40

Анонимен

преди 2 години

Така е. А аз съм дядо Коледа.

39

Анонимен

преди 2 години

САЩ сами си казаха, че са вложили 3 млрд $, за да има смяна на режима през 2014, а там се проля кръв има над 50 човека които ги няма изчезнаха и не се търсят отговорни след това 8 г терор над рускоезичното население в източна Украйна над 14000 убити жени, деца, старци. Ако някой мъж пребие жена си и после нейния баща му счупи ребрата. Бащата ли е виновен ? Включете ги тези глави Русия почнала войната, тя просто показа на всички, че така не може. Ако в Канада избият 14000 френскоговорящи ?

38

Лолов

преди 2 години

За повечето е ясно,че към война на всяка цена се стреми единствено Русия,която с импер ския си ламтеж да заграбва нови територии няма да се спре пред нищо ! Горещо съжаля вам,че толкова много години горещо съм адмирирал Русия - тя изобщо не е заслужавала това ! Никога повече !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Пепе Ескобар пише следното за помощта от 40 милиарда долара за Украина от САЩ : ,,Бърза разбивка на 40 милиарда долара разкрива,че 8,7милиарда ще отидат за попълване на оръжейните запаси в САЩ; 3,9 милиарда за ,,офиса",който диктува военната тактика на Киев(USEUCOM);5 милиарда за ,,неуточнена глобална верига за доставка на храни";6 милиарда за реални оръжия и ,,обучение"за Украина;9 милиарда в ,,икономическа помощ" (която ще изчезне в избрани джобове) и 0,9милиарда за бежанци."

36

Хитър Петър

преди 2 години

До Мухата!!! Муха след 1-2 години няма да има путин и руската *** на тая територия ще се кипрят китайци! Най накрая ще се отървем от това зло което сега носи името русия!

35

Сата НАТО

преди 2 години

Русофилчетата, май съвсем си повервахте, че САЩ е започнал тази война?

34

Мухаха

преди 2 години

След 1-2 години когато Путин приключи с Украйнските фашисти ще се срещне с новия президент на САЩ - ЛГБТ афроамериканец, бивш рапер с ментални увреждния и ще договори новите мирни отношения между Русия и Съединените Африкански Щати ..... А българските тролчета русофоби ? На тях като им спрат жълтите стотинки и им изземат подарениите компютри от Сороско Общество сами ще си сменят никовете и ще започнат да славят бащицата *** , както са го правили и преди. И ще настане СВЕТОВЕН МИР.

33

преди 2 години

Дръж така Дън. Галон бензин скоро ще прескочи 6$. Те, тогава ще стане горещо. При теб, в самите ФАЩ.

32

Моше

преди 2 години

Разбира се че САЩ не се стреми към война с Русия... няма смисъл. За какво да праща американски войничета да умират след като имат там такъв усърден слуга - Зеленски дето да "подклажда огъня" и няколко милиона укри които да служат за пушечно месо .... САЩ СА ТЪРГОВЕЦА В ТАЗИ ВОЙНА и това напълно ги устройва ... Украйна , или каквото там остане от нея както вървят нещата до сега ще стане ДЛЪЖНИК НА САЩ за векове .... Укрите ще си плащат дори и брезовата *** дето ще гризат от дърветата в гората.

31

Анонимен

преди 2 години

Искат и ние да воюваме с Русия! Да не се цапат те. Айде нали сте най-великата нация, да ви видим.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо не се стремите, нали ще спасявате света? ***

29

Анонимен

преди 2 години

Значи САЩ се стремят към война между НАТО и Русия щом твърдят обратното.

28

Анонимен

преди 2 години

Сърбета и украинци не стават за война памперс, укроти малко топката :)))

27

Анонимен

преди 2 години

буташ фитили,настройваш,издържаш фондации,изпращаш оръжие

26

В Косовската война

преди 2 години

Има десетки хиляди загинали, много от които цивилни жертви. Но огромната част от загиналите са Сърби и други местни народности. Американци има загинали ДВАМА. Парадоксът е, че в тази война която Америка разпали има повече загинали Китайци отколкото Американци. Трима китайски журналисти загиват при избомбването на Китайското посолство в Белград. САЩ го бомбардират уж по погрешка. Та така. Очевидно е че САЩ самите не им се воюва и не се стремят към война с никого. Някой друг е пушечното месо!

25

САЩ очевидно

преди 2 години

се стремят да удължат конфликта колкото могат и практически да идължат агонията на Украйна и да максимизират броя на цивилните жертви и разрушенията. Русия така или иначе ще спечели войната но колкото повече цивилни жертви толкова по ще очернят Русия. Колкото повече разрушения толкова по-скъпо ще и излезе на Русия да възстанови икономиката на тези територии след това. Афганистан беше блатото в което СССР заседна и накрая колабира. Украйна трябва да изиграе същата роля за Русия. Накратко това е.

24

Анонимен

преди 2 години

Това вица на деня ли е !!!! САЩ подпалва войните после невинички били и на всико отгоре ДОГОВОР между САЩ и Русия ще излезне. СМЯХ

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Те са в състояние, но не знаеха, че украинците не стават за война, требваше малко да се осведомят :)))

22

Анонимен

преди 2 години

сащ не са в състояние да свалят врабче, камо ли президент на силна държава !

21

ФАЩ се стремят към

преди 2 години

1. Отслабване и подчиняване на Европа и пълната зависимост на Европа военно и енергийно от задокеанските господари. Съответно и увеличаване на продажбите на енергия и оръжия на Европа. 2. Отслабване и дестабилизация на Русия и съсипване на всякакви връзки между Европа и Русия. 3. Отслабване и дестабилизация и очерняне на Китай и нарушване на тяхната търговия и отношенията им с търговските им партньори.