564

Марио

преди 2 години

Чудя се на кое да вярвам. В друга статия чета: "Въпреки амбициите на Запада - руската хазна е препълнена с приходи от суровини. Руски производители са реализирали най-високата си печалба от десетилетие насам." Ха сега де! Не вярвам в Китай да е спряло производството на каквото и да е. И как всичко остаря рязко в Русия за 3 месеца?

563

Анонимен

преди 2 години

И аз се чудя, защо плячкосаха тоалетни чинии от Украйна след като няма да има, с какво да си избършат таковата, не е ли по добре да продължават да си бършат таковата с трева или листа

562

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 536Те и американците си имат Ню Йорк Таймс ама ореваха орталъка като стана задръстването в Суец и тоалетната хартия изчезна яко дим. И ние трябваше да ревем с тях сякаш не могат да си произвеждат тяхна.А що се отнася до руснаците вече стана много смешно. как ли не! На хората се създават затруднения което изобщо не е нещо добро. Не мога да разбера защо трябва да страдат обикновените хора.Затова не мога да понасям нищо свързано с тази война. За мен в нея няма добри

561

Анонимен

преди 2 години

За какво им е тоалетна хартия като си имат Комсомолская правда?

560

Ирония 2022г.

преди 2 години

До Българофил 577. А така , друарю!!! Пусни си една военна съветска песен за здравето на Путин.Запей за колхозите на Сталин , а ФАЩ да му мислят,че ти си боец от КГБ.Хайде де.

559

ха-ха

преди 2 години

Това е най-новия виц.

558

Един от Юг

преди 2 години

Що за глупост, те на двеста км от масква не са и чували за тоалетна хартия!

557

анонимен

преди 2 години

Айде "опять двадцать пять" или назад към "светлото" комунистическо минало. През 70-те и 80-те на миналия век туалетната хартия и дамските превръзки бяха най-дефицитната стока в СССР. Без майтап! Сега като си спомням тези времена,ми се струва,че не е истина. А някои пак искат там да се върнат. ****зохи*сти!

556

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПроСоТо...свежо,натиснах "+" ...А поста ти ми напомни за една "поговорка"..-"Аллах дал на едни пилафа,на други-апетита"../турецка "мъдрост"../

555

ПроСоТо

преди 2 години

според заглавието,недостига тоалетна хартия..Според текста,не достигали тоалетни чинии....Изправен съм пред дилемата:-Или да чета само заглавието и да прескоча текста,или да прочета текста без да обръщам внимание на заглавието..Не знам вие как се оправяте,но аз се оплитам в такива "казуси",които,между впрочем,не са рядкост тука..

554

Анонимен

преди 2 години

Лъжи.бг

553

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа !!! Егати манипулаторите.

552

юлиян

преди 2 години

До Анонимен578;Веднага става ясно откъде ти идва ''НА АКЪ''ла поривът да се вреш във форума, който е за''сравнително'' умни люде.За индивиди,които си бършат *** с ''гланцирана хартия'' ''Форумът'' е ''гланцирано''казано неподходящо място.Тъй, че торбичката на рамо,пътьом събирай по входовете рекламните брошури на веригите за хранене,и те са гланцирани, и смело към ''ваш'то село'',където си бършат *** с гланцирана хартия.Ясно от къде ти идва ''БЕЗакъла''.

551

Анонимен

преди 2 години

До Ааа, не!- Важното е че в Украйна всичко е цветя и рози. А че дори Германия вече обяви нечувана инфлация, не е важно.

550

Реалист

преди 2 години

Bloomberg лъже...

549

Ааа, не!

преди 2 години

Ха сега напишете и какво става с инфлацията и икономиките в ЕС и по света заради тези "действащи" санкции! За това какво ги чака през зимата не питам. Може да препишете такива статии и от Блумберг и дори от любимия ни Гардиън.

548

Ами

преди 2 години

Който каквото си надроби ! Предлагам наште путлерофили да им пратят хуманитарна помощ тоалетна хартия и носни кърпички, защото освен нас рани ***, ще има много сълзи и с ополи !

547

юлиян

преди 2 години

До ''Горивен матр.'',''Оберщурото''и т.н.Напредват руснаците,напредватметодично и както вървят нещата Украйна ще остане само спомен.Докато не е късно,събирайте сувенири-гривенчета,тризъбци.''Оберщурото ''може да си вземе за спомен ''пречупените кръстове'' и пр.символи на''Азов'',''Айдар'' и др.криещи се зад жени и деца''герои''.И пригответе байрячетата с Руското знаме,та овреме да успеете на посрещането.Да сте пак в първите редици...и УЧЕТЕ РУСКИ.Понадобиться.

546

Анонимен

преди 2 години

Навремето на село в тоалетната ползваха руското списание Огонек, че беше гланцирано.

545

Българофил

преди 2 години

Без филмите на ФАЩ и ние ще сме по- добре. Хич не им трябват нови филми от ФАЩ на хората- убийства, изнасилвания, расизъм, содомия и т.н. ..такава им е културата и после, се чудят , че има хора по света , които не живеят само за пари , ядене и секс!!! Има и умни хора, четат книги, обичат изкуството, мислят....