26

Лекаря от Сащ

преди 1 година

Пичове, аз руски не желая да уча, тея рашки не ме кефят. Нато да ги удрят и да се приключва с този катун. На никой няма да му липсва.

25

Анонимен

преди 1 година

До 12 до 17/26 "Размаза ме с железни доводи." Теб реалността отдавна те е размазала - ако въобще имаш автомобил, той е западен. :)))) НЕма нужда да ти чета пършивите опорки. Аз ЗНАМ какво е положението. :)))

24

Гимнастичките

преди 1 година

.... на нацизма вече няма да имат достъп до Европа. Сега техните известни съпрузи ще трябва да им демонстрират нагледно приказките си за това колко прекрасна е Русия и да им намерят заместители за Кот д'Азюр, Женева, Валис, Инсбрук, и пр. където са свикнали да се подвизават.Важното е да си повтарят "мьй пабедили" докато се наслаждават на бляскавата атмосфера в подмосковската дача, точно до концлагера на Навални.

23

12 до 17

преди 1 година

Размаза ме с железни доводи. Пали Беемвето и отивай в Донбас да досмачкаш фалиралите руснаци с ладите. После към Владивосток, гориво ще имаш, нали си в бензиностанция.

22

Анонимен

преди 1 година

До АМЕРИКАНОФИЛ "ще ми плащате ... иначе ще ви бомбардирам" Путине, що се криеш?

21

Анонимен

преди 1 година

Aз чета "кастрираните" руснаци, а то било санкционираните.

20

АМЕРИКАНОФИЛ

преди 1 година

Ще ми плащате! Не се противете да не ви бомбардирам. Като Сърбите - те вече ни обичат. Може да е от зор, но ще ни го лижат. Айде опичайте си акълите. Едно време славихме БКП-то, сега Америката. Вие сте мудни и шантави.

19

Анонимен

преди 1 година

Раша вече се самоуби. Въпросът е какво ще правят после...

18

Анонимен

преди 1 година

Налагат уж санкции, но си продължават търговийката с Раша, смешна работа :))

17

Милчева

преди 1 година

Малко са,много малко са на фона на злините и престъпленията,които сториха в Украйна и на украинците ?! А трябва да са поне 7,500 човека,че и повече...Да щем дочака и това време ! Какво се е зажалвал,че били санкционирани ?! А той чува ли воплите на убити те и ранените по негово височайше нареждане украинци,прави се,че не вижда вандалс ките унищожения в Украйна и напира да завземе цялата й теротория - и тоя човек не бил престъпник ?! Ами дайте му нобелова награда за ... мир ?!

16

Анонимен

преди 1 година

Наблюдава се нещо интересно - вече и негативните материали за Русия дразнят правоверните евроатлантици. Не могат нищо смислено да напишат, горките, мучат като телетата по селските обори, когато ги имаше. Предлагам медиите да спрат да мъчат тези клети душици и въобще да не публикуват нищо за войната и за Русия. Все едно, че ги няма. Както с Тръмпито и привържениците му бе, толкова ли е трудно?

15

Гранта палАчилис?

преди 1 година

До Анонимен 12 "НАТО и ЕС започват да я губят тази война." Като символ на руската пАбеда, в производство все някога ще бъде пусната "новата" Лада Г(р)анта (всички русофили са с предимство, грантовете им ще отиват за вноски за бъдещия "автомобил" и така, точно както по времето на КомунизЪма в България, ще имат кола сле 10-15 години чакане). Тя ще бъде без еърбези, без АБС, двигател от Евро 5 на Евро 2, без инфотейнмънт, даже без радио, но за сметка на това ще струва 10 хил. евро.

14

Анонимен

преди 1 година

Магучая е втора най силна армия в света след Америка! Втора след Авrъзистан! Втора след Украйна! Втора навсякъде! А?

13

Мдааа

преди 1 година

САЩ се командва от евреите, а те използват САЩ да командва ЕС !! Всичко се прави в услуга на евреите и Исрел ! Кога ще се събудиме, преди да са ни стъпили с двата крака на врата завинаги ????

12

Анонимен

преди 1 година

За да сринат Раша, първо требва да им отрежат търговията с горивата, ама те се правят на ударени западняците :)) Налагат безсмислени санкции, дето нема нормален челяк да им поверва :))

11

Анонимен

преди 1 година

Я мислим дека трее разменят Путин за Зеленски и да ги праат кво щат!

10

Сал Лимон Пасе

преди 1 година

Искам да бъде победена Русия, за да ми направите Паметник Приживе - като на Цола!

9

Анонимен

преди 1 година

Мъка Боже! Щели да забраняват някакво нещо... Смешници . КЪДЕ Е ПАси!!!!???

8

Анонимен

преди 1 година

НАТО и ЕС започват да я губят тази война. И то при положение, че засега воюват само срещу Русия. А ако утре започнат война и срещу още някоя държава, не ми се мисли. Ако имат малко акъл в главите, западдните лидери трябва оставят Зеленски да преговаря. Но акълът е много дефицитна стока сред западните елити напоследък.

7

NoirFire

преди 1 година

Йесс, моето име го няма там.