8

Анонимен

преди 2 години

Украинците да му взривят на тоя нефтопровода и да се свършва

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Виктор Орбан е евреин и османец! Виктор Орбан,подобно на Ердоган,лъже,че подкрепя Русия. Виктор Орбан не е враг на иззметта Сорос,А НАЙ-ДОБРИЯТ МУ УЧЕНИК. Унгарците са турци и ТОВА Е ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ОТ УНГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УНГАРИЯ. ИМЕТО "УНГАРИЯ"Е БЪЛГАРСКО И ЗАГРАБЕНО ОТ ОСМАНСКИТЕ ЕВРЕИ. "УНГАРИЯ" ЩЕ РЕЧЕ "В ГАЛИЯ",КАКТО "БЪЛГАРИЯ" ЩЕ РЕЧЕ "БОЛГ ГАЛИЯ". УНГАРСКАТА ЗЕМЯ Е БЪЛГАРСКА,СЛЕДОВАТЕЛНО РУСКА.ВИКТОР ОРБАН Е ВЕЧЕ ОСЪДЕН НА СМЪРТ ОТ РУСКАТА ДЪРЖАВА!

6

До2

преди 2 години

Такива (успехи) не сме имали одавна с двуцифрената инфлация и като ни казаха че скоро няма да се оправят нещата,в следващите поне 5 години даже и по лошо ще става ударихме джакпота с тоя, Европейски съюз

5

Анонимен

преди 2 години

Орбан и Ердоган са истински държавници - интересите на страната им преди всичко останало. След 89-та имаме само продажни и подвластни управляващи, най-вече СДС и сегашните Харвардци.

4

стига бе

преди 2 години

Можем само да мечтаем за такива политици. Докато наш Киро сега ще ходи във Франция във връзка с РСМ?! Какво общо има Франция с факта, че макетата ни крадат историята и тероризират българите там? Чий ще го дири Киро там? Макарон да му каже какво да прави ли? Киро не трябва ли да пита нас, а не Макарон???

3

Анонимен

преди 2 години

Баба Урсула изби рибата хаха

2

Избирател

преди 2 години

Мда Кирчо и той вика голям успех, Урсулата и тя вика утрепахме се от успехи. Направо ще ни уморят в ЕС с толкова много успехи.

1

БАНко

преди 2 години

ЕВРОПАТА ПОСТИГНА ПОБЕДА СРЕЩУ БРЮКСЕЛ !!!