35

Анонимен

преди 2 години

До 28 : никой от руска страна не е говорил официално нищо нито за 1 седмица, нито за 9 май, нито за 10 юни! Всичкото това са измислици на укрите и жур.на.лята за да кажат ,че не се получава. Празни тикви,а не глави носят!

34

Анонимен

преди 2 години

Другарю Путин, бурятите свършиха...........Заповядвам да докарате чукчите.

33

Анонимен

преди 2 години

Русия губи като през Първата световна война. Ще освободим Украйна, а след нея и Беларус. Ние сме воювали и победили в Първата световна война Руската империя и сме освободили Литва, Латвия, Естония, Полша, Беларус, Украйна, Финландия на 3 март 1918 година. Западна Европа трябва да ни е благодарна и всяка година да ни благодари, че сме освободили Източна Европа от Русия. Да ни построи паметници.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще воюват до последния бурят и после руските воини ще направят революция и ще свалят Разпутин Втори. Приятелите на Разпутин ще изпреварят революционната тълпа и ще ликвидират Разпутин Втори първи и ще обявят освобождение на руския народ.

31

(-_-)

преди 2 години

Пак ли информационни фекалности? Какви са тия смс-и, които трябва хората да пращат на някакъв къс номер? Не ви ли досрамя вече? Тоя град вече е завладян! Тук-таме зачистват неонацита по улиците..

30

profetey

преди 2 години

Първо - източника е украински. Второ - автора на статията по мое мнение е много далече от познаване на руската стратегия. Трето - автора и преводача да вземе да отвори 1 карта и да види позициите на руските и украинските войки. Пътят Бахмут - Лисичанск е прекъснат от седмица. Но пътя Сиверск - Лисичаск не е прекъснат и все още може да се използва за снабдяване. Колкото за Северодонецк - и според двете страни има военни действия там, но се различават по позиции и затова засега не се знае.

29

Олд

преди 2 години

Джуджето психар ще воюва до последния руснак.

28

Анонимен

преди 2 години

пристигналите музейни T-62 още в първите дни ги разпраха.не искам да съм на мястото на мончетата вътре.куполите се изстрелват заедно със седящия върху снарядите пълнач.

27

Забраванко

преди 2 години

28 удобно забравя, че след 500 години Русия побеждава турците и възстановява българската държава. Къса памет има 28, но други помнят.

26

Анонимен

преди 2 години

Котелааа, капанааа, чувалааа е почти готов за 6-7 хиляди укри около Северодонецк, ама какво ще правят, ами незнам, незнам, да загинат за свещенната си Укра.

25

Анонимен

преди 2 години

Отново украински глупости :))) Те са го завладели вече, ама вие позирайте за снимки и си носете маски, да изглеждате уж по-страшни :)))

24

Сат Н

преди 2 години

И кое е смешното? Да не би някой да е казал, че Дворников е още в длъжност? Май не можеш да четеш, Гайдай говори каква му е била задачата, когато го назначиха. За момента руското настъпление е спряно, утре може пак да се пробват, но до финала имат още време.

23

Анонимен

преди 2 години

Русия искаше да завладее цяла Украйна и да свали правителството за 1 седмица. После видя, че не може и искаше да завладее всичко източно от Днепър преди девети Май. Сега иска да завладее северноденецк преди 10 юни. Всяко едно от тези неща не им се получи. Кога ще разберат, че не можеш да контролираш хора, които те мразят. Рано или късно пак ще си върнат земите. Тук е отнело 500г, няколко възтания и 5 войни докато си върнем повечето земи и още не сме се помирили с Турците. Това ги чака Руснаците!

22

Анонимен

преди 2 години

Защо все цитирате украински източници за войната? Според тях украинците непрекъснато побеждават, дори когато губят територии.

21

Анонимен

преди 2 години

хахаааа,преди няколко дена урките казаха че генерал дворников е бил арестуван по нареждане на путин,ще падна от смях

20

За Украйна

преди 2 години

Варварска Русия се самозадушава в международен аспект!

19

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно,по рано четох че украинците владеят 50%. 😀

18

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са използвали стратегически ядрени заряди срещу Окраинската армия. Благодарение на смелоста и тренировките на украинските войски, всички са живи и здрави след ядрен удар. --- От военните

17

Анонимен

преди 2 години

Никой не знае истината.Като свърши войната ще разберем.

16

Голям провал

преди 2 години

Руската Непобедимая и легендарная армия вече 3,5 месеца не може да превземе няколко села около Луганск и Донецк ! Излишно е да се коментират огромните и и несъизмерими загуби в жива сила и бойна техника !