13

Анонимен

преди 1 година

Преди войната в Украйна имаше 562 млн тона зърно. Сега Русия говори, как ще съдействат за извозването на всичките 22 млн тона зърно. Украинците ги питаха "ало братушки дека са другите 500 млн тона?" Русофашагите се правят на ощипани девойки неклатени! Както 45-та от тук изнесоха всичко дето не беше заковано сега крадат всичко от Украйна. Руснак ако ти влезе в страната това е като скакалци - откъдето минат нищо не остава! Библейска напаст са тези!

12

Анонимен

преди 1 година

Това е изключително неправилно предложение което в дългосрочен план ще доведе до разрастване на конфликта тъй като е грешка да се мисли че виждаме целия военен и политически потенциал на Русия, която няма да одобри предложението а Ердоган при цялото ми уважение си вре носа където не му е работа.

11

Анонимен

преди 1 година

Покрайнския народ му се очертава гладомор 2. Само, че краварски. С любезното съдейдтвие на "Слуга на народа" Зеля.

10

Анонимен

преди 1 година

В последния месец по река Дунав,и през Молдова с тирове се изнася украинско зърно за западна Европа. Явно има още блокирано,след като се мъчат да го изнесат. При положение,че са във война,разруха,няма кой да сее,какво ще прави укаринския народ зимата без зърно? Доколкото разбирам запада взима зърното,и праща някакви оръжия в замяна. Дори пари не дават на укрите.

9

Анонимен

преди 1 година

Това са пълни глупости.

8

Анонимен

преди 1 година

Какво зърно, нали вчера в тоя измислен сайт писаха, че руснаците са откраднали 500 милиона тона. То толкова няма в наличност на цялата Земя, но друго си е да се пишат "верни" лъжи.

7

Анонимен

преди 1 година

нали беше изчезнало, Зеленото човече каза. Сега пък имало. Преди това тръбиха че Руската армия не позволявала да извозват зърното, а то се оказа че можело и самото командване на Руската армия каза че няма проблеми с транспорта на зърното. Мале запада вече яко се оплете в лъжите.

6

Анонимен

преди 1 година

Ех, как му се иска на Ердоган да е някакъв фактор, какъвто и да е, само да е фактор. Болните амбиции на този човек нямат край.

5

баба мара

преди 1 година

никакво доверие на турция всичко ще изчезне русия да продава зърното за да сикомпенсира кражбите които и нанесе запада

4

предложение

преди 1 година

Утре да не се пускат сирените, че може да уплашим "бежанците" от Бандерия.

3

а Кико и Коко какво?

преди 1 година

Нали Кирчо се беше разбрал с оня с тениските да изнасят през Варна зърното им!

2

Путинист

преди 1 година

Една руска ядрена ракета Сармат и военната сила Туркие ке изчезне от картата!!

1

Анонимен

преди 1 година

Зърното задължително трябва да се извози от Украйна с помощта на НАТО и Ердоган. Инак укрите само ще мръзнат идната зима, а без зърното, ще им бъде организиран сладостен Голодомор 2.0