92

Анонимен

преди 2 години

Партиите щели да фалират. Ама партиите какво произвеждат та ги е страх от фалит?

91

Аз промяната

преди 2 години

До 88 ти да не си нещо а мафията сега сега управлява цените в магазините са невероятни а *** и Киро пътуват с правителственият самолет до Солун ей така това е нулевата корупция на мафията

90

Канадски измамник

преди 2 години

А парите от Хемус къде са? Алооооо А отбора на измамницииите

89

Анонимен

преди 2 години

Както изглежда, проблемът е в това, че ви липсва политическа култура и толерантност. Взехте се много на голямо, не зачитате останалите, и резултатите цъфнаха още в първите месеци управление.

88

1

преди 2 години

88 То вече е късно. По-надолу писах, че житницата на България вече е турска от към население. И това никой не може да го оспори. Въпрос на време е да стане турска и от към територия. Ако там дори в момента се проведе референдум ти гарантирам, ще ще минат към Турция веднага. По-голямата част от тези хора не са стъпвали в София скоро, а някой и никога, но са били в Турция поне няколко пъти, а повечето дори редовно си ходят, особено при празници.

87

Корупцията пита:

преди 2 години

Кокорчо, Къде са 8 милиарда от спрените кражби на ГЕРБкъде са 4 милиарда нови заемиКъде са 100 милиона на месец комисиони на МЕТКъде са 1 милиард за батериитеКъде са милионите за електроавтомобилитеКъде са 9 милиарда за 9 дниКЪДЕМООШЕННИК

86

х

преди 2 години

Линда е вързала Киро за парапета и го налага с точилката .

85

смех

преди 2 години

Слави доказа на 100% че е невменяем... така ли се управлява партия... на тъмно от дивана и когато му скимне веднъж на 3 месеца... авторитарно

84

2

преди 2 години

Изобщо въпроса не е до пенсии или фалиране на фирми, а до самото оцеляване на държавата. Вижте една Хърватия, която е държава на 30 години и след нас влезе в ЕС, а вече е на светлинни години напред в развитието си. Да се молим сегашното правителство да оцелее и да се пребори, защото дойде ли мафията за нови 10 години, после вече ще е късно.

83

Бонго Бацил

преди 2 години

Психопат *** на лекар и си пий лекарствата. Ако си недотакован, викни шега на НАП да те натъпче убао. Махни се от власта ти ни погубваш!

82

Анонимен

преди 2 години

Има ДС зависимост "отгоре"... Сещате се момчето за мокри медийни поръчки как присъстваше на MG купоните..А?

81

Слави Трифонов

преди 2 години

Нищо не знам, не разбирам от тези неща, не нося отговорност за нищо, Македония Оле!!!

80

Хаха

преди 2 години

Троловете на ПП се активизираха едвали не ако не ги подкрепим светът свършва хора остават без работа ала бала , маниаци не се хващайте актоализацията и преизчисленията трябваше януари да се свършат а те никаква не я свършиха и оставиха едвали не за юни 2ра актуализция да правят пълни *** да се махат и да идват избори не се лъжете другото е опит със страх да ви накарат да им дадем парите си

79

Анонимен

преди 2 години

До 82:Така или иначе пак ще фалираш след време ако това правителство остане.

78

до 81

преди 2 години

А не е ли??? Какъв е според тебе, херувим???!!!Вземи се гръмни!!!

77

до 78

преди 2 години

Не схващаш ли картинката? Отидем ли на избори, ни ***, ни баба ти ни дядо ти, никой няма да получи нито увеличение, ни индексации! Сега чакаме индексации за бизнеса, ако не ги получим заради Славуца, фалираме а аз оставам без работа!!!Проклет да е чалгаря Трифонов!!! ТРИЖДИ ГО ПРОКЛИНАМ!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Манипулатори, изкарват едва ли не Слави бил Юда, а те горките самият Христос, толкова невинни и чисти направо светци разбираш ли, мошенника син на ченге от ДС и коурвар и един друг мошеник завлякъл хора и фирми ахде моля ви се.

75

анализатор

преди 2 години

"От доста време има напрежение по много теми в коалицията, но не очаквах да хвърлят държавата под автобуса, така вицепремиерът Асен Василев коментира решението на лидера на ИТН Слави Трифонов да изтегли министрите на партията от кабинета." Там ти е грешката Асене - от слуги на Кремъл можеш всичко да очакваш!

74

Lina

преди 2 години

Наказах се да гледам въпросното интервю, в което слАвуцата се караше, мръщеше и се обиди жестоко, много жестоко на въпроса за фирмичката на границата. Никаква организация и при кОкорчови. Майка ми няма увеличение ( никакво) на пенсията. След като и т.Иквун се притеснява да се връща, значи сме пред фалит, а зимата не знам какво ще е, май и пЛандемията гласят отново . Плюс избори.

73

Пп

преди 2 години

Смятам , че за по бьрз фалит на страната вместо - асен , румен гечев трябваше да е министър на финансите за да бьдем отново милионери а долара да стане пак -3000 лв