11

В.Узунов

преди 1 година

Живеем по зле от преди. Преди аках всеки ден ,а сега един път в седмицата и то малко. Който има пари яде кифтета и локум и ака често

10

Анонимен

преди 1 година

Зло и омраза е основния двигател в хората.Нестабилни са семействата и от там всичко се обърква.Мъж и жена в едно семейство си нямат доверие.Жените и мъжете в семействата масово си изневеряват.Какво да опакваме от парламента.Нормално е и там да е същотото.Нивото е много ниско в България.Само като чуя Десислава от ГЕРБ,всичко е ясно.Нивото е толкова ниско,че по-ниско няма как да стане.България никога няма да бъде Европа.

9

Анонимен

преди 1 година

Редно е сметната палата да провери всики в НС по същия начин както провери Коцето, журналистчетата от бтв също, като започнат от гризачът от сутрешния блок.

8

негласуващ

преди 1 година

Тоз Ицо Газарта пък кой го избра ми е чудно!?

7

Анонимен

преди 1 година

Вижте го бе тоя ни е председател на НС.

6

Анонимен

преди 1 година

Парламента е сложен,защото вие сте Българи.Отношенията между хорта са зле.Както живеят хората ,така и вие.България е проклета и затова всичко е проклето.Народа е нещастен не защото е беден,а защото е злобен и само омраза има в него.

5

Вашата в ясно

преди 1 година

Никола Минчев: Коалицията без съмнение е сложна.., ама и кокал е сладък. Кокалът е нещото, което държи тези още заедно. Но са такива аджемии, че в един момент като го дооглозгат и видят, че каруцата се обръща, ще го захвърлят и ще започнат да бягат като глутница ***. Ние да му мислим.

4

Анонимен

преди 1 година

Я се сбийте по хубаво, така поне ще направите шоу за нас :))

3

Нане

преди 1 година

Разтуряйте седянката гриндири долни.... =)))

2

да

преди 1 година

коалицията без съмнение е сложна......и некадърна, и трябва да си отива час по скоро!

1

Анонимен

преди 1 година

За тоя да лъжеш от трибуната на НС относно финансовото състояние на народен представител е ок, но не дай си боже да кажеш на Камила, Камила.