41

Ем Т

преди 2 години

Господин Копейкин ахахахахха

40

Натовеца

преди 2 години

извини са бе !

39

Анонимен

преди 2 години

Браво!!!

38

До 41

преди 2 години

И ние цялата фамилия от Столипинуву, 45 парчета за Възраждане гласувахми.

37

Анонимен

преди 2 години

Че никой не е казал Костадинов,а Копейкин. Как се припозна в този образ, крадец на пари не знаю :)

36

Виждате

преди 2 години

Затва всеки се бута за депутат, виждате колко е лесно да станеш такъв, не ти трябва образование, бол пари, власт, беззаконие, кой не ще такъв живот...

35

Анонимен

преди 2 години

Съд за Копейкин, национален предател! Руски шпионин, агент!

34

До 36

преди 2 години

Браво. Аз гласувах за Възраждане, жена ми също и навих един приятел също. Мама гласува за БСП и сега много съжалява. Та и от нея имаме твърд глас за Възраждане. Баджанака също е Възраждане, жена му също, навивам на сестра ми мъжа да гласува. Той пусна за ИТН и е бесен. Ще спечелим.

33

Анонимен гербер

преди 2 години

За сефте съм на страната на промяната.Мачкай русофила !

32

Анонимен

преди 2 години

Искат да копират великобританския модел, където там често си спретват по някой тупаник. Ама са твърде неграмотни тия!

31

Пострадал

преди 2 години

А ,ИЗВИНИЛ СЕ бил , ти дай да те цвъкна аз пък после ще ти се извинявам , ама нейсе остава още мало време за тия сегашните и все пак може и да дойде видов ден така както сочи науката оня с вратовръзката набира доста инерция вече и май с право! Тия вече не вървят пак измама както през 89та!

30

Бай Иван

преди 2 години

Такъв шут щях да ти наместя, че изходът от НС тесен щеше да ти се види, Искрене!

29

От народа

преди 2 години

Още един път се потвърждава, че от ППмса фашисти. Че живеят на гърба на хората, че каквото каже империалиста сащ, това се случва. Но това ще спре. Аз лично, следващия път ще гласувам за Възраждане!!!!!! Убеден съм, че и други като мен ще гласуват за тях. Истински българи, които мислят, а не лижат западни лайнени ***. Е, това е ПП!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Селяния и половина! Вкарали там някакви разгааащениии тийнейджъри, които си мислят, че се намират в някоя дискотека за бавноразвиващи! Безсрамие!

27

Анонимен

преди 2 години

Според мен не се получи провокацията на продължаваме промяната.На този депутат му е наредено от Кирчо да се държи по този начин.

26

Ха ха

преди 2 години

Цялата партия подмяна ми изглежда толкова жалкаДори и да се сбият в парламента от политическо безсилие няма да ме очуди изобщо - лош матрял както вика бате буци

25

Анонимен

преди 2 години

До Извинете 23 Вярно е казваш ? Кое е вярно ?

24

ПП незнаят къде са..

преди 2 години

И какво се очаква от тях.. Сложиха ги в последния момент от спонсора им САЩ.. просто шепа нереализирани другаде младежи,на които им се плаща да гласуват в полза на САЩ.. те не са взели едно решение,което да е в ползу роду.. Това за Еврото е поредното предателство,с което продават стабилния ни лев и националният ни суверинитет.. Този пъпчасал пубертет клевети и обужда от трибуната,което говори зле само за него самия..е и за смешната им набързо съставена партийка..за премиера им да не говорим..

23

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е българските депутати да разберат, че недостойните изказвания, обидите, агресията, накърняването на достойнството и други грозни прояви от трибуната на парламента, на които често сме свидетели, не водят до нищо добро !

22

Извинете

преди 2 години

Ако това,което е казал за Копейкин е вярно....а то е вярно.....трябва ли да се извинява,че е казал истината?