18

Анонимен

преди 2 години

Еми в РСМ е масова омразата към нас, те дори сърбите не ни мразят толкова, типични криви българи са те :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Ако оставят това име на културния център предлагам Александровка болница да я прекръстят на "д-р Менгеле".

16

Анонимен

преди 2 години

Защо другите български центрове там не бяха изгорени?Сега заради тоя се насади още по-голяма омраза и ако ни мислят за фашисти заради Джамбазки може и другите да изгорят.Джамбазки може да е някой таен хитлерист!!!Говори пламенно за българския Бандера.Да ходи тоя да отвори център в Рисия с име "Бандера" и там да ни докара война тоя...

15

Анонимен

преди 2 години

Осъден е за убийство в България Михайлов.Не лъжете!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Михайлов не е убивал български журналист, просто е бил шеф на ВМРО, когато е бил ликвидиран един коминтерновскк агент антибългарин, маскиран като журналист с български паспорт.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Ако трябва и до война да се стигне! НЯМА да им отстъпваме на тия! Аман от продажни страхливци като теб!!! И още нещо. Ако ще Стево Пендаровски да го кръстят този център пак ще го палят. Просто защото е български! Набийте си го сърбомани в циментовите глави!

12

Сата НАТО

преди 2 години

Хора, произхождащи на Изток от Ихтиман, такива ка асковскио фат маг, не е редно изобщо да зимат отношение по Македония. А русофилските простащини, че Ванче Михайлов бил нацист... за такива изявления всеки русофил требва да бъде трепан.

11

Анонимен

преди 2 години

Никакъв туризъм там! При тази омраза то си е опасно, а и не мога да търпя наглостта им да ме развеждат по църквите и да им слушам глупостите и комплексите!Докато не го вържем с туризма няма да мирясат! Ето с гърците сме имали по- големи конфликти и войни, но днес имат коректно отношение и сме там на море!

10

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Вие от шопско ако щете си метнете по едно въже и се обесете!

9

Деси

преди 2 години

Срам за България и Македония, целият Баклан ни се смее.

8

Сата НАТО

преди 2 години

Сменете името на този тьп център, требва да се казва Ванче Михайлов. Какво е това руско Иван... По принцип хората в шопско казваме Йован, Ване, Ванчо, това положението.

7

Анонимен

преди 2 години

Аз специално много мразя Хитлер и доктор Менгеле както и всичките им последователи.Според мен никога не са се раждали по-злобни и сатанински изчадия адови.В шок съм как е възможно да се кръсти на хитлерист този център и после да се очаква диалог с тях?Преди не ни викаха фашисти.Ако някой цели война казвайте...аз много искам да няма война,да е мир и да има диалог между българи и македонци.Винаги съм смятал,че са ни братя макар че нямам роднини македонци.

6

Ламбо Алабалаковски

преди 2 години

I'm a firestarter, twisted firestarter! Не ме съдете, просто съм фен на Продиджи, а и малко ксенофоб и расист, к'во толкова - у Македонията така е прието, а и от Сърбия и Русия падат добри пари за такава дейност.

5

аноним

преди 2 години

Сменете името,стига сте провокирали,това е фашистка личност не само за тях.Ако кръстим така наш център мислите ли , че няма да се подпали.Липса на такт, дипломация, но то трябва да се мисли,или това е била целта

4

Анонимен

преди 2 години

Няма абсолютно нищо македонско в мен и нямам никакви роднини македонци по каквато и да е линия обаче и аз не съм съгласен българския културен дом да е на името на хитлериста Ванчо Михайлов.Мисля,че ако продължаваме да настояваме така да се казва може да се стигне до война.Ако отворят център с такова име тук в България много българи ще са против,защото самите ние не обичаме Хитлер и неговите хора.Няма ли кой да каже на мекедонците,че не сме нацисти и фашисти?

3

Анонимен

преди 2 години

Антибългаризмът е държавна политика в Скопие, затова тия се чувстват сигурни и защитени там. Знаят, че няма да ги обвинят, а ще ги защитят каквото и да направят. Затова и го правят.

2

Русе

преди 2 години

не е солова акция ..... точно цяла Македония стои зад него!

1

Анонимен

преди 2 години

Не на макетата в ЕС! Заслужават си го! Маракона да гледа какво става и да им бие по канчетата пости