194

Анонимен

преди 2 години

Повече от 20 са, но ги знаем - Гаргамел от Драгоман, розовобузестия, един унгарски евреин с неговите НПО-та, дубаеца, белградачанина, копринката, русенската тройка - двама братя и един дедо, ортака на измамения датчанин, миналия покрай Харвард, още един евреин с жена му....

193

Само питам -

преди 2 години

Другарят Б.М.Б. и той ли е един от тях или са го пропуснали,както преди около 20 години от списъците на криминалният контингент,понеже той, междувременно бил станал Главен секретар на МВР?!?!?!

192

Анонимен

преди 2 години

Е, така са нещата.

191

изкупиха ни

преди 2 години

вместо да ни заробват и окупират... Сами се продаваме и заробваме! Де е България?

190

Крайно време е!

преди 2 години

Потъваме! Кога ще разкараме негодниците Петков, Василев и Лорер? И да не забравим за Румен херо Радев!

189

Анонимен

преди 2 години

Както се разбира от изказването на Киро, двете К и Лорер ще воюват с 20 сиви кардинали. Народът не е на страната на тримата и навсякъде, където канадецът се опитва да установи контакт с хората, започвайки да говори против Русия,той е посрещан с освирквания и дюдюкания. Киро, отивай си!

188

Анонимен

преди 2 години

Като се коалиран с корумпирани, значи и ти корумпиран.

187

Ангелина

преди 2 години

До АнонименЗаконите се приемат в НС и преди това преминават през комисии ,в които има хора ,които прокарват интереси на финансовите кръгове.Така ,че "законите" се управляват от много хора и както ,често се случва в нашата държава ,много често водени от користни цели.В служебните и в този кабинет за пръв път от много години ,наистина има хора ,които искат промяната,но с тези неморални,като цяло депутатски кадри в по - голямата част сред депутатите на този етап невъзможно. Промяната ще продължи

186

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор имал власт и точно човека който управлява законите реве. Ползват го за отклоняване на вниманието от себе си, иначе щяха да променят законите както искат.

185

Ангелина

преди 2 години

Господин Петков ,те само в гр. Монтана са много повече и най- малко двадесет пъти по двадесет нагло корумпираните - простаци ,без да са толкова изтънчени ,за да бъдат наречени "сиви кардинали" ,защото за това се изисква ум,който за тях е "дефицитна стока"!Корупцията няма никога да се "изкорени" на сто процента ,но ако в институциите със важни функции за събиране на приходите и разпределението на обществените поръчки на ръководни постове са морални хора е достатъчно ,за да няма "сиви кардинали

184

От Вселената

преди 2 години

А коренното население, което беше християнско, държавата на Осман фамилия успя за няколко столетия да го обърне изцяло в мюзюлманско. И за капан, да им вмени че са тюрки - турци - най-голямата измама в историята на човечеството - ТЮРКИ ОТ БЯЛАТА РАСА , вместо от полужълтата, с полудръпнати очи - КУМАНИ. Карай да върви, че у Тюркието таквиз няма и нивгаш не е имало, а Осман фамилия ненавиждаше и презираше тюрките. Ама карай да върви - рече К-В-А-Ч-К-А-Т-А !!!

183

От Вселената

преди 2 години

Йезуитите трева да пасат. Както и всякакви византийски номера. Тука често се е твърдяло, че ислямските му-ра-фе-ти превъзхождат и йезуитските и византийските, че и римските. Именно с му-ра-фе-ти, успяха да омагьосат и омаят Балканските владетели (черномагьосничеството отделно), да ги разделят, и да ги използват във войните - Балканските владетели се изтрепваха един друг, като васали на Осман фамилия.

182

От Вселената

преди 2 години

Имате ли спомени от нашите деди? Ще повторя техни думи!... Раковски умира в 1867г., когато Сърбия и Румъния вече са в пазарлък на коя от тях да се падне построената една година преди това жп линия Русе-Варна. Та каква е разликата сега? Никаква! Цялото черномирско крайбрежие е изкупено от Рус и Тур *** - Олигарси! 75% от Външнотърговските банки в България са Гръцки! Земята сега я РЕНТОВАТ ОЛИГАРСКИ след като СССР въвежда колхозите и ограбва земята на българите!

181

ПП БМФ

преди 2 години

*** са ни трябва, само такива *** не са ни управлявали. Копейкин - премиер, Але Але! Шегата на страна, кръв и ла*на по жълти павета. Всички като дойдат на власт се борят с корупцията, винаги, корупцията е преди тях управлявалите и така се изнизва един четири годишен мандат... В упреци, караници и нищоправене. Всеки път неадекватни решение, безгранична некомпетентност и наглост, преди всичко. За мен няма значение кой е на власт, та те са еднакви. Обаче новият Волен издиша много...

180

Анонимен

преди 2 години

В Германия минималната надница стана 12 евро на час. А тука в мангалия - 12 рубли на ден. Щото по форумите на копейкин троловете оплюха плана за въвеждане на еврото и готвят план за въвеждане на рублата като "вземат властта"

179

От Вселената

преди 2 години

Ако дворът тъне в кал, значи Парламента се е из-пи-ка-л, Ако пък е сух и чист - пак е Парламентарен пи-низ!

178

Анонимен

преди 2 години

Скоро Възраждане ще оправят нещата.Вече са първа политическа сила.Кирето ще се изнесе в неизвестна посока.После инфлацията ще намалее.

177

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна истина.Дано се освободим.

176

От Вселената

преди 2 години

Трябва да се измисли електронно устройство за проверяване на парламентаристите преди влизане в парламента, дали тара-лежа им се върти от ляво на дясно!... Смяната на посоката на въртене на тара-лежа става след смяна на левия с десния крак. Ако не става смяната на краката ляв с десен, може по изключение да си сменят лявата с дясната ръка за бъркане в джоба... дали има пари? и за колко да гласуват за да е пълен!

175

Анонимен

преди 2 години

Първо си ти! Нищо не направи, само лъга! И посегна и на Ботев! По- зловреден и експресно намразен министър председател не е имала нашата история. Всякакви ни лъгаха, но никой не си позволи да каже, че Ботев е нямал идеали. ОСТАВКА!