293

Анонимен

преди 1 година

Марш в роZZия е предател и безродник

292

КОПЕЙКИН

преди 1 година

ВСЕКИ ПОДКРЕПЯЩ РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ НАЛИ ЗНАЕШ....РИТОРИЧНО ТЕ ПИТАМ

291

КОПЕЙКИН

преди 1 година

ИЗМИТАЙ СЕ

290

Марешки

преди 1 година

Копейкин как си?

289

Анонимен

преди 1 година

Ти не заплашваше ли с "тропане"? Какво правиш още в Парламента? Марш в Балчик.Гешев до кога ще чакаме да покажеш за какво взимаш пари, не само от Бойко, но и от нас???

288

Анонимен

преди 1 година

Копейкин първо трябва да изгоним Митрофанова, защото такава намеса и обиди към държавата никога от никого не е било отправяно.Заедно с нея качваме и теб на влака, да продължаваш да й носиш куфарите.А за теб за хулиганско поведение, заплахи към българските граждани, трябва граждански арест и отнемане на депутатската карта.

287

Анонимен

преди 1 година

Копейкин suka bliat, idi nahui!

286

Анонимен

преди 1 година

Копейкин *** ***, *** ***!

285

Румен

преди 1 година

Костадинов не се ли сеща, че празно си говори . Ние сме в НАТО и ЕС

284

БайХой

преди 1 година

Копейката, колкото и да е смотан, когато си е прав, прав е. Изрично им се каза, че няма да им даваме от старото си въоражение, те си знаят тяхното. Не се загрижил как са хората му тук, а дайте ни пушкалата си. Определено е за персона нон-грата особено с този рецитал какво сме били имали. Тези македонски номерца да си ги въртят в ЕС!

283

Анонимен

преди 1 година

Копейкин да обясни как е издал държавна тайна след като посланика не е български гражданин или служител

282

PG

преди 1 година

Ние наистина нямаме държава и правителство след като някакъв си *** от Украйна ни поставя условия,нека ги поставя но на Америка и кой е той ,че да се бърка във вътрешните работи на България,*** омразен вън от държавата ни

281

Здрав мен...

преди 1 година

И как точно разбрахте, че К. Костадинов лапка денги? Докажете го!

280

Чук и Гек

преди 1 година

Тук Копекич е безспорно прав! Това се нарича военна тайна, класифицирана дезинформация и прокорора се хвалеше, че хванал руски шпиони, които се опитват да узнаят и ни предадат на Кремал какви гаубици имаме и колко! Нападнахме Лавров, защото се възмутил за отказа да прелети над нас, а този посланик в пряк ефир ни направи дармадан и - нищо!

279

Анонимен

преди 1 година

Защо всички знаем че Копейкин е национален предател и обслужва руски интереси взима руски пари и не на подсъдимата скамейка ???

278

Анонимен

преди 1 година

Как не вие срам нямате ли достойнство и национална гордост Русия ни унижава и се гаври с нас а вие да подържате агресора и жалкия слуга Копейкин дето взима денги да се прави на фейк патриот и ни залива с пропаганда тоя е русороб срещу заплащане веднага да напусне НС

277

Анонимен

преди 1 година

Призовавам прокоратурата найстина да се намеси за проруска пропаганда и национално предателство на Копейкин да го разследват национално опасен субект

276

987

преди 1 година

Ква тайна е това. Има го в Уикипедия. Има приблизителен брой и година на производство, става дума за оръжия проектирани преди 50 -60 години. Само за Копейкин е тайта щото не може да чете. А като гледах годината на производство, предполагам че скоро ще са във Военно историческия музей.

275

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно няма значение дали е изнесена държавна тайна на Украйна.Днес е на Украйна,утре ще е на Русия,по-други ден на Сърбия или на който плати повече.Този,който е дал информацията трябва да си понесе последствията и да се обърне внимание на онези,които подкрепят изнасянето на държавни военни тайни.

274

Анонимен

преди 1 година

Настоявам да се изгони от България този,който е издал държавната тайна на украинския посланник и да му се сложи черен печат.Също и на онези,които подкрепят издаването на военните тайни на България.Това са потенциални предатели и шпиони.