59

Анонимен

преди 2 години

Най-добрите министри от този кабинет бяха от БСП..... Призовавам гласувалите за ДБ и ПП.. сега да гласуват за БСП

58

Анонимен

преди 2 години

Най-слабите министри от този кабинет бяха на ИТН. Ако министрите бяха само на ПП и ДБ, нещата щяха да бъдат къде по-добре.

57

Анонимен

преди 2 години

Този убавец от снимката ли щеше да закрива Левски?Сега като не е министър вече може кютек и ....не само

56

Анонимен

преди 2 години

За България лошото предстои. С такъв изчанчен и обратен народ - толкова.

55

Анонимен

преди 2 години

А колко хора се подлъгаха по Дългия в началото. Като предложи Николай Василев за премиер и стана ясно, че е дошъл да обслужва интересите на крадците, ама пак много балъци му повярваха втория път. Сега вече не ви ли стана ясно за какво са дошли в политиката?

54

Анонимен

преди 2 години

Хайде много ви здраве. Крадливи министри не щем. Направо се махайте от коалицията, ако ще обслужвате интересите на мафията. Видя се кой мисли за държавата и кой за себе си.

53

ДО 45

преди 2 години

Другарю ,на 74 съм видял съм две и двеста ! Вашите кьорфишеци и тези на Рашков,който чегърта година и половина и нищо на мегдана,едно документче няма ! Това показва само зло бата на комуниста!....Вервайте си -,,Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи койтомисли че всичко което прочита е истина ! Така ви учат вас чугунените глави

52

Безакълен

преди 2 години

До До 48 Ми точно не му идва акъла на електората и не хване да изрита всички червени и сини във всякакви нюанси завинаги ...

51

До По-възрастен

преди 2 години

Да спориш кой престъпник е по-престъпник, при положение, че всички са съучастници в общата престъпна дейност и са допринесли за настъпването на вредоносния резултат бива. Но да не отразиш, че последният най-сериозен и довършителен удар е на последният е ...странно. Киртака ни въвлича в чужда война, пак той рекордно задлъжни България за най-кратко време, отново той се подмаза на американските си господари, спирайки доставките на евтин газ, което не си позволиха големите европейски държави.

50

До 48

преди 2 години

Забравил си Волен Сидеров,Маяма и Йоло Денев! И те са идеални за ,,твоята коалиция!!!.....На този електорат няма да му дойде акъла !!!

49

Анонимен

преди 2 години

...и какво за тази македония, няма да я направим българска, нобтя скоро ще стане албанска, така че защо се правите на големи родолюбци...

48

Анонимен

преди 2 години

Искаме си ВИНЕТУ

47

До 41

преди 2 години

Явно не си запознат че посланниците се сменят обикновено след три годишен мандат ,млади момко! Явно си невръстен !Образовай се !

46

Чекист

преди 2 години

Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАДРУЖБА

45

Възраждане + ИТН

преди 2 години

Аз пък чакам и искам коалиция Възраждане + Има Такъв Народ. Другото е хвани единия, удари другия.

44

По-възрастен

преди 2 години

До: номер 42 (Възрастен) Точно Бойко Борисов е топ мафиота в България! Айде да не споменавам приближените му фирми които нон стоп по магически начин печелят обществени поръчки. А парите от тях изчезват по още по-магически начин и затова сега сме без заплати! Защото заради връзките на българската мафия на ГЕРБ с руските капитали след наложените санкции вече и родните ни мафиоти останаха гладни!Затова станахме по-зле, а не защото падна Бойко Борисов!

43

Анонимен

преди 2 години

През у- ми е Сега лапачите са по малко

42

До Анонимен 39,

преди 2 години

"България ще изчезне.Благодарете на Слави,Бойко,Доган и Костадинов" -х-х-х-х-х- Но най-вече Петков й видя сметката! Такава антибългарска политика като него дори изброените от теб не са водили с такава скорост и в такива мащаби.

41

Възрастен

преди 2 години

Стига сте се заигравали и крили с тази дума КОРУПЦИЯ бе тарикати ! Корупция винаги е имало,има и ще има в цял свят!Важното е какво оставя всеки след себе си !Все повече българи до преди година бяха доволни от стандарта който са постигнали и от общата икономическа ситуация плюстова че Борисов единствен работеше рационално ! А както каза Вл.Даверов,,Всеки глу паккойто дойде от някъде и каже на този народ ,това което иска да чуе,може да вземе власта" Правосъдната реформа е чиста поръчка от мафията

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Уважавана страна? Ти шегуваш ли се? Всичко ни се спуска като на слуги, защо мислиш изгониха днес Херо Мустафа? Защото не си свърши работата и позволи това правителство да се разклати и най-вероятно - разпадне. Кремъл имат много повече интерес нас да ни има, отколкото Вашингтон