120

Поредната

преди 2 години

руШка провокация! Прекрасно знаят, че въздушното пространство на ЕС е затворено за рушки самолети!!! Вечните Асвабадители нарочно бъзикат Балканите. Интриги, агресия, алчност - това е "русский мир". Що не поканят Вучин в рашкатакочина? Озверели са, че целият свят е срещу тях. А лавров да пробва с лодка през Черно море, на варненския бряг да го посрещнат копейките и в багажника на някоя кола да го доставят на Калотина. Ей, много са гадни ***!!!

119

.!.

преди 2 години

Вучич си отдъхна, въобще не му се искаше да приема руска делегация сега. И си намери управдание с нас.

118

EL TURQO

преди 2 години

Българите ги биха грузинците. Абе въобще тези българи са кLоуните на света. Силни са единствено пред клавиатурата.

117

Анонимен

преди 2 години

М.иии вучич да лети до раша. К.в.о толкова! Щ.о се пробват...знаят че Европейското въздушно пространство е затворено за тях.

116

Бай Дрън

преди 2 години

Много лиша новина.

115

ИНТЕРЕСНО

преди 2 години

Защо Сърбия не приема украински пришълци???То и там има хотели.А ся де???Македодония що не кани украинци да спинкат и да папкат на хотел и държавата да плаща 600 евра на месец за пришълец?Кой управлява България?За 32 гогини капитализъм намаляхме с ТРИ МИЛИОНА!!!

114

Анонимен

преди 2 години

До 142Прав си 100%, винаги съм се чудел защо българите не са приети много радушно от съседите си, и докато преди бех склонен да прехвърлям цялата вина на съседа, сега виждам че не съм бил прав... Ние може да са се считаме за най-големите сателит на господаря си. Кой е господаря няма значение ние сме с него каквото и да ни струва това... Малко хора в света биха погледнали положително на такова роболепническо държание положително. Затова и ни ритат и не ни уважават, защото ние сме без интереси.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 - Те ще почакат , но по-важното е дали ще забравят, а ние за втори път правим грешна преценка ?! Всяка нация си има гордост и достойнство , и ние не бива да забравяме това ако очакваме същото уважение и към нас от другите ! Междусъседките отношения са като приятелството в живота - Трудно се гради с години , а може да се разруши за секунди само от едно глупаво недоразумение !

112

Анонимен

преди 2 години

Дали Джон Атанасов е измислил компютъра и дали е Българин няма никакво значение , както и хилядите описани в книжка причини да се гордеем че сме Българи отиват в небитието при положение че с подобни глупави и необмислени политически решения взети на пияна глава , срещу няколко пачки подкуп , или с фалшивата самозаблуда че някой вечно ще ни "пази" компрометираме Историята и съседските си отношения с народи с които сме съжителсвали и ще продължаваме да съжителстваме дори и след ЕС и НАТО ?!

111

Baba

преди 2 години

Страхотна новина, но не става ясно защо точно над България трябва да прелети този самолет, не се споменава нищо за Румъния примерно. Иначе е копи пейст от Ройтерс де.

110

Анонимен

преди 2 години

Това е неприятелски жест предимно към Сърбия, с две думи им казваме - понеже нямате излаз на море, ние сме тия които ще определят кой може и кой не може да ви посещава... Няма да са във Възторг сърбите но ще требва да чакат докато нещата се променят.

109

Анонимен

преди 2 години

Само неграмотен и *** селяндурин може да се радва на подобна статия ! А искате ли "драги ми Европейци " утре целият ни и без друго наведен до земята и съществуващ на изпарения автомобилен транспорт да му се наложи да заобикаля Сърбия , понеже го играем много солидарни " демократи" ! Да не зациврите утре , когато решите да тръгнете с колите за централна Европа на екскурзия , че транзита през Сърбия "ЕКСКЛУЗИВНО " за нас ще се превърне в КОШМАР или ще заобиколите през "приятелска " Македония ?!

108

Анонимен

преди 2 години

Разбирам , че има санкции , но НЕ разбирам овчият възторг на Ганчовците дето не си дават сметка , това как ще се отрази на бъдещите ни съседски отношения ! Цял свят разбра какво струваме и колко ни е акъла и затова ни унижават и натискат както им е угодно ! Политиката се променя , НО подобни НЕОБМИСЛЕНИ и меко казано ГЛУПАВИ решения оставят трайни следи в отношенията м/у съседи!Защо трябва да си навличаме омразата и на Сърбите , а още не сме се оправили с Македонците - Осъзнавате ли сериозността

107

Нее

преди 2 години

Бвюез путлерорашизъм в европа сърбите да се определят с кой са

106

Баба Яга

преди 2 години

Е па нашите кво, да не би да ми свалят самолета ако прелита?

105

Анонимен

преди 2 години

Да иде сърбина в Русия, какъв е проблема

104

Анонимен

преди 2 години

Нека да обикаля малко със самолета, да види какво е. А Сърбия са в трудна ситуация. Повече техния господар няма как да долети да му целунат краката.

103

До 83

преди 2 години

Търсиха коридори, но не им се отвори парашута. Европа е блокирана за рашисти, като Сергейчо Лавров. Да си кюта в *** и да не плямпа много.

102

Анонимен

преди 2 години

Много ми е кеф рашисти и на луната да излетят и там ще си намерят врагове :) хак да вие

101

Анонимен

преди 2 години

Лавров нашето небе е затворено от март това не е новина тези санкци са за Русия какво си мислите с Вучич като се каните на гости че ще нарушаваме санкците ли ???