170

Анонимен

преди 2 години

Следя, следя Пеевски в тоалетната. Засякохте се, той ти отказа на писоара и сега си ощипаната, отхвърлена булка. Това е всичко.

169

Анонимен

преди 2 години

Този нищо не може да свърши там, освен да цъка копчето с три опции и друго няма. Как да разберем иначе, ако не видим селфи от нищоправенето му. Обаче, по хвалбите за себе си и своята същност, равен няма. Хванал е от Кирчо и Кокорчо и е станал не по-долен лъжец и от тях. Кой си срещнал ти бе?! Срещнал той. Та и го поздравили .... Хахахахахах

168

анонимен

преди 2 години

не употребявайте думата депутат - това нищожество не я заслужава!

167

Реалност

преди 2 години

Колкото и да се извинява този инфант, стореното- сторено. Навъдиха се всякакви амеби, и искат само пари да получават, за това, че търкат депутатско място . Да съкратят до 50-60 депутата, и да видим тогава какви жестове ще правят, и дали само ще грачат там.

166

Анонимен

преди 2 години

Браво ,пич,прати ги на .......им тези подкупни индивиди.....котарак до котарака...пръстен до пръстена.....

165

Анонимен

преди 2 години

Мизерия в следвоенните години е имало в по-голямата част на Европа, не само в България, така че не вий на умряло.

164

Гумичка за триене

преди 2 години

Ице кво се пееше в твоите песни бе бате???? Там за : да ла....ш п......и в парламента било бизнес или : *** в парламента никога нема да имаш хе.......ди ! Е имаш ли хе........ди ице или просто ла ...ш п......ли????? И пак да ходиш до слънчев бряг явно имаш работа депутатска там

163

Анонимен

преди 2 години

Те така са правили и народният съд през 44г. Тогава необразованите са избили образованите и заможните и после са последвали доста гладни години. Питайте бабите си и дядовците как са живели тогава. Ако са умрели питайте бащите и майките си да ви преразкажат каква мизерия е било.

162

Анонимен

преди 2 години

хИЦКО, ти превърна парламента на Женския пазар.

161

питам

преди 2 години

Хазарта ром ли е или да.

160

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ ИЦКО ЩОМ ГО КАЗВАШ ЗНАЧИ ИМАШ ФАКТИ, АКО НЕ ДРЪНКАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ДЕМЕК ДУДНЕШ, МИНАВА ЕДНА ГОДИНА И НЯМА НИТО ЕДИН ФАКТ ИЛИ ПОНЕ РАЗСЛЕДВАНИ- КАЗВАТЕ ПРОКУРАТУРАТА ВИНОВНА, Е ДА ДЕ АМА ИМА ЕВРОПРОКУРАТУРА, АМА ОТ ТАМ ША ПИТАТ ЗАЩО ШЕФА НА НАП НЕ Е ПЛАТИЛ КЪМ НАП 1 500 000ЛВ КЪМ НАП, КАК ТАКА ЕКОН ТИЙ ПЛАТИ 250 000 ЛВ И СИ КУПИ МИНИСТЕРСТВО- АМИ ИЦЕ ВИЕ СТЕ ПОЗОР АМА МНОГО ГОЛЯМ И С ГЕРБ СЕ ОПРАВДАВАТЕ- ОСТАВКА ЖАЛЪК НАРКОМАН.

159

Анонимен

преди 2 години

А ти си за превъзпитателно училище, субект.

158

анонимна

преди 2 години

А Вие,г-н Хазарта,не заслужавате дори да стъпвате в българския парламент,камо ли да бъдете народен представител. Както впрочем не заслужавате да се обръща към Вас на "Вие" и с "господин". Защото сте квинтесенция на човешкото скудоумие,невъзпитаност и арогантност. Имате проблеми с овладяването на гнева. Млад сте още,лекувайте си нервите.

157

123

преди 2 години

До 190 "Браво на Ицо", ако си прави простотийките в песни, клипове, и на участия. Има си публика за простотийките и за инфантилните "послания", нека му се радват фенчетата. Народното събрание обаче не е място за такива изпълнения.

156

Анонимен

преди 2 години

Хейта е заради "шепа нещастни фашистчета". Засегнали са се копейките и феновете им. Гербавите фенове пък са се засегнали за средния пръст. Браво на Ицо.

155

Точен

преди 2 години

Присмял се хърбел на щърбел. Хазарта = Дуловската морално.

154

Пенсионерчо

преди 2 години

Хазарте, откъде имаш толкова пари за скъп бензин , та обикаляш цяла България и предлагаш средните си пръсти ? Ти, , откъде имаш пари за"бело" , за купони, за тъпите си шечки ? От ПростоКиро ли ?

153

Анонимен

преди 2 години

Всички гербаджии са за килиите - като почнеш от селските кметове и стигнеш до Тиквун!

152

Анонимен

преди 2 години

Когато отдавна са ти разкрили блъфа и ти решиш да влезеш All in. Глyпав, по-глyпав, Ицо Хазаря

151

2

преди 2 години

Боко напълни парламента с невежи ,крадливи и верни ментета.Половината от гербавите бяха обиколили по 2-3 партии ,а някои дори хулеха угоения си лидер.Отвратителните Сачева ,Биков ,Ант.Тодоров и подобни са просто тинята в този парламент.Хазарта е прав!