81

Анонимен

преди 2 години

Владимир Шаманов Русия вече не съществува като държава защото съставните и части станаха независими държави

80

Анонимен

преди 2 години

Владимир Шаманов и Сергей Лавров бяха убити от трима Чеченски бойци за свободата на Чечения като Независима Държава

79

ББ

преди 2 години

"третите" като САЩ,Великобритания,Фраянция,ГерманияКатада,Австралия...почти целият Свят...е ще ни заплашваш ли престъпнико...със ядрените си от ссср?,няма можете натиснете бутона дори...ако ли няма да излетят...живеем в технологичен свят,престъпнико нагъл,дайте повод и няма нужда да ни въвличате...сами ще го направим...минахте всякакви граници!!!това не е игра на блъфове отдавна...Свободният е готов ..вие не,жертвате народите си...ще е кърваво!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Киев били преминали всякакви граници на приличието, а в същото време Русия какво прави? Наглостта руска е безкрайна, пожелавам им да фалират по-бързо!

77

Анонимен

преди 2 години

Господин Лавров ,време е да ударите щатите ,там са само една скапана наркоманска маса от безмозъчни потребители !

76

Анонимен

преди 2 години

Наглоста на Кремълската върхушка няма граници.

75

Гражданин

преди 2 години

Вие,новите руски фашисти минахте всички граници на нахално "приличие" с вашата отк рита,арогантна и завоевателна " операция" прераснала във война ! Махнете се от Украй на,долу кървавите ви ръце фашистки лешояди от Украйна и народа й ! Смърт за окупатори те от всички нива !

74

Morski

преди 2 години

До Бонго-"Много от вас искат Русия да умре" -ВСЪЩНОСТ РУСКИЯТ ГРАФ АКСАКОВ Е КАЗАЛ... .. "всяко тържество на българите е смърт за РУСИЯ"!!! Излиза, че за да е България единна, богата, развита, процветяваща Русия трябва да Умре... по думите на самия граф АКСАКОВ! Е щом така само България ще стане пак силна, неделима и богата икономически и духовно... ДА ТОГАВА РУСИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ!

73

Асоциален Примитив

преди 2 години

Разбиха се да реват тези росиняни. Нали бяхте безаналогови, нали бяхте непобедими? Една регионална войничка не можете да избутате. Скоро НАТО ще ви размаже муцуните, всички ви разбрахме каква пародия сте!

72

Анонимен

преди 2 години

Никога, щатите не са помагали на Русия безвъзмездно. Избийте си го от главите. Безплатен обяд няма, същото важи и за Украйна, за България и за всички други.

71

Анонимен

преди 2 години

Някои станаха нагли в международните си отношения. Светът съществува благодарение на правила приети от всички, иначе ще гръмне. Комунистите като елементарни *** продължават да си мислят че те определят правилата. Извадете постижения, Когато гражданите ви забогатеят и станат равни с белия свят - тогава може да се обсъждат системите. Иначе сте дриплъовци и всички ви се смеят. Ако станете нагли начин ще се намери да ви заврат в място пропорционално на наглостта

70

Анонимен

преди 2 години

До някакьвсиЗначи, да срваниш за пример Русия с реал Мадрид войната в украйна това си е направо простото и безумие! Малийй, с какви откачалки живеем днешно време.

69

Батка

преди 2 години

Мен ще ме нападат и аз ще съм преминал граница на благоприличие че искам помощ. Много гадна руска *** . В един добър свят Русия просто трябва да я няма

68

Анонимен

преди 2 години

Бедите идват от изток.

67

Гелаевски Спецназ

преди 2 години

На тоя всяка втора дума му е лъжа, а останалото - 50 на 50! :))))))

66

Анонимен

преди 2 години

Грозният и не особено умен кон от снимката, какво друго очаква от Украйна? Ако ти влезнат бандити в къщата трябва да имаш оръжия с, който да ги "нагостиш" подобаващо... Режеш им главите и всичко отива в септичната яма.

65

Слава на Украйна

преди 2 години

Навремето, когато щатите им наляха 11 милиарда (180 милиарда днешни!) долара, за да ги спасят от нацистите не реваха. Щот сега нямаше да ги има, както възкликва Сталин на конференцията в Техеран 1943 : Без американското производство нямаше да победим. Сега тихо восъчно *** такова! Битката отново е срещу заплахата от нацизма. И те са нацистите. С извратената им етническо националистическа концепция за Руский мир.

64

тцтцтц

преди 2 години

На тоя само като му видиш мазната физиономия и ти става ясно що за стока са тия от кремъл.

63

Бонго

преди 2 години

Май, повечето от вас искат Русия да я няма? Ееех, колко хубаво би било, нали? Ще им цоцаме ресурсите, ще си караме мерцедесите и беемветата, изобщо пей сърце. Да, ама не. Колко от писачите тук, карат хубави коли? Колко от вас са щастливи от "демократичните" цени - НА ВСИЧКО? Сега сме добре, а зимата? Как забравих, тогава ще ви топли чувството, че руснаците били по-зле от нас, нали? И какво сте се втренчили в Русия. Спирайте веднага да купувате от нея. Нито газ, нито петрол, нито уран. Абе нищо.

62

кубанская столица

преди 2 години

Най-главното е, че България седна тихо, и нищо не и приключва на тя. Ако тихо