259

Вьзмутен

преди 2 години

Радев ни ги натресе тия хиени

258

Анонимен

преди 2 години

Просто,а за шутове в главата прота готов ли си?

257

Опаа

преди 2 години

Чемодан, вокзал, Канада! Поздрав по вашия любим украински. Най-сетне тия да изчезнат. Сега е моментът за масов протест за оставка на правителството.

256

Анонимен

преди 2 години

Петков: Готови сме на правителство на малцинство, а не на извиването на ръце..... точно КАТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ЧЕСТО ДА СЕ ХВАЩАТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ ПРЕД ВСЯКА ЕДНА ПАРТИЯ ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ МНОЗИНСТВО. П.С. със БСП в коалицията ви очакват и по-тежки времена . Винаги когато комунистите са били във власта е следвала национална катастрофа . Припомнете си Станишко .... или Мадридския Дядо дето го докара ДС ......

255

Анонимен

преди 2 години

престъпниците от ПП да си заминават, 700% скок на промишления ток, 50% инфлация при храните, бензин за 3.50, а от тях само празни приказки и обещания, докато теглят заем след заем. незабавно избори, да се махат от властта и Гешев да ги почва.

254

П.К.

преди 2 години

Като гледаме и слушаме, днес всички управленци са прекалено сериозни, ядосани, няма хилотене, няма закачки. Само са доста унили, загрижени. Дали от непрекъснатите "грижи" за ни направят живота още по-спорен? Или пък, случайно да са им потънали гемиите? Да поживем, да видим, да разберем.

253

Румен Кирококоров

преди 2 години

Кх,кх,кх...Мустафа ми рече да напазарувам едно 12-сет депутата от ИЪН, да не жала парите, чи инак лошо! Та, електорат, парите, дето смятах да ви ги раздам, сега ша ги дамз а "Бог да прости", ша пазарувам депутати;)))

252

Xa-xa

преди 2 години

На мен не ми пука кой и какви пари е взел, ако пътя е добър. Ама на вас ви пука, щото не ги е взел ваш човек. Там е уловката. И сега почваме едни луди проектирания на тунели и мостове, че там е далаверата. В хартията ...

251

Анонимен

преди 2 години

Простьооо,пътник си,какво още не ти е ясно???България след промените никога не е имала толкова наведено правителство в твое лице!

250

Анонимен

преди 2 години

за влизане в парламента трябва да отговаряш на редица критерии. образование, висше или магистратура. никакви спортисти, артисти, певци и т.н. имаше куриози депутати след като влязоха в парламента завършиха средно!?!.

249

П(ълен) П(ровал)

преди 2 години

Винаги сме имали лъжци и мо ше ни ци, но тия са на друго ниво. Харвард си е харвард...

248

Зевс

преди 2 години

Семейно правителство е най-яко, стига да няма въртиопашки в близост.

247

Мислете друзя

преди 2 години

С този ход Кирил спечели 70 нови депутата

246

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за 3,9 милиарда лева - Кирил не дава на Слави да ги харчи както той иска. Кирил е решил да продължи делото на ГЕРБ, а ИТН искат парите неясно защо с нови фирми да направят само 10% от започнатото от ГЕРБ.

245

Анонимен

преди 2 години

Кирил се справя добре

244

Хайде де

преди 2 години

От Вас до момента виждаме само празно говорене и обещания, срещу които стоят хаос, драстична инфлация, обедняване на населението и безумни необосновани действия от страна на властта. Да не говориме за кашата с доставките на газ, които тепърва ще има да сърбаме. И за какво е всичко това ? За Украйна? Но вие сте премиер в България, господин Петков. Изглежда някой трябва да Ви го напомни по грубия начин.

243

глас

преди 2 години

Ти не си гласът на народа, а гласът на Америка. The voice of America.

242

обективен

преди 2 години

Бат Бойко е оседлал белия кон и идва да ви арестува бегом за Канада.

241

Сатир

преди 2 години

Караждов поиска тези 3,6 млрд лева да бъдат платени насъщите фирми, които бяха разследвани за злоупотреби и когато казахме, че актуализацията на бюджета не е да увеличим бюджета на МРРБ" - Разследвани, предевени обвинения, осъдени? Имам информация че КирКор са разследвани за ОПГ, лично Чашков ми го каза. Предстоят уточнения.

240

Един до 264

преди 2 години

Те хората си казват за какво са изхарчени пари, и дълга на България не е по-голям като цяло, защото част от дълга покрива стари задължения, но то малко акъл се иска за да ги разбереш тези неща. А това плащане на украинци по нареждане на САЩ .... все едно слушам соц съседката на 77г , която се информира от русофилски Фейсбук групи пълни с конспирации и жълти новини. Естествено нищо доказано и без факти, но пък пълно с опорки, с измишльотини и крясъци. То като викаш по-силно ще станеш по-прав....