456

Анонимен

преди 1 година

Хора завършили престижни университети на запад не трябва да се занимават с власт, а само пожарникари, фискултурници, певци, бивши агенти на Държавна сигурност и после защо сме най-зле по всичко в ЕС.

455

Тест1

преди 1 година

Преудолях го, за да може да се свърши работа", заяви той.Г-жо *** Христова, изкарвате си парите с този бизнес (журналистика) преОдолейте лошия си правопис

454

1

преди 1 година

учиндолски **политико**,а на тебе кой ти каза,че трябва да се занимаваш с политика,защо не се занимаваш с чалгата си,или си в договорка с онзи индивид от банкя,а уж ким сте скарани,но едно дазнаеш,по -вече парламент с твоя тошко няма да видите,и едно голямо браво,за Иво Сиромахов,който малко късно разбра,що за хора сте,и се разграничи от вас.

453

Анонимен

преди 1 година

Славун,оттегли се,много си болен ,а за ПП си прав,дошли са да крадат максимално,че се и пое**** ват повече от нормалното.

452

забележка

преди 1 година

1. Никаква самокритика у Трифонов--само другите са лоши, а той цвете ненагледно.2.Никакви думи относно това, защо неговите действия съвпадат 100 процента с исканията на ДПС и ГЕРБ.3.Никаква надежда за напред---само аз това, ония онова, аз им казах , а пък те ...

451

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли,какви продажници ни инсталират комуняците.Слави,млави,копейки.За Банкя и сараите няма смисъл да се говори.Как да имаме, какъвто и да е напредък с подобни българофобски "политици"?Избора ни е прекалено контролиран от .....Вързаха ръцете на ПП,смазаха ги с познатата пропаганда и потриват доволно ръчички.

450

Анонимен

преди 1 година

СЛАВИ И КИРИЛ СА ЕДНАКВИ. И ДВАМАТА СА ГОЛА ВОДА, С ГОЛЯМО ЕГО БЕЗ ПОКРИТИЕ. И ДВАМАТА СА НАЕМНИЦИ- ИГРАЯТ С ЧУЖДИ ПАРИ. СЛАВИ Е НИЩО БЕЗ МАЕСТРОТО. НИТО Е МУЗИКАНТ, НИТО ПЕВЕЦ. КИРО Е АМБУЛАНТЕН ТЪРГОВЕЦ С АМЕРИКАНСКИ МАНИЕР И Е НАМЕРИЛ ЕДИН УМЕН ЧОВЕК, В СЛУЧАЯ АСЕНЧО, НО ТОЙ ПЪК Е МОШЕНИК. КАТО СЕ СЛОЖАТ И ЛОРЕР И СЪБЕВ НЕЩАТА СТАВАТ МНОГО ЗЛЕ. СЛАВИТО СЕ ОПИТА ДА ПРОБУТА КАРИМАНСКИ, ЗА ДА СТАНАТ РАВНОПРАВНИ В БРОЙКИТЕ НА КРАДЦИТЕ, НО КИРИЛ ГО СПРЯ И ВОЙНАТА ПОЧНА. КИРИЛ Е ВЕЧЕ АУТ!

449

ТОЗИ...

преди 1 година

ТОЗИ Е И ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ИЗЛЪГА КАЖИ БЕ СЛАВИ КОЛКО БЪЛГАРИ ИЗЛЪГА - ТОВА С МАКЕДОНИЯ СИ Е ЧИСТА ИЗМИСЛИЦА НЕ Е ПРИЧИНА ЗА НАПУЩАНЕ НА КОАЛИЦИЯТА - А СЕГА КАЖИ ИСТИНАТА КОЙ ТИ ПЛАТИ И КАКВО ТОЧНО ИСКАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ПЕТКОВ ПРЕДЛОЖИ ДА ГО СМЕНИТЕ ХАХАХАХА ОБИЧАШ ПАРИТЕ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ТЪРСИШ ЛЕКИЯ НАЧИН НЕ ТИ ПУКА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ В БЮДЖЕТА ИМАШЕ ТОЛКОВА НЕЩА КОИТО ЩЯХА ДА НИ ЗАРАДВАТ - НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ НИЩО ЗАЩОТО АКО ГО НАПИША НЯМА ДА Е КРАСИВО ОТ МОЯ СТРАНА

448

Анонимен

преди 1 година

Посочете поне едно нещо полезно за България и народа, което да е сътворено от ИТН. Поне едно. Нещо май се замислихте.

447

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам интервю, а монолог. А да ми говори за морал някой, който разказва как е преговаряно и какво е било казано е неуместно. Не се прави така, славчо

446

Анонимен

преди 1 година

Петков голям комплимент му е направил, като го е нарекъл певец, макар и бивш. Слави не е никакъв певец. Той е избран от мутрите да насажда чалгата и да опростачва народа.

445

Виждаме ви

преди 1 година

Има ли опити да се заобиколи блокадата за РСМ? Очеизбождащо ДА! Отдавна! Нададоха вой много хора (далеч не само ИТН) и няма как да мине без линч. Единствената опция е: овладяване на МВнР, бой по съпротивляващите се и дискредитирането им, отклоняване на вниманието и самосваляне на правителството (защото иначе ще ги свалят с линч след вдигане на блокадата). ИТН ги предупредиха като внесоха гласуването за еврото зад гърба им. Не са т*пи от ПП-нарочно ги провокираха за да стане опцията за РСМ!

444

ББ

преди 1 година

славуца какво стана със "суверена"?евтина ***.а излезе...а ти плащат толкова много с ограбеното от нас..."суверена"!как ще изхранваш,плащаш топлото,хляба на пенсионерите,на майките и младите семейства,как ще компенсираш бизнеса?с криене в катакомбите няма начин...излъга хората...ще те намерят в катакомбите не се съмнявай!попита ли "суверена" дали иска да разрушиш Държавата им,да запалиш домовете им,да прогониш децата им и да обречеш възрастните хора на гладна смърт?...ти копираш борисов!

443

Ти си минало !

преди 1 година

Ролята му е била да пречи на на новото правителство да осъществи обещанията си (новата компи ,митницата, пътните фирми )и за да няма нови разкрития му е наредено да действа !

442

Ти си минало !

преди 1 година

Край на всякакви политически успехи ,това ти беше ,пълно разочарование !

441

Анонимен

преди 1 година

Станислав Трифонов беше активиран да свали правителството заради разбитата огромна и дългогодишна схема на Бойко Борисов и мутрите му на Капитан Андреево/Капъкуле в комбинация с отказа да бъдат дадени допълнителни 3 милиарда лева на фирмите за пътно строителство, които от 12 години са на хранилката.

440

Анонимен

преди 1 година

Темата за Македония е изместване на фокуса от нашите български проблеми. Ако магистралите и тротоарите ни бяха като в австрия, ако заплатите ни бяха като в германия по 5000 евро, ако болниците и училищата ни бяха като в швейцария всички македонци без никакъв натиск щяха да искат да подражават. Докато държавата ни е потрошена никой няма да иска да е българин. Първо нашите проблеми да си оправим.

439

Анонимен

преди 1 година

Трифоннов на ИТН, Борисов на Герб, Константинов на Възраждане и др. диктаторски партийни водачи действат като лидери на престъпни разрушителни за народа групи (национал-социалистически про-руски, анти-български про-турски нео-нацистки), а не на демократични политици, които се грижат от правата и доброто на народа.И ако попречат да се приеме бюджета ще доведат катастрофална криза за България и те трябва да подадат оставка!

438

Анонимен

преди 1 година

Чалгарят поднесе два пъти властта на тепсия на Радев, и сега се опитва да направи същото. Останалото са алабаланици за балъчета.

437

Анонимен

преди 1 година

Българското селско его е голямо и дърпа държавата назад.