114

Сержант

преди 2 години

Знаех си, чалгата не е надеждна ,музика'.

113

Сега

преди 2 години

Слави я кажи кой ти изкомандува ЛЕГНИ

112

Трябват 22 депутати

преди 2 години

Ако част от депутатите на ИТН се обявят за независими или създадат нова парламентарна група може да се събере пълно мнозинство. Трудна задача, но не и невъзможна. На депутатите от ИТН би трябвало да им е ясно, че при следващи избори едва ли ще влязат в НС.

111

влади

преди 2 години

Птп - продължаваме с по трудната промяна

110

бай Даньо

преди 2 години

До АнонименЩо бе днес малко ли ти изглеждат овцете !? Първо гласуваха за Радев пРезидента, после Слави да ги оправи, после откачиха за подмяната докато държавата вървеше поне умерено добре (сега по ясно ли е какво е зле!?) , днес във време на война сме единствената държава където подкрепата за НАТО намалява дори при положение че нямаме армия ... малко ли ти са овцете!? Аз виждам много овце и стръвници при това ...

109

Продължение на 113

преди 2 години

18 години в Америка стигат. Цялото семейство взехме паспорти, направихме пари, закупихме имоти в БГ и чакаме добри перспективни времена да се приберем. Колко много има като нас искат да се приберат.

108

Анонимен

преди 2 години

Чао!!! Красив, хубав ден е днес.

107

Анонимен

преди 2 години

Следващото правителство ще само от рубладжии.

106

Анонимен

преди 2 години

Избори и победа на Възраждане. Това е ! Излизаме от ЕвроГейския Съюз и гадното НАТО. Махаме санкциите и бензина пада под левче. Тока и той. Връщаме доброволна казарма (сина ми ще го запиша, между другото той иска да бъде войник да се учи да стреля и да заякне) и забраняваме Гей Парадите. Купуваме танкове, С400 ПВО, самолети и започваме селско стопанство на тази златна почва. Имаме най-плодородната почва в цяла Европа. Дини, домати, чушки. Едно време имахме 12 милиона овце.

105

Анонимен

преди 2 години

На изборите требе да се изчегърта славуца.

104

В

преди 2 години

Американския агент Киру тъпуту не успя да се задържи и половин година...Колкото и да пищят платените американски тролчетаа у всеички възможни форуми ,е ясно че българина не ги иска...

103

Анонимен

преди 2 години

ако трябва кирчо и кокорчо само двамцата ще управляват, ама няма да се дават..

102

Анонимен

преди 2 години

ПП са крадци с харвардски дипломи. Искат всеки лев да отива в технете фондове. Пари за друго няма.

101

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ , ДПС И КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ДЕТО НЯМА РЕАЛНО И 4% АКО СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ НА НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ!

100

бай Ставри

преди 2 години

Докато ни управлява Нинова няма да прокопсаме. Трябва КорНИ и нейната партия да бъде изгонена от управлението. Ако ДБ остане да управлява с Нинова ще изчезнат като партия. Ако парламента иска да съществува още за да решава належащите въпроси, трябва да се направи експертно правителство от министри, които не идват от партийните листи, но да се излъчат от партиите, които държат на ЕС и НАТО, а това са ПППП,ГЕРБ, ДПС и ДБ.

99

бай Даньо

преди 2 години

Дойде предизвестената съдба на една безпринципна коалиция , която дойде да свали и "вкара в затвора" със всичките му трески за дялане най успешния премиер на България, ...

98

Анонимен

преди 2 години

Рубладжии !

97

Анонимен

преди 2 години

Да актуализират бюджета и да се ходи на нови избори . Иначе ще е някаква какфония . Всяко заседание , всяко гласуване ще се търгува за нещо .Няма добра сделка , има недоволни = няма кворум

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Слави играе за БОйко, изненадани ?" Като се опитва да даде властта за ТРЕТИ ПЪТ в ръцете на Радев ли? Интересна "игра за ГЕРБ".

95

Анонимен

преди 2 години

Какво ви става бе?