183

Изход:Украйна печели

преди 2 години

Руската агресия има само един логичен край- накрая Путин ще натисне копчето на ядреното куфарче, но в същия миг ще се задейства и Пентагона и примитивна Рус ще изчезне от лицето на Земята. Друг изход не съществува...

182

Анонимен

преди 2 години

До Знаем... Аз се питах украинските бежанци дали знаят нещо за близките си. А то какво било. Имало режим на мълчание. Много е отрицателно и хитро и на гло ръководството на Укра ина и този президент ако държат хората в невидеие.

181

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка по долу, не виждам някой да мрази Германия заради Хитлер и или за ВСВ.Нещо повече Германия се обедини и никой не и попречи нито СССР дори. Защо сега Запада казва че Русия прекроявала картата на света. Нима Германия не я прекрои. Защо Германия да има право да се обедини а Русия да няма право да защити руското население. Украйна ако беше демократична страна нямаше да има война но тя тръгнала на асимилацията на руското население. Айс.

180

$$$$????

преди 2 години

Знаем всички за (непобедимата) Украйна За какво се въведе закон в Украйна за 90 дневно мълчание.Украинските семейства не знаят дали са живи тези които са пратени на фронта.Когато излезе истината тогава Зелено ще бъде унищожен от народа Едно е истина, информацията която дават за загинали и ранените не отговаря Истината ще бъде смразяваща Убиеца Зеленски трябва да спре да лъже

179

Анонимен

преди 2 години

Ама тези ли са сценаристите? Или само така си говорят колкото да не заспят?

178

Реалист

преди 2 години

Няма вариант Русия да поиска преговори! Просто защото никой не вярва на Кремъл! За тях да те излъжат, е като да твърдят хилейки се че няма да нападат, и да ти стоварят 200 хилядна армия! Просто Путин не е вечен, и не се знае Русия колко ще издържи на този натиск! Никога вече нормалният свят няма да иска да има нещо общо с военно-престъпника от Кремъл!

177

А

преди 2 години

Има и 6-ти сценарий. Под егидата на ООН влизат сини каски и разоръжават престъпниците от Азов, Айдар, Торнадо и останалите доброволчески отряди. Всички ултраси, хулигани, нео-нацисти и т.н. въоръжени от Киевските власти на съд за военни престъпления. Освободените от затвора бойци от АТО, обратно в кауша. Всичкото оръжие под ключ.Армията - 20000. Западна Украйна и който иска от Централна - в ЕС. Възстановяване на цяла Украйна с предприемачи от цял свят. И траен мир в Европа.

176

Анонимен

преди 2 години

Една война Русия-Китай ще бъде най-доброто. И победителят да нападне Индия.

175

до 220

преди 2 години

Пишеш пълни глупости. В източна Украйна живеят предимно хора с руско самосъзнание. Това е територия на 50-100км от руската граница. Скоро и ДНР и ЛНР ще кажат, че искат да са част от РФ. И тогава вече ако Украйна има смелостта да стреля по тези територии (които ще са руски), Русия ще има пълното право да стреля с крилати ракети по градовете в Украйна. Да видим колко време украинците ще са ОК да им падат бомби на главите в Киев.

174

РАЗВРЪЗКАТА Е :

преди 2 години

НОВ АФГАНИСТАН --ЗА РУСИЯ.....И САЩ ГО ПРАВЯТ!

173

СМЕХ...

преди 2 години

Каквото и да прави Русия --накрая ще си изтегли войските от Украйна , защото няма ресурсите на цяла Европа е САЩ , за да потдържа завзетите територии...а войната ще продължава , докато има руснаци на украинска земя! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ --САЩ СНАБДЯВАХА БИВШИЯ СССР , С ОРЪЖИЯ, ДРЕХИ КОНСЕРВИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ , ЦЕЛИ 3-ГОДИНИ ОТ ВСВ!/ ...нищо не им пречи да го направят и днес---защото знаят , какво е "национал-социализма".../ТОВА Е ПЕРМАНЕНТНА ВОЙНА СЪС ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!

172

Българин

преди 2 години

Няма какво да ги мислите сценариите. То е ясно какво ще стане. За Русия това е конфликт, който няма как да си позволи да загуби, а и е очевадно, че има пълния потенциал да го спечели. В момента Русия ползва само армията си за мирно време и мобилизацията е на доброволческо ниво. В същото време всеки ден завземат нови селища в източна Украйна. Северодонецк до дни ще падне, а от днес се водят боеве в Святогорск - на 15 километра от Словянск - последния голям град в източна Украйна.

171

РУСИЯ УМРЯ ..

преди 2 години

..ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ--КИТАЙ ЩЕ ГИ НАСЛЕДИ СЛЕД НЯКОЙ-ДРУГ МЕСЕЦ...ЗАЩОТО СА УПОРИТИ , РАБОТЛИВИ И С ЧУВСТВО ЗА ДЪЛГ И ЧЕСТ!

170

Крум

преди 2 години

СЦЕНАРИИТЕ СА 2 : 1. ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ ВЯРВА, ЧЕ С ПУТИН МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ И ПОВТАРЯ ГРЕШКИТЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА 2. СПИРА ВСЯКАКВО ФИНАНСИРАНЕ И ДОСТАВКИ ЗА ДИКТАТОРСКИЯ ЗАПЛАШВАЩ СВЕТОВНИЯ МИР РЕЖИМ И ПРЕДОТВРАТЯВА СВЕТОВНА КАТАСТРОФА

169

СМЕХ....

преди 2 години

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ И МИ ПЛАЩАТ ПО 1-Э/за коментар от Бургас!

168

ПроСоТо

преди 2 години

До Просо от Ямб. Църв.....не си ме разбрал..Аз НЕ те обвинявам в "нацизъм",просто отбелязах,че ПРАКТИКАТА да се избиват други раси САМО заради "расови подбуди" не е от вчера ..М/у другото,но моля не казвай на никого,аз също съм "расист"..В смисъл,че няма как да не забелязвам РАЗЛИЧИЯТА и особеностите на расите..Но,както и ти,никога не бих подложил на геноцид "друга раса"..А темата дойде от въпроса ти защо за ония от Сирия има палаткови лагери,а за укрите-луксозни хотели ПЛЮС ДЪРЖ. ИЗДРЪЖКА ?!

167

Просо от Ямб. Църв.

преди 2 години

Не съм съгласен с теб....Аз съм расист,но не съм нацист.Никога няма да избивам моята раса,заради това че не говори моят език....Расист съм! ПОДЧЕРТАВАМ!

166

Анонимен

преди 2 години

Никак не е лесно да си русофил в днешно време... Много омраза и погнуса има към тези индивиди...

165

ПроСоТо

преди 2 години

До Ямболски ZV ***...сигурен съм,че знаеш причината!..Тя е заложена още от нацистко време:..-"Арийската раса е доминираща,останалите раси са ***"..

164

Анонимен

преди 2 години

Окрайна бе средство за унищожаване на ЕС. Договорът между Путин и Байдън е Путин да си я прибира, но срещу разрешение на ЕС. Затова кралството излезе.