60

Анонимен

преди 1 година

Много ме е жал за русофобите.... Горките.... Гърчат се в умраза и невежество!!!

59

Михали

преди 1 година

Русия прави точно каквото трябва. Не само прогонва *** от Домбас ,но и премахва допотопната инфраструктура от соц. време ,скапани панелки ,ръждясали мостове и заводи, порутени селски колиби. Всичко ще бъде построено наново у ако някой не е виждал сравненият със земята Грозни какво представлява днес, да погледне,има достатъчно инфо.По този начин ще се отвори огромно поле за бизнес, работни места и инвестиции и тизу регион ще процъфти, ще е надежно защотен, богат като ресурси и хората ще живеят

58

Бгг

преди 1 година

Ами като не сядате на преговори трябва да свикваш, че няма да ги получиш повече тези и не само тези територии.

57

Анонимен

преди 1 година

Като ми трескате минуси, няма да ме убедите, че не лъже. Не им дават храна, на рускоговорящите, в нета клипове колкото искате.

56

Анонимен

преди 1 година

При наркоманите е така, някой друг все им и виновен. Укронацистите се крият като плъхове по блокове и къщи, застанали зад жив щит от невинно руско население, разрушават си кварталите и инфраструктурата и поставят един наркоман в зелени парцалки да крещи какви невинни душица били, да призовава балъците да му пращат парцалки и дрога и ПЕЙ СЪРЦЕ - бащати е невинен. Абсолютен нацизъм подсилен от кретения и наркомания!

55

Анонимен

преди 1 година

Какъв ви чака, с новите оръжия от Америка, не ми се мисли. Ако сега беше само в източна Украйна, ще стане в цяла. Като не искаш мира, ще има секира.

54

Анонимен

преди 1 година

Зеленчуковий, няма такова нещо. Противен си.

53

Анонимен

преди 1 година

Изпечен лъжец, на опашка са хуманитарна помощ, разбирайте храна, който говори на руски, не му се дава. Геноцид върху народеца си упражнява.

52

До 44 Румен

преди 1 година

В Русия зареждат бензин за 44 стотинки литъра, ти ги съжаляваш, ха ха! За българите мисли! Че нямаме наш Путин!

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 - Отпуши си и другото ухо, още по-добре е да си отвориш и двете очите. Ще чуеш/прочетеш същата информация и в западни източници, не само от Путин и робашките.

50

Така

преди 1 година

Хам са ни окупирали ФАЩ хем ни съветват и да се изнесем от България. Не е ли по просто окупаторите да си ходят докато е време

49

Анонимен

преди 1 година

Много *** пишат бе - или са платени или адски глупави

48

Анонимен

преди 1 година

Рубашките хем им е добре в България хем плюят по нея. Не отиват в хубавата Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Набраво да говори с името на територията. Става дума за България и нейната окупирана територия или нещо се бъркам

46

Кой каквото надроби

преди 1 година

после си го сърба!! Това важи особено много в сегашния случай. Така че нарко-клоунът и неонацистите около него, да си сърбат и да мълчат. 8 години дробиха. Сега дойде време да сърбат!

45

Прав е

преди 1 година

Окупираната от ФАЩ българска територия е зона на пълно бедствие.

44

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство, че жителите на Донбас са второкласни хора за Киев.В една от базите на въоръжените сили на Украйна в Красни Лиман бяха открити огромни запаси от хуманитарна помощ, която била предназначена за жителите на Донбас, но украинските нацисти запазили за себе си.

43

Браво

преди 1 година

Ама този филм не го ли даваха по някоя от българските мисирчести телевизии или комика пак е объркал сцената

42

Румен

преди 1 година

До42. Какъв театър е като Русия печели от това. Царството на Корупцията върви от век без спиране. ЕС няма механизма против корупцията ,/ черни пазари на горива, стратегически стоки от земеделие, човешки органи, цигари, наркотици, / а западните балкани са част от схемата

41

Донбаска Пролет

преди 1 година

Филма който не е гледал да го изгледа. Да види в тия така наречени окупирани територии какво е било положението когато Украйна ги е админиатрирала. Как децата са горяли като живи факли. Нацистите са палили и бесили наред. Така че кой точно е окупаторът, май не е много ясно. А тоя Зеленясалия няма и да му стане ясно. Той си чете там лвото са му написали от Вашингтон.