57

за 64

преди 1 година

Да се казва истината обида ли е бе умник ? Цял свят назовава българският народ като стадо овце или като п*рост ! Бедни държави като Сомалия и Сиера Леоне се изправят и имат вече по-високи заплати от в България, защото имат по-умно население, ти виждал ли си умен народ - беден ? Щом българите си искат отново ГЕРБ с Тиквата значи са п'рости и това не е обида, а факт от действителността ! 16 г. сме най-бедни в ЕС защото сме п'рости !

56

Анонимен

преди 1 година

До щом няма газ, ами как ще има като не е платена. Сам си слагаш лайкове или неграмотни бедняци.

55

дупка в главата

преди 1 година

Вместо да дращиш минуси,глyпаkо,виж какво става с населението им,колко селища са изоставени,какви ги вършат китайците в Сибир,как се демонтират цели жп линии и се предават за скраб!Русофилски мaлоyмниk!

54

анонимен

преди 1 година

Щом няма газ за България Захарова, няма и да има и за Сърбия! И няма да пътувате!

53

ЬЬЬ

преди 1 година

Само българските русоПили с промитите си мозъци не прочетоха и не разбраха историята на България,че от време "оно" най-големите ни врагове са били винаги русия и сърбия,а благодарение на тях и рсм,сиреч рмс(ремс) с отживялото си прокомунистическо мислене..

52

Анонимен

преди 1 година

Аз сърбите не съм го харесвал никога те са най анти български настроени от столетия

51

Анонимен

преди 1 година

Абе, защо Лавров искаше да прелети над България, а не над Румъния, откъдето е най-прекия път за Сърбия?

50

руски мозък

преди 1 година

Само без умен, твърди че от Москва до Белград се стига през Македония и Черна Гора.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 Явно русофилите още си мислите, че ще ставате презморска губерния. НЕ разбрахте ли бе, желязната завеса се спусна, и този път сме от страната на Запада. Имате още малко време да емигрирате, ако толкова много обичате пРосия (но ме съмнява, че ще го направите).

48

Анонимен

преди 1 година

Живеем в 21 век. Като не отиде на официално посещение може и с холограма да разговаря и пак да вземат същите решения. Даже при визуалния контакт хората са по внимателни във вземането на решения.

47

Анонимен

преди 1 година

И какво се постигна с това забраняване за прелитане? Нищо. Същото като със санкциите.

46

Анонимен

преди 1 година

Под младонатовска държава има предвид Македония и Черна гора. Ние не се водим младонатовска държава, обаче се вързахте нали?

45

Анонимен

преди 1 година

И интригите няма да помогнат на Русия, скоро ще трябва да избират, дали да си хранят руснаците или да се бъркат във вътрешните работи на другите държави.

44

Анонимен

преди 1 година

Това със затварянето на пространството за самолета на Лавров към съседите ни беше страшен дипломатически гаф. Факт, който беше директно признат и от Вашингтон с изказването, че сами сме си взели това решение. Най-лошото е, че ни изхвърли от масата за преговорите в бъдеще. Когато тези преговори започнат, на нас ще ни затворят въздушното политическо пространство. Запомнете го.

43

бай Ламби

преди 1 година

Захарче,младонатовските държави не са против Сърбия а против старата монголо-сибирско-татарска орда.Дано малкото ти мозъче смазано от алкохола който си поела през годините досега да го проумее това час по скоро.

42

Анонимен

преди 1 година

Айде почнаха и със Сърбия да си играят, сега ще дойдат да я "освободят"

41

Вуте

преди 1 година

Тия вечи никой не ги... за сливи .

40

Хага

преди 1 година

Чакаме те.

39

Анонимен

преди 1 година

Тая стepва пак ли изплува? Държавите не са против Сърбия, а против фашистите. А сръбето сами си го набиват като си мислят, че ще имат евтини горива. Ама ще им излезе крива сметката.

38

A

преди 1 година

Спирането на газа какво беше. Галене с перце?