105

До116

преди 1 година

Най добрият курс за смяна RUB/USD и най близко за нас е в Атина-Bank of China!

104

Анонимен

преди 1 година

До До 93Нещо да не си пил руска газ ?Кой ти брой рублата за нещо бе чугунчик ?

103

Моля Посъветвайте

преди 1 година

Къде ги сменят тези рубли за долари в България или в Германия, или в САЩ, защото искам да сменя 60кг рубли за обезценени долари !

102

До 113

преди 1 година

Ами написал си у НАС та затова те попитах коя банка във България обменя рубли за долар!

101

чукче

преди 1 година

Танцуй Россия и плачь Европа

100

Анонимен

преди 1 година

До До109 Първо кажи България за какво е критерии в този свят и кой я взема на сериозно??

99

8765и

преди 1 година

Добре, че мечтите са без пари.

98

До109

преди 1 година

Коя банка във България обменя рубли за долари?

97

До 93

преди 1 година

Рублата в момента не била конвертируема валута. Не ме разсмивай. Във всяка банка и чейндж у нас мога да си купя всякакви пари срещу рубли.

96

чукче

преди 1 година

Ха-ха-ха!Вставай страна огромная.

95

Анонимен

преди 1 година

До Я, па Я Ако знаеш коооолко си далеч от истината,жълтурите вече са Абсолютно Независими във всичко,само за справка последните пет години над 80% от всички патенти по света са тяхно дело,оставяме настрани че всичко познато като технологии по света Отдавна е Откраднато от тях,абе с две думи- бедна ти е фантазията,къде са вече Те!

94

Виждаме го

преди 1 година

ХИПЕР-инфлация се задава тук у нас за другаде не ми дреме обаче у нас става все по-зле храна, хляб, горива, ток, вода, топлото удрят с висок скок цените.

93

Какво следва

преди 1 година

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това , което и липсва (а и Китай продава всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

92

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 102: Русия изнася и високо технологична продукция. Ето например къде Русия строи АЕЦ: АЕЦ Аккую (Турция), Белоруская АЕЦ (Беларус), АЕЦ Куданкулам (Индия), АЕЦ "Пакш-2" (Унгария), АЕЦ Руппур (Бангладеш), АЕЦ Сюйдапу (Китай), АЕЦ Тяньвань (Китай), АЕЦ Ханхикиви-1 (Финлaндия), АЕЦ Эль Дабаа (Египет)

91

Купувайте рубли

преди 1 година

Рублата се стабилизира на 63 - 64 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

90

Анонимен

преди 1 година

Русия може да изнася стоки и да печели. Знаете ли защо Русия не изнася компютри например? Ами нямат такива залежи, находища на компютри затова.

89

Анонимен

преди 1 година

Губят тежест защото се усвобождават от никому не нужната почти обезценена рубла, която до преди войната само им тежеше сега всичко започва да си идва малко, по малко на мастото..

88

Anatoli

преди 1 година

Русия сама почна да си говори

87

Анонимен

преди 1 година

Ние руските анализи от всякакво естество ги знаем много добре.А специално икономическите са без аналогови и затова са бензиноколонка.Нас ни интересува как така започнаха война без пари?Кой реши това?Парите ги оставиха във банките на врага преди войната.В неприятелски,враждебни страни...де.Ама как да не им се смеят на рашаните?

86

Тролство=Психария

преди 1 година

До Русия=Психиатрия: Голяма еквилибристика си измислил. Напиши в чичко Гугъл "Курс рубла долар" и виж какво ще се получи. За момента 63.75 рубли за долар. Това какъв курс е. Официален?