378

От Вселената

преди 1 година

Учени установиха, че алкохола е полезно нещо. Едва след употребата на голямо количество алкохол, всеки Българин осъзнава, че само с Български Лев може да си свари и купи Ракия. Нашият Лъв-Лев е свързан с Ракията, Виното и Киселото мляко. Мър-ши-те, дет мъркат, кът въведът Еврото... ни от Ракията, ни от Виното, ни от Киселото ни мляко ще остане нещо!

377

От Вселената

преди 1 година

Както винаги в тоя час, Форумът изпада във несвяст! Всеки пише си без притеснение и без да плаща дан на чуждо мнение. Аз съм депутат и Щом изям един домат, аз готов съм за дебат, но Щом изям един картов, аз за битка съм готов! Ама не знам, кат вляза в парламента, кой в залата ще произведе, и картофите. и доматите и за колко български пари ще ги продаде на пазара, за да може да вземе пари от народа? Та нали затова народа работи в чужбина за да поддържа Левът да е Български на Българска Територия!

376

Анонимен

преди 1 година

До Таня 398 Стига с това образование! Нищо не значи образованието.

375

Анонимен

преди 1 година

Референдум!

374

анонимен

преди 1 година

Значи сме достатъчно умни да избираме управляващите, но сме дотолкова прости, че не можем да решим за НАШИТЕ пари. Ами обяснете ни, просветете ни и ще гласуваме правилно как да управлявате НАШИТЕ пари.

373

Шоп

преди 1 година

Красимир Катев, управляващ партньор в "Делта кепитъл инвестмънтс" и бивш зам. финансов министър користни цели и се опитва да лъже , че неговата позиция е отговорна национална позиция. Ай сиктир бе, Катев!

372

Анонимен

преди 1 година

Страна, която е лишена да контролира монетарната си политика е обречена на банкрут. Ето това става в цялата еврозона.. съвременно колониално робство. В Гърция всичко е по-две и повече - скоро и при нас.

371

Анонимен

преди 1 година

Еврото е изгодно за Германия, но в Гърция докара фалит. Значи еврото на прави силна икономика, а прави само дългове. Ако направим дълг после банково робство 100 г. и не може да излезнем от ЕС.

370

Име

преди 1 година

Трябва да има референдум за излизане от ЕС, а не за въвеждане на еврото.

369

Анонимен

преди 1 година

До Таня/398Танче, Танче, той Акадамик Борисов още преди 9 години ти каза, че си про'ста, ама толкоз, че и след още 9 няма да го вденеш.

368

Анонимен

преди 1 година

До 347"... че банките ще се контролират по стандарти на Еврозоната" - я обясни КАКВИ СА тези стандарти, че в холандия фалираха ТРИТЕ най-големи банки, в Белгия една от най-големите, в германия - също.

367

Таня

преди 1 година

Населението ни, в огромната си част е съставено от ниската прослойка, без образование, без квалификация, без успехи или иначе казано - неудачници. Да се дава право на глас на плебса е умопомрачителна глупост. Той 5лв не знае как да изкара, без да работи за някой, ние ще му гласуваме доверие да дава посока на икономиката. Абсурд.

366

Qanon

преди 1 година

Колкото повече зависиш от друг за нещо, толкова по-зле.

365

Анонимен

преди 1 година

Прав е колегата Константинов! Особено за последното - в устата!

364

Референдум означава

преди 1 година

показване мнението на хората.Това означава,ако имаме демокрация,политиците да приемат и узаконят мнението на мнозинството.Да не го искаш,означава да се съмняваш в стойността и целесъобразността на народното решение,народът е глупав и не знае какво е "добро"за него.Ами тогава,политиквеници,защо правим избори,нали те показват мнението на народа,а той не знае какво иска?Да,вярно е че не знае и бърка,виждате какви харвардски мошеници довлякохме на власт и какви провали във всичко правят.

363

Анонимен

преди 1 година

Защо триете бе неграмотници, когато ви критикуват?

362

Zапознат

преди 1 година

БСП и Въzраждане искат да се приеме плана за въвеждане на рублата като официална валута. Затова са против плана за въвеждане на еврото. А после искат да влезем в СССР на путин

361

Анонимен

преди 1 година

Оставка, България е в стагнация.

360

Анонимен

преди 1 година

Хърватия влезе в ЕС 5 години след България. Подаде молба за влизане в Шенген преди няколко месеца, а вече получи решение, че официално, от 1 януари 2023 е членка на шенгенското пространство. Къде сме ние, с това комунистическо правителство/с БСП в него и децата на комунистите/, вплело интереси с американските либерали? До кривата круша.

359

Анонимен

преди 1 година

Напротив това е най-разумното нещо. Още малко ще каже че е неразумно и да има избори.