112

илиана йотова

преди 2 години

Предателите са си предатели. Всичко беше ясно предварително. Корнела е съгласна с това

111

Разруха и закриване

преди 2 години

Вдигнат ли ветото бьлгария си заминава няма история няма народДаже си мисля , че македония ще присьедини кюстендиско и благоевградско с референдум проведен тамТурция си взима кьрджали и пловдив другото остава за румьния

110

гост

преди 2 години

ЩЕ СТАНА ОТ КЛАВИЯТУРАТА АЙНО . НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА МЕН , ГЛЕДАЙ ЗА ТЕБ .

109

Анонимен

преди 2 години

Я да ви видим как ще се вдигнете от клавиатурите?!!! Ще се вдигнете, колкото Шкембе-войводата може да се вдигне на висилката.

108

гост

преди 2 години

ДИГАТЕ ВЕТОТО И СЕ ДИГАМЕ ДА ВИ ИЗМЕТЕМ . СЛЕД ТОВА ЗАТВОР ЗА МИЛИАРДИТЕ УСВОЕНИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА . ПРЕДАТЕЛИТЕ ОСТАВАТ В ИСТОРИЯТА КАТО МИ ЗЕР НИ ЦИ .

107

Гневен

преди 2 години

Срам и позор за предателите,които се готвят да предадат тринадесет вековната история на РОДИНАТА ни!!! Васалите тичат на килимчето пред господарите си за да свършат без срам и свян пъкленото си дело за предателство на РОД и РОДИНА!!! Ще позволим ли това да се случи,народе БЪЛГАРСКИ?????????????/

106

Анонимен

преди 2 години

И Радев и Киро ще кажат на Макрон ... да си гледа бабата!

105

Анонимен

преди 2 години

Киро едва ли ще го направи, но Радев със сигурност ще ни предаде от раз!

104

Балабаня

преди 2 години

Ако Радев и Киря наистина идат при Макрон и заиграят по свирката му и вдигнат ветото им....нали се досещате как ще ги посрещнат на летището при завръщането им....С КАМЪНИ И ДЪРВЬЕ!!!

103

Итн

преди 2 години

Слави да мисли за вот на недоверие - вдигнат ли ветото без да са испьлнени всички условия и да отиваме на избори

102

Вьзмутен

преди 2 години

Надявам се да не бьде предаден националният интерес

101

Вьзмутен

преди 2 години

Ветото трябва да остане не е изпьлнено нищо - най лошото би било да се стигне до размирици

100

Анонимен

преди 2 години

Фигурантът прави безстрашно опасни фигури със самолет.А дебелантът едвам се придвижва и не млъква,а кара слугите да го хвърлят във въздуха и да снимат.Съжалих,ги,щяха да си изпотрошат ръцете...

99

Цоки

преди 2 години

А на предсрочни избори ВМРО и Каракачанов ще спечелят, той ще възроди България цццц..., главата на Карачачанов се използва само за подстригване!!!

98

лика прилика

преди 2 години

Фигурант и фигурант на фигурант !!!

97

Анонимен

преди 2 години

До Коки.. Зелен чорап , ама истински генерал , не е като кафявия чорап - вожда на герб , измислен ''генерал '' .!

96

до 108

преди 2 години

Написах. И? Рецепта за шопска салата? Само да ти кажа, маке... Шопската салата е измислена от Балкантурист... И откъде го знам? Е па оти язе съм шоп.

95

Анонимен

преди 2 години

Напишете "ШОПСКА СРБИJA" ,гледайте и си вадете поука!

94

Просто Харакиро

преди 2 години

Мирише на предсрочни избори при опит за вдигане на ветото.Генчовска следва да подпише документа, ама е от квотата на ИТН = Славчо да вкара вот на недоверие, подкрепен от ГЕРБ, ДПС и Възраждане = адиос Кирчос

93

Gogo

преди 2 години

Никога не вярвайте на западняци! Природата им е лицемерна и лъжовна! Гаранция франция, както е каза народа :) нито крачка назад, зад нас е България! Не трябва да предаваме националния ни интерес за нищо на света! Всяко огъване сега е равносилно на национално предателство! Кажете на геронтофила макрон, че излизаме от продажния ЕС ако ни натискат! Орбан не им се дава и ние трябва така! Като гърците до края трябва да издържим!!!