89

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА УКРАЙНА - ЗАЩИТНИЦАТА НА СВОБОДНА ЕВРОПА!!!

88

Жуков

преди 2 години

В 10 московско време Украйнците ще правят военен парад на червения площад.

87

Ибачев

преди 2 години

До Анонимен104 не си прав рускините са най добри в древната професия.

86

Шейтаня

преди 2 години

С акането по мазите урките маркират освободената си територия)

85

Анонимен

преди 2 години

Пак пприказки от сънищата, все едно четеш разказа и мечтата на едно дете

84

До 105

преди 2 години

Няма български патриот русофил. Или обичаш България или си предател и обичаш чужда държава. Това е.

83

ГОЧО

преди 2 години

Рашките пък разправят че тия 20% са се навряли в завод АЗОТ и ще чакат там папата, буда, Зе лко, и бидана да им направят естракшън вв сибир. Азовци разправят при интервюта че там им харесва и щели да останат за известно време!

82

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било странно.Аз съм убеден ,че обикновенните хора нямат проблеми помежду си без значение Руснаци или Украинци.Тези,които воюват изпълняват заповеди.Защо Руснаци и Украинци не се обединят и не избият политиците си и не се освободят.След това да си изберат обикновенни хора за лидери за да не ги съдят.Да се спре войната.Да не умират невинни.

81

анонимен

преди 2 години

като вземат русите, мълчат като риби, като върнат укрите 20% - неистови крясъци.....дори и с чужди оръжия няма кой да спре руската мечка!

80

Анонимен

преди 2 години

Руската армия бяга от Украйна. Донбаските мобилизирани селяни отказват да се бият на предната линия, бурятите вдигат бунтове, а каддировците ги избиват като мишки

79

рибока

преди 2 години

Всеки украинец е супермен и жонглира с пет руски танка наведнъж.

78

Анонимен

преди 2 години

явно в България евро-ге-та--к- либерал към български русофил патриот е 1: 10. Това е чудесно и затова пръвите са в истерия вече 100 дена

77

Анонимен

преди 2 години

укрите освен за пушечно месо за друго не стават , а жените им са най- добрите про---с--ти-тут-ки на земята.

76

Анонимен

преди 2 години

Хората от Донецк, Луганск, Славянск, умират над осем години , борейски се срещу Киевската власт.

75

Пълни олигофрени

преди 2 години

Повече от 3 месеца тук се пускат фейкове, обществото в България е разделено, а някакви тарикатчета сега правят милиони на наш гръб - главно от ПП и ДБ начело с Кирчо и Кокорчо, оръжейните бизнесмени и всички сopoсоиди яко смучат от американската хранилка. Тук няма да прочетете какво печели Турция, Унгария, че и Швейцария от една умерена позиция. Иначе, укрите щяха да победят още когато се стопли времето и руската техника щеше да затъне в чернозема, бомбардирана от "Призрака на Киев".

74

komitata

преди 2 години

абе вий като лъжете че не се траете но то лъсва макар и със закъснение -дезинформацията не помога а пречи и повече щети нанася

73

Анонимен

преди 2 години

Остава и да е вярно.

72

Българин

преди 2 години

Леко само да не стигнат до Москва с тези изказвания. В Северодонецк започна операция по освобождаване от украинските нацисти преди няколко дена. И Северодонецк и Лисичанск са оперативно отрязани и провизии е почти невъзможно да бъдат доставяни. Украйна се опитва от месеци да покаже някаква военна победа в медиите, но все не става и не става. Където и да тръгнат, все ядат бой и се оттеглят.

71

(-_-)

преди 2 години

Руснаците можеха да изпепелят тая биша гоберня за има-няма 24ч,но няма да го направят, защото горе-долу половината население си е тяхно. Как пък не разбрахте този факт? Руснаците не позволяват някой да се гаври с техните хора.

70

Анонимен

преди 2 години

Картата на военните действия я има в нета, който иска гледа, Liveuamap. com и не си прави свободни съчинения.