29

Ufjvjvjcjcjc

преди 2 години

Откъде ги намират тези пращящи от акъл съветници да се чуди човек!

28

Анонимен

преди 2 години

Така е то.Само казаха,че Бойко Рашков ше стане шеф на КПКОНПИ и се активизираха всички да свалят правителството.Какво ли си мислят?Абе тоя щом арестува Бойко,какво ли ни чака ако стане на КАПАКОНПИ шеф а?!Ще им развали рахатлъка на всичките изедници!!!!Затова извиват ръце!

27

Методи

преди 2 години

Това ченге пак изпълзя от хралупата...,:))Но навън се задава градушка..политическа..Замислените далавери май няма да ги бъде!! Отиваме на избори,а Кире отива на Канада...

26

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ В ЧАСТНОСТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ СА МНОГО НЕКЪПАНИ И МРЪСНИ ВИДЯХА ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ОТРЕЧЕ КРАЖБИТЕ И СЕ СТРЕМИ КЪМ НОВО НАЧАЛО КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ И ВЕДНАГА ОТВСЯКЪДЕ ЗАПОЧНАХА ДА ГО ЗАМЕРЯТ СЪС СВОИТЕ МАЗНИ ИЗПРАЖНЕНИЯ Е ВЕРНО В ТЯХ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМА НАИВИНИТЕТ НО ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОЛИТИЦИ КОИТО НЕ СА ПОДКУПНИ И СЕ СТРЕМЯТ БЪЛГАРИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ЕДИН ПО ДОСТОЕН ЖИВОТ оставям поста и започвам да чета Бай Ганьоно не гръцкият пре които уж по погрешка са изтипосали ТИКВАТА

25

Анонимен

преди 2 години

ЗАКРИВАЙ ТАЯ ДЪРЖАВА

24

Пу пу

преди 2 години

Нинова и Радев по едно и също време се сетиха за програмно правителство.

23

Анонимен

преди 2 години

От сътрудник на ДС с агентурно име "МАЙСТОРА"ли ще получаваме акъл? Баста! Писна ми от продажници.

22

Анонимен

преди 2 години

Партиите в парламента може да немат желание за предсрочни избори, но народът ги иска, няма друг изход. Някой от партиите да спря цените, някой да спря спекулата, някой да се бори с корупцията? нема резултата, а народа всекидневно обедняваи и още ще обеднява.

21

ПЪТНИЦИ СТЕ...

преди 2 години

...НЕМА ЛАБАВО.....ГУМЕН ГАДЕВ ОС РАТЕРЕНА У БЪЛГАРИЯ!

20

Анонимен

преди 2 години

Те досега така я оглавяват че свят да ти се завие ..да се махат

19

ГРЕШИШ "МАЙСТОР

преди 2 години

СЕГА ...ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА , КАК ЩЕ ФАЛИРАТЕ БЪЛГАРИЯ.......ХА,ХА,ХААААААААА

18

aa1830

преди 2 години

"Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато." - Защо, г-н Мултигруп? Миналата година имаше 3 пъти избори докато ви се угоди и президента прокара хората си. Сега се оляхте, обаче избори не бивало да се допускат....

17

Анонимен

преди 2 години

Този професор го има на кадрите във филма "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода България" и във филма "20 години по - късно" - документален филм на Николай Чадаров. Не знае ли г-н Радев кой е проф. Александър Маринов?

16

И.Б.

преди 2 години

До 13:Цената на литър бензин в Германия е от 2,09 до 2,19 евро.Немското првителство направи отстъпка от 30,00 цента за литър за потребителите, но не забрани на съответните концерни да не задържат сумата за себе си. Те направиха точно това и прибраха парите на данъкоплатците. Това събитие се коментира сега ежедневно по немските мекдии, но още на се предприети законни мерки заради отказа на министрите от партиите на богаташите.

15

Пълни глупости

преди 2 години

Ако не се намерят 12 читави депутата с чиста съвест, които да подкрепят правителството, по-добре нови избори - при тях ПП ще имат абсолютно мнозинство.

14

Анонимен

преди 2 години

Правителствената криза и кризата с цените ги правят едни и същи индивиди - тези , които не искат държавата да се оправи , щото тогава ще секнат кинтите ! Славчу е тяхното *** !

13

Анонимен

преди 2 години

Проф.Александър Маринов, с прякор "Майстора" е последния човек разговарял и видял жив Васил Илиев преди да го ликвидират на път за среща с Трифонов в ресторант "Мираж". Представяте ли си в каква държава живеем? Министър председател с прякор Киро Кеша и шеф на стратег.съвет на кабинета на Радев с прякор Майстора агент на ДС? Съжалявам, че не заминах със сестра ми преди 25 г. и не избягах от тази държава. Много съжалявам, че останах да се боря за просперитета на България. Няма да си го простя.

12

Анонимен

преди 2 години

Неюа нужда! Такива мо ше ни ци нищо полезно не могат да направят. Избори час по-скоро!

11

Анонимен

преди 2 години

та къде ще заведе Лена Кирчо?направо в Канада.

10

Анонимен

преди 2 години

Този професор знае ли, че правителството на малцинството се избира в мнозинство?