102

До 128

преди 2 години

Значи викаш ако аз тегля един огромен креди от банката и после дойде моята осми братовчет и ме изгони от къщата ми, значи ти ми казваш, че аз пре спокойно мога да спра да плащам заема!? Това ли ми казваш или пак се обърка!?

101

Анонимен

преди 2 години

Болшевиките и монархистите се борят в гражданска война. Запада иска парите от борците срещу монархистите. Да ги иска от генерал Деникин и Бялата армия. Запада финансира бялата армия, а иска пари от Червената армия.

100

Анонимен

преди 2 години

РУСКИТЕ ФАЛИТИ ГИ ЗНАЕМ СЕГА ЧАКАМЕ ЕВРОПЕИСКИТЕ ФАЛИТИ И ДАНО СА ПО СКОРО

99

...

преди 2 години

Епа то така праят руснаците! Ние земаме парите, *** после нема да ги върнем! И после отиват да денацифицират еврейна зеленски! Сега явно пак така ше стане! Инак войната в украйна я загубиха вече, но още не са го осъзнали! И сега ще има една окупация където също както в афганистан ще изгубят много хора! Само, че сега ще са доста повече отколкото в афганистан но пък и окупацията ще продължи по-малко време отколкото в афганистан! И накрая пак ше избягат също както в афганистан!

98

Читател

преди 2 години

Защо не отговорихте на пост 98 колеги съфорумци,😀😀

97

Анонимен

преди 2 години

На комунистите се унасят в краденето и забравят за дълговете.

96

рибока

преди 2 години

Колко е дългът на САЩ и колко на Русия?Икономическото "джудже" да не тушира великана успее ли да свали плащанията в долари от 73 на под 50% в света,за което спомагат и санкциите?

95

Анонимен

преди 2 години

Е кажете ми кой може да е толкова пpocт да отиде да се бие, а да не знае за какво. То бива да си тапир, ама чак пък толкоз....

94

Анонимен

преди 2 години

Докато има т'ъпи и упорити русофили в този форум... винаги ще имат по 10 палци надолу от мен...

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112, да брато но трябва да видим защо са така. Та тези фашизоиди през последните 20 години неспирно подкрепяха Путин и дори го обичаха повече от собствената си страна. Сега просто не могат да се откажат. Те са чуждопоклоници и вече дори не мога да ги нарека българи. Фашизоиди обаче мога да ги нарека всякога, та те приравняват цяла Русия с един човек, с един човек, както навремето Хитлер се беше превърнал в Германия.

92

Читател

преди 2 години

До 110: минусите пи слагат политкорекния *** на сайта,не се нервирай на тях за това им плащат.

91

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на САЩ. Хммммм. Населението на САЩ не спира да расте, което означава, че страната има предвидима икономика. През 1989 бяха около 240-250 милиона докато Съветския Съюз беше почти 290 милиона. През 2022 САЩ имат близо 340 350 милиона с нелегалните, а Русия има едва 140 милиона. Не знам кой пръв ще фалира и "изчезне" overnight, но мечтите са безплатни.

90

Анонимен

преди 2 години

Е то не може само да дава, в природата има равновесие ю

89

рибока

преди 2 години

И от тази клонка патица за деня на благодарността няма да изскочи.

88

Анонимен

преди 2 години

Тъжна гледка е да гледаш ежедневно гърчовете на жалките русофили. Causa Perduta се нарича този мaзохизъм...

87

Анонимен

преди 2 години

Бог дал природни богатства, в взел акъл.

86

Анонимен

преди 2 години

300 трилионен дълг който никога няма да бъде изплатен. Тези които дават на кравари заеми,кредити са пcиxичнo болни. Кравите непрекъснато създават интриги , конспирации и воини по света за да поддържат фалшивия си стандарт .

85

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на САЩ в съвременния сват става все по-проблематично. Ако не успеят да направят голяма война - ще фалират. Ако успеят да направят голяма война - ще я загубят, а е вероятно и да изчезнат. Дилемата им е много сериозна. пък ние трябва колкото се може по-бързо да се изнесем от НАТО, а ако е възможно - и от ЕС.

84

айде

преди 2 години

ади стига с ваште перверзни лъжи бе, даже сега русия е по добре финансово отпреди! само на ден от петрол и газ тя прибира над 800 милиона! за какво говорим! и скоро рублата ще бъде световна валутна единица!

83

Анонимен

преди 2 години

Има една подробност - Русия изобщо не е фалирала. Това, че някои от кредиторите се мъчат всячески да я затруднят технически при изпълнение на задълженията й, не означава фалит. Впрочем тези кредитори първо не е лошо да върнат парите на Русия, които й откраднаха, а после да помислят за собственото си финансово състояние. Защото няма нито един обективен анализ какво, аджеба, се случва с толкова мощните западни икономики от 3 месеца насам.