19

Анонимен

преди 2 години

Челяка си го каза - това е западна България......ама сърбетата са им втълпили, че са макета :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Защо албанския посланик още не изликан във външно или изобщо защо не е вече обявен за персона нон грага. Албанциге да си знаят мястото и да не се месят в чужд спор.

17

Анонимен

преди 2 години

Албания ако да се отдели от пакета със скопяните и ще започне преговори за влизане в ЕС.Но не искат защото те така или иначе на практика са превзели територията Македония, та общото им кандидатстване е само за да узаконят тази територия като албанска,следва обединение с Косово и ето ви Велика Албания. И няма да има и помен от северни ''македонци''.Но скопяните като сръбска успавана лепотица спииии и чака принца/ЕС/да я целуне и щастлив край.Ама ще дойде шиптъра.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15България спъва членството на ЕС на Албания заради макетата, що да да не се подиграва на техните претенции :))) Всички на Балканите знаят, че са българи, само макетата не го знаят :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Македония е българска област, подобно на Тракия, Добруджа, Мизия, Поморавието, т.н.

14

Анонимен

преди 2 години

Честно казано постъпката му е *** и неуместна..Не си представям каква ще е реакциятау нас ако някой си позволи подобна"шега" за сметка на България

13

BulgarMak

преди 2 години

Bravo na Albaneco. Hare Rama. Hare krishna. Kazvam ti Sine, seshtai se snaho. Dobre chee bazika ta da si kajem istinata.

12

Анонимен

преди 2 години

Албания и Черна гора влезнат ли в ЕС дефакто Сърбия стават заложници. Това че Македонците играят по свирката на Сърбите им играе лоша шега на самите македонци. Албания ще влезне първа в ЕС.

11

Анонимен

преди 2 години

Ние немаме турчин за външен министър, явно макетата съвсем са се предали.....хахахахахаха :))) Албанеца се подиграва на макетата, ама те не могат да го вдянат това :))

10

Анонимен

преди 2 години

Македонците са прави ,но късно ще го осъзнаете, ние сме далеч от ценностите които проповядвахме, продадохме си манталитета за шепа жълтици, не осъзнавате и плюете,защото съвестта ви е гузна. Прародителите ни биха се срамували от това,което сме днес като общество, дори няма дума която да опише духовното падение и дебелочие

9

Анонимен

преди 2 години

Само на мене ли ми прави впечатление, че говорят на английски? А макетата имат за официален език И албански. Накратко - това са ви законите и учете албански. Официален език ви е, макета. Няма мърдане.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Това значи, че имаме редуциране на политиците, не е като при вас турците да имаме диктатор от 20 години :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Къде е кирчо. Не се вижда наоколо. изпуснал е грозната шега.

6

й

преди 2 години

И албанците почват да виждат що за стока са макетата. Гледайте как може да се отделите от тях за влизане в европа, колеги албанци

5

Анонимен

преди 2 години

'' Аз ще гласувам за излизане от тъпосъюза '' ................................. ти ще гласуваш за който ти подхвърли две стотинки (копейки в твоя случай), но добре е да внимаваш, да не ти излязат изотзад после тези копейки, защото неграмотните селяни винаги се подвеждате по лесното, евтиното и лъскавото, и после плачете.

4

Анонимен

преди 2 години

С клоуните, които ни управляват сме си за подигравка дори от джуджета като БЮРМ и Албания.

3

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска от макетата да не си имат собствена държава, проблема е, че ни крадат от историята и е наричат македонска, каккто и че ни гориха знамето, което е непростимо :)) Защо ни горят знамето, нали им помогнахме да запазят суверинитет, когато албанците ги нападнаха, нали ги признахме първи за държава ? :))

2

Анонимен

преди 2 години

Албанците наистина се подиграват на северняците и не ги уважават ( не че има защо ) ... Така че това не е нещо неестествено, въпреки че го прави и държавен ръководител :)

1

Анонимен

преди 2 години

Е какво лошо е казал човека ... убеден съм, че народа им защо го иска, проблема е в 'политичарите', дето не искат да пуснат кокала.