крадено много! Има мостове които са правени от немските инженерни войски и още стоят. Моста на Кольо Фичето колко ремонта е видял за всичките си години? То ако всяка година ще пилеем 90% от стойността на нови пътища за ремонти, ние 1 нов км няма да видим! А пътищата и преди бойко и по негово време и след него винаги са били тотал щета!

22

Анонимен

преди 1 година

А вие чакате да се подобрят ли?

21

Анонимен

преди 1 година

Значи всичко си е както винаги до сега, за кво квичите тогава.

20

Анонимен

преди 1 година

До ЛекарСега една година не усвояват средства? Боко демонстративно им остави 700 милиона по отделна сметка. Къде са парите и за какво са отишли? Да не са по к*рви и т*пкачи? Това май те кефи? Рашков колко години са му нужни да каже резултатите от поне едно разследване. "Ин хаус" най-малкото не е незаконна процедура.

19

Анонимен

преди 1 година

До Някой сиТъп ли си, сляп ли си. От 2017 ако не се лъжа пътищата в България се строят по германски образец. С банкет, канавки и т.н. Склоновете при ББ започнаха да се"запечатват". Кой рехабилитира Костинброд-Петрохан. Берковица-Монтана. Монтана-Чипровци. Криводол-Враца кой оправи? Ракево, Добруша с какви пътища са? Е, така искам да ме "крадат". Да си пълни шкафчето, но да знам за какво.

18

Анонимен

преди 1 година

При Бойко пътищата си бяха ок. Последния мандат нещо се позавлачиха новите строежи, може би заради пандемията. Ни наличните пътища си бяха в добро състояние. Тези от подмяната уж корупция борят, но дупките дето зейват не могат да скрият със сладкодумието си.

17

Канна Рачева

преди 1 година

Няма да ми мрънкате ! Нали искахте "Промяната". Ето имате я ! Радвайте и се !

16

Анонимен

преди 1 година

магистрала Тракия е направо коларски път между Вакарел и тунела, дупка до дупка

15

Анонимен

преди 1 година

Честита ви промяна..

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6Умнико, всяко нещо иска подръжка. Ако не подготвиш пътя есента, зимата заминава. Пролетта го довършва. Два пъти ББ идва на власт след други и два пъти берем през пролетта плодовете на предишните. Ама при толкова ппростт народ, толкова. От няколко месеца седят кратери до комплекса и нищо. След всеки по-голям дъжд при ББ се оправяха дупките по живковуте пътища. Берковица-Монтана слънце. Подбалкански път-Елин Пелин слънце. Постави основата и на Монтана-Мърчево. Дойдоха"некрадливите"

13

Някой си

преди 1 година

То да имахме пътища, да ревем. Ние плачим за нещо, което го няма. Кога в последните 30 години е имало построен/рехабилитиран път с вертикална и хоризонтална маркировка с оформени водостоци и банкети с редовно окосена растителност? Никога! В България те е страх да караш нощем, че не знаеш пътя де е, и след завоя дали няма някоя яма и да останеш там. Денем не знаеш някой недоспал тираджия или джигит няма да те отнесе. Пътищата в България са приключения с неясен край.

12

Лекар

преди 1 година

Боковото наследство

11

ПЪТНИК

преди 1 година

Русинова,когато защитаваше Фъндъкова за пътя при Лъвов мост,че можело да има проблеми и т.н.,забара ли2А сега-пътищата лоши-как няма да са,когато ББ дава гаранция за построена магистрала 5 г.В коя евр.д-ва има такава гаранция?Нали пътищата при ББ бяха много добри-как за една година се изровиха?Хайде не се прави на голяма защитничка на пътниците и шофьорите,защото знаем чии интереси защитаваш.

10

Анонимен

преди 1 година

Тези час по скоро трябва да ги разкараме. Мая, Бабикян, Татяна Дончева, Капон, Хаджигенов да не ги допускаме въобще до избори. Новите на Радев - Ченалова-гнилата ябълка и Янев също. Тези дето гласуваха за ИТН и ПП въобще да нямат право на глас. Навсякъде с коли с гуми тип патерица. За 2 седмици страшна разлика на северния склон на Петрохан. Магистрала Хемус геризи, не дупки. 60/40 тихомълком смениха срока за подава не документи на 10 число.ДДС декл.част от документите е до 14-ти! "Отсяване"!