14

14 от Ямб.Олигофрен

преди 1 година

Аз пък като гледам тук и виждам свръх идиотизъм.За всички теми ! И ти май ми намирисваш на това!

13

Анонимен

преди 1 година

Сами са си го подпалили.Така миналия месец сами счупиха стъклото на своя клуб с цел провокации.

12

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Не усещате ли,че всичко,което се дирижира от САЩ,чийто подчинен е ЕС? ...ЕС...имам в предвид чиновниците.А не обикновените хора( а там има много зомбита,след като си набиха ваксини мнозинството,значи са зомбита).

11

Анонимен

преди 1 година

"Кирил и Методий" да го бяха кръстили.Нали те ни обединяват?Каква е тази провокация с Иван Михайлов?Ако някой дойде и направи център с име "Д-р Менгеле" примерно ние как ще реагираме?Казвам примерно.

10

Анонимен

преди 1 година

ТОЧНО ТАКА В БЪЛГАРИЯ АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ Е ТОЯ ИВАН МИХАЙЛОВ...ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ИЛИНДЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЧЕСТВАНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ БЕЖАНЦИ...БЪЛГАРИТЕ ТАМ САМИ СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ПОЖАРА,ЗА ДА СЕ ЗАТВЪРДИ ВЕТОТО...И БЕЗ ТОЗИ ПОЖАР ДА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛ,БЪЛГАРИЯ Е КАТЕГОРИЧНА-НЯМА ВДИГАНЕ НА ВЕТОТО,ДОКАТО МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА БЪЛГАРИ ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ АКО ИСКАТ ЕС САМО О ЕДИНСТВВЕНО КАТО БЪЛГАРИ...

9

Анонимен

преди 1 година

Няма напрежение.Поне нямаше докато не откриха този център там.По-надолу някой го е сравнил с "какво става в махалата".Точно така беше.Не ни вълнуваше.Извендъж Кирчо отива там да открива някакъв център с кофти име и започна напрежение...

8

Анонимен

преди 1 година

Ние в България хич не го знаем тоя Иван Михайлов,за да спорим чак за него.Абсолютна провокация е да се казва така културния център.Не е подходящо името.

7

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Тези наши югозападни съседи са самоубийци.А Просто Киро и Румен Радев са предатели .

6

Анонимен

преди 1 година

Мен ако питате въобще не трябваше да се отваря този културен център и най-вече да се слага това име Иван Михайлов.Това все едно да отвориш културен център в Русия и да го кръстиш "Бандера".Спорни личности са и двамата.Преди защо не ни викаха фашисти,а?Живеехме си спокойно.След тази издънка трудно ще си оправят спорните моменти в историята.Ще си мислят,че фашисти ги карат да я пренапишат.Не че и в България преди две седмици не казаха,че ще сменят историята...и нашата ще пренаписват.

5

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Храни куче,за да ТЕ лае! Просто Киро ,Румен Радев!

4

Анонимен

преди 1 година

Тази ходи при същия фризьор като Генчовска...

3

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Ами какво търсят там Просто Киро и другите? А Йотова,твоят началник рекламира Просто Киро..... Отговор?

2

Mopcku_

преди 1 година

Добре, нека се абстрахираме и опитаме да погледнем леко по-отстрани цялата тая ситуация. Очевидно С.Македония няма как да влезне в ЕС, докато не се преодолее българското вето.Кой има интерес македонците да не влизат в ЕС? Веднага се сещам за две държави.Сърбия, която от десетилетия прави всичко по силите си да отдалечи българите и македонците.Вторите са Русия, които имат геополитически интерес С.Македония да остане извън ЕС.

1

Пурко

преди 1 година

Според мен -скъсваме дипломатическите отношения с тия българомразци и ги забравяме.Който се чувства българин да идва в България и да си урежда живота тука.Не ме интересува нито ЕС нито С.Македония какво ще казват и какво ще правят.