56

Смехории Разни

преди 2 години

Оная бабичкa Ива Николова е пуснала 30 статии как Кирчо обарва Ленчето, ама не пита Боко Тиквата за прocтитутките дето му снимат шкафчето пълно с евраци и златни кюлчета.

55

до 59

преди 2 години

това няма НИЩО общо, има ли щкафчета? пачки? кюлчета? Ние НЕ сме толкова прости. Капиш?

54

Анонимен

преди 2 години

Лена ще намери 12 необходими депутати за коалицията. Тя си знае как, нали взема 10 хил. месечна заплата.

53

Спомням си

преди 2 години

Преди две години, платените медии ни проглушиха ушите с скалъпеното видео от спалнята на Борисов. Сега мълчат като пу.ки за видеото с интимните забежки на Кирчо и Гугулена. Чукнете в интернет и ще ви светне ! Ако това не е конфликт на интереси - здраве му кажи ! А шараните да продължават да му вярват на лакардиите за почтенност, морал и нулева корупция !!!

52

И ся ко?

преди 2 години

Нали му викахте Киро Гриндера, той излезе по-голям тарикат от всеки един тука - има си жена И любовница, милиони левове спестени, супер успешен бизнес и ръководи най-голямата партия в България. ЗАВИЖДАЙТЕ МИШКИ

51

Анонимен

преди 2 години

"Бунт..! Въстание..! На оружие, братя! Доста, робство и тиранство, всички на оружие.." из "Записки по българските въстания" Захари Стоянов

50

hahahahaha

преди 2 години

натиснаха ви копчетата, зарублихте, продажници недни.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако се избере нов кабинет със същите играчи, ще е втора подмяна на вота и гавра с държавата.

48

Анонимен

преди 2 години

Правителство на малцинството или спасението няма такъв филм. Правителството си отива и пак ще има избори. Проблема е че много финансови средства потънаха в много "черни дупки".

47

Зидаромазач-33степен

преди 2 години

Единственият и уникален шанс тва да стане е, Лена да осъществява спойката между " ПП колаиция" и останалите 12-сет ;)))

46

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите трябва да бъдат изринати от парламента и да се върнат към Фалиралото шоу. Да си правят тъппите скечове за роднини и приятели.

45

Анонимен

преди 2 години

По-добре български чалгар, отколкото краварско "кънтри"!

44

Читател

преди 2 години

Херо много сбърка, че заложи на путефските радефчета Кирчо и кокорчо.

43

математика

преди 2 години

ДПС 20 години управляваха без прекъсване. Декември се избра правителство, което беше само на половина на ДПС. А след месец започват следващото 20 годишно управление на ДПС. Честито!Ако някой не е разбрал, КОЙ разпределя порциите, да пита Киро!

42

Анонимен

преди 2 години

СЛАВИ се простреля и в другия крак. Ако не гласува бюджета за повишение на доходите, ще се вдигне народна буря и ще го натика в *** газ. Този *** чалгар ще бъде замерян с камъни. Всичките му депутати са събрани от други партии. Те ще го предадат и ще му покажат среден пръст. Или си заминават с него. Да ги събере на дивана на Доган. Мръсенн чалгар ще бута борбата с корупцията.

41

Кирилка Петкова

преди 2 години

Искам да остана във властта докато съсипем окончателно България, заедно с мъжа ми Асен и нашият кум Ру. Рад.

40

до Iv

преди 2 години

Бъди оптимист, колега, скоро може да открием ново дъно! -)))

39

Анонимен

преди 2 години

Чалгари били ама наши. Ако са педофили ама наши пак ли ще ги защитавате, селяни? Няма излизане от тая дупка с такъв примитивен манталитет.

38

истина

преди 2 години

Правителството франкенщайн на четворната коалиция каквото можа обърка, и каквото можа открадна. Сега се канят да направят по малък франкенщайн правителство, но с един крак и две ръце за да могат с двете да крадат. Дано до новите предсрочни избори народът да поумнее, и да не гласува за непознати. Първо да се премахнат машините за гласуване, защото машините а не избирателите печелят изборите. Както стана преди 6 месеца.

37

Iv

преди 2 години

"негласуващ" не съм съгласен с теб, че летим към дъното. За тази цел трябва от високо да скочиш. По-скоро сме на дъното, а за какво копаем още надолу на мен поне не ми е ясно.