94

До 122

преди 2 години

Не са пречупени кръстове, а " вълча кука", също ползвана от СС. Войната е резултат от Несправедливите граници на Украйна при отделянето й от СССР. И насажданата омраза в Украйна към руснаците. А са ЕДИН народ! Подобно е на БГ и МК. СТИГА ОМРАЗА!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Вчера Донецк беше подложен на ракетен обстрел. Не че е нещо ново (от 8 години не спира) и не, че е нещо което ще трогне укрофилите. За тях цивилния живот няма стойност, ако няма парично изражение.

92

Висоцки

преди 2 години

Добре че умрях да не гледам падението на руския народ

91

Анонимен

преди 2 години

Рузвелт сгреши! Трябваше да даде рамо на Aдoлф! Нямаше да има два лагера и студена война! Сега нямаше да има комунисти, русофили и русофоби, а светът щеше да благоденства!

90

Коя биолаборатория

преди 2 години

взривихте, урки?!? А защо населението да остане по домовете, за да ги ползвате като жив щит ли, нацията?!? Бело има ли достатъчно за Зеления...

89

Анонимен

преди 2 години

Пак високоточен удар с безаналогови ракети по някое от градските сметища

88

Руски алкохолик

преди 2 години

Доколкото знам въпреки че съм вечно пиян Донецк не е наша територия но русофилите от неприятелска България си мислят обратното явно са по пияни и от мен

87

Анонимен

преди 2 години

Аз също не съм русофил,но също така съм антифашист и антинацист.Не мога да си затворя очите за татуировки.В момента и в България се опитват да го въведат.Ето сега ни викат фашисти,защото са сложили име на фашист на българския културен център в Македония.Някой,който е избягал покрай войната в Украйна сега е събрал армия от тpoлове и действа...

86

Анонимен

преди 2 години

Тони,нацисти са.Азовците са покрити с татуировки на Хитлер и пречупени кръстове.

85

Toни

преди 2 години

Всички новини са наклонени към страната която ги пуска-и това е нормално.Не е нормално обаче,хора които се защитават да ги наричаш нацисти и какво ли още не.Аз конкретно не съм русофил или русофоб,а българин.И след всички новини си мисля каква ли песен ще запеем ако се озовем в ситуацията на Украйна.И конкретно към русофилите-Имаме си ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО-филмът-след един период от 500 години турско.Мислите ли че ни трябват 500 години руско за да има и Време разделно 2?Просто питам.

84

Бум

преди 2 години

Ударени са складове и казарми с западно оръжие и наемници....

83

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм виждал рубли:D.Мисля,че е Ванга за китайските говори.Да сме живи и здрави пък ще видим дали е била права.

82

О хо хо

преди 2 години

Взривове Без жертви?!? Хм. Не знам какво да мисля. А картинките са само ИЛЮСТРАТИВНИ.

81

отегчен

преди 2 години

Зеленски пак има да досажда от мониторите с актьорско майсторство. С ръка на сърце и в зелена тениска, ще псува европейците и ще иска пари и оръжие. После ще обясни, че ВСУ са изгубили още територия и ще заяви увереност в победата на Украйна. А цените из Европа пак ще се повишат. Омръзна ми от тази сапунка.

80

До 99

преди 2 години

Рублите, мисля 500, също са Червени.

79

Анонимен

преди 2 години

До 114:Най-добре отиди в някой офис и говори с тях.

78

Анонимен

преди 2 години

А1 правят това, което Тошо със заглушители за свободна Европа. Разваляйте договора с тези комунисти, дето да ви определят какво да гледате.

77

Анонимен

преди 2 години

Разваляйте договора с А1. Да покажем, че сме гражданско общество.

76

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за Киев...обаче тоя хитлерист,който тук пише го мразя вече и в червата си.Само някакви русофили и путинисти бълнува.Тея същите ще ни докарат война с Македония и после вместо за Киев ще четем за София.

75

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете че тази снимка не само не е от описваната атака, ами изобщо не е от Киев? Но по някаква причина се опитват да ви накарат да мислите че е.