70

102

преди 2 години

А рашите не знаят каква мизерия ги чака..

69

П.Велики

преди 2 години

цЯЛА Русия може да се окаже и в ситуацията на блокадата на Ленинград 1941-1944Г.Това няма да ги пречупи.Не познавате руската душа и руската история.

68

Анонимен

преди 2 години

Интересна политика.Хем преговори и постигане на Мир,хем повече оръжие за Украйна.

67

натовски наивник

преди 2 години

чуй ли САЩ да говори за мир значи търси нещо друго и повече ракети да изпрати белким дойде мира но инфлацията при байдън ням ада падне и ще има последствия

66

Анонимен

преди 2 години

Споко, санкциите работят. В Русия вече няма и лекарства, болните се самоубиват. До няколко месеца гладът и мизерията в Раша ще докарат гражданска война и смяна на елита. Идат интересни времена в Русия..

65

Анонимен

преди 2 години

Щом и този заговори за преговори значи е разбрал,че санкциите са бошлав,Украйна губи.Сега дава картбланш за отстъпки ,иначе Украина ***.Май тоз път целия свят загуби,включително и САЩ

64

Шоп

преди 2 години

"Същевременно добави, че Париж иска да увеличи военната подкрепа за Украйна. И освен това да направи всичко, за да могат зърнените култури да излязат от Украйна" -- накратко: Макрон иска хем xyp, хем вазелин...

63

Анонимен

преди 2 години

Нато ще бъде изтласкано, мисля по военен път,след това китайците идват да строят новият световен ред, ще бъдем преки участници в нещо Влико в следщаите 35 години, който оцелее ще има ключова роля в Новият свят

62

Анонимен

преди 2 години

Макрон вместо да мисли (очевидно не му се получава) да вземе да удари едно рамо на Украйна, че скоро с Русия ще бъдат на една граница.. Урките искат оръжие, ракети, танкове. Давайте!

61

Анонимен

преди 2 години

Никакво споразумение не може да има с хора, които един договор не могат да спазят. Да пращат ракети в Украйна и да смачкат рушката армия. Руснака само от бой разбира.

60

Който

преди 2 години

Какви преговори забалнуваха Байдън и Макрон!? Путин каза, че крайната цел е "денацификация, демилитаризация и неутрален статут на Украйна" и войната ще продължи до постигането им, т.е. до полската граница! Не се сещам за нещо, което е казал и не го е направил!

59

Анонимен

преди 2 години

Макрон не е много умен

58

Анонимен

преди 2 години

Такива изказвания са всъщност изговаряш нещо без да казваш нищо.

57

Анонимен

преди 2 години

А тях какво ги интересува Украйна кви решения ще взема за териториите си, които очевидно не са на американския континент? Или щото синчето на татко си е купило там барем пет процента, сега го е страх да си остане без тях? Или щото са си харесали опитни полета за какво ли и сега ще им ги измъкнат?

56

рибока

преди 2 години

Нобелова награда веднага за откритието на века.

55

Анонимен

преди 2 години

"руснаците си върнаха земя колкото България" ........................................................... Е, не. Зе-клоунът призна, че е загубил 1/5, а това приблизително са 130 км2.

54

Светло и ясно

преди 2 години

Икономическата криза принуди Пиндостан и Еесовската Зона да търсят компромис с Русия.

53

Анонимен

преди 2 години

Този престарял USA президент защо не си гледа дните, които са му останали, а се опитва да властва над света? С грубите си обиди втвърди Путин и той никога няма да му прости. Преди дни заплаши и Китай и сега съвместни руско-китайски въздушни патрули от атомни бомбардировачи дават бойно дежурство в близост до САЩ. Остава украинците с ракетите подарени от САЩ да ударят по руска територия и Украйна да изпита що е атомен взврив и какви са последиците от него.

52

Анонимен

преди 2 години

За да спре войната трябва краварите и оня рошавия пиянчо да спрат да си пъхат гагите. И Русия ще приключи войната бързо

51

До54

преди 2 години

До Гледна точка- Откъде ви намират такива захлюпени? Как ще е една и съща политиката на САЩ и при Тръмп и при Байдън???? И сляп вижда разликата. БайДъмб съсипа САЩ и света. А в Русия дори да го няма Путин, Русия ще се защитава. Това в Украйна не е без причина