24

до 20

преди 2 години

Обхват от 25км и таван 20км са повече от 1500м!

23

Анонимен

преди 2 години

Ех, 41-45'та на миналия век не можахте, сега през прокси се опитвате да спечелите нещо, което съдбата ви е отредила НИКОГА да не спечелите. Уж сте високотехнологична, дисциплинирана нация, а се превърнахте в *** на САЩ, НАТО и се наводнихте с турци и арабески.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе разбирачи, много сте първосигнални. ISRIS-T си имат наземни платформи за изстрелване. Вижте модификациите Edelhet 98 и Diehl.

21

анонимен

преди 2 години

до При бой с окопните лопатки са ненадминати

20

Анонимен

преди 2 години

Тези зенитки са пълен аут. Пушека не може да свали малък дрон на повече от 1500 метра а ракетите са с по малък радиус от преносимите зенитни установки . От най новите де. Те са на нивото на стингер.

19

?

преди 2 години

За да бъде усвоен нов комплекс ПВО, е необходимо време и полигон за убочение.Тоест минимум от Шест. Обучението не може да се осъщистви на полигон в 4.0.4 защото моментално ще бъде унищожен, означи в Германия. Но въпросът е: каква ще е ситуацията в 4.0.4 до Половин година

18

Анонимен

преди 2 години

Като дава оръжие, войната няма скоро да приключи. Тогава да прибере украинските бежанци в германия и да им прави той чай.

17

Анонимен

преди 2 години

...до последният украинец ще е

16

до 15

преди 2 години

аз други изтребители освен Грипен, не знам да са съвместими с IRIS-T, може и да има, но на практика не съм чувал - винаги е комбинация Грипен с IRIS-T ракети. така, че и аз не разбирам, може би е някаква журналистическа грешка...или немците съвсем са си загубили акъла от желания да победят Путин!

15

Цеко

преди 2 години

До СветозарТо и ние два пъти бяхме на добрата страна с Германия 1941-44 и 1915-18, и си изядохме тупаника.

14

Анонимен

преди 2 години

До СветозарЕдно време, преди 80 години, подръжниците на Германия също са мислели че са на страната на добрите, а в последствие се оказват лошите. Вероятно съдбата се повтаря и то без значителни разлики

13

Анонимен

преди 2 години

Русия ще воюва дори с камъни и пръчки.

12

зАз

преди 2 години

ВПК-то по света тестира ефеткивноста въоръжението в оКраина и успешно утилизира старото оръжие, за да получи заявки за производство на ново!!!! Нищо лично, просто бизнес!

11

Нищо Не Разбирам

преди 2 години

IRIS-T са Ракети Въздух-Въздух, т.е. трябва ти Изтребител съвместим с тях, а Украйна няма самолети съвместими с тези ракети?!

10

Анонимен

преди 2 години

Ще има още много руски терористични труповеее и това е чудесно!

9

Диана

преди 2 години

До Олаф Шолц Путин няма да спечели тази война защото Западът така иска или защото не е прав да воюва?! А в какво се различава Западът от Путин в случая?! Хора, не знаещи нито какво искат, нито какво правят, нито защо го правят, нито се интересуват от последиците - ето това са Западът в случая с подобна концепция..Те не се интересуват от проблема, нито от решението му, важното било Путин да загубел войната..А после те ще смачкат украинците и нещата ще си дойдат по местата, значи..НО..

8

Анонимен

преди 2 години

Целта ви е, когато войната свърши да отхапете добро парче от баницата. Ей така се губи територия от държава. Титанът те бори, а другите ужким ти помагат в обречената битка.

7

Путин

преди 2 години

Нет Проблем, до Декемвре сме в Берлин и дигаме Стената - Изтока трябва да се пази от Опасният Запад, който иска да му вземе Земята и Ресурсите - Очевадно е!!

6

Светозар

преди 2 години

Кой можеше, да предвиди ? След 80 години немското оръжие отново в схватка със съветските ***. Каква шега на съдбата. Този път обаче, немското оръжие е на страната на добрите.

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонБМВ - бакелитено-мукавено возило. :)