46

Бай Хай

преди 2 години

Така казваше и милен велчев като замени доларов дълг който се обезценяваше със скъпото евро и така стана министър на годината и инкасира 1-2 милиарда от курсови разлики но в своя джоб

45

1

преди 2 години

пеканов,какви плюсове,ще донесе еврото ,като моята пенсия,ще стане 219 евро,а сегашните цени по магазините,**големите**български търговци,веднага,ще ги обяват в евро,един хляб 2 евро,бензин 2.5 евро за литър,и т.н,плюсове ще имате само вие,депутатите,министри,зам.министри, и т.н.Сега поне с пенсията си купувам 200хляба,а тогава,пеканов пресметни ти.

44

Анонимен

преди 2 години

Присъединяването към еврозоната носи рискове само за КРАДЦИте!!!За честните хора има само ползи от този акт.

43

История

преди 2 години

Един познат работеше в Австрия като таксиджия преди да въведат еврото. Тогава са му давали по 20-25 шилинга (4-5 евро) бакшиш. След 2002-ра бакшишът станал 50 цента. Сами си правете извода дали австрийците масово са забогатели след приемането на еврото.

42

Анонимен

преди 2 години

Това с закръглянето нагоре е главно при дребните търговци каквито са примерно кварталните пекарни. Цените на големите търговски вериги от които купуваме вече са изравнени. Лидъл Кауфланд, Била, Дайхман, HM, NewYorker, Техномаркет(Mediamarkt) - продават на една цена. Отидете в чужбина и ще видите че плащате пак същото. Дори в България цените са малко повече защото в момента закръглянето е 1евро = 2лв. (а дефакто е 1,96).

41

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, положителните неща изглеждат много по-малко. Помнете ми думата, ще приемем еврото и съвсем скоро ЕС ще се разпадне, но докато имаме евро за парична единица, българските авоари ще заминат в устата на две държави.

40

Анонимен

преди 2 години

За такива като този, дедо ми казваше: "Залени ги береш"! Умен беве дедо.

39

Анонимен

преди 2 години

Ша минаваме на рублички при със рубли може си купиш гаааз, а със евро праааз.

38

g

преди 2 години

Кое беше тва момче поредния Хавърд, кои има доверие в БАНКИТЕ???Че не разбираме какво говори,Какви намаленияна транзакционни разходи?? До колко помним парите намаляхо с 90%?

37

Анонимен

преди 2 години

Това с закръглянето на горе е факт. И в Гърция беше така. Като въведоха еврото и търговците масово закръглиха цените си нагоре. Напълно възможно е цени от примерно 1.50лв. да се закръглят на 1 евро.

36

до чичката №33

преди 2 години

Кви руснаци, кви рубли те гонят, бе? Абе, вие либерастите верно сте най-неграмотните измежду населението щом дори е умеете да четете и разбирате текст. Уж много претенции, че ги умеете и разбирате нещата, а то накрая се оказва, че елементарни неща не знаете. Досущ като управляващите последните 33 години, и особено настоящите такива.

35

Анонимен

преди 2 години

Копейкин не одобрява тази статия, въпреки че рашките му плащат в евро/

34

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ОРАТА ША МИНАВАТ НА РУБЛИ, ЗАРАДИ НАФТАТА И ГАЗА НИЕ ША ДИРИМ ЕВРОТО.

33

Нане

преди 2 години

Искам нашите шорошляшки убитаци да направят, кат начало един експеримент преди да ни набутат еврото... По 2000 евро на калпак от 1 юли до , кат го приемат... Цените нека да са в евро... =))

32

Анонимен

преди 2 години

"ще бъдем надзиравани и от Франкфурт" - хахахахаха. Това ви казва всичко и колко сме се продали на запада. ние сме им офцете и те ни доят и надзирават. Скапана държава

31

Чичо

преди 2 години

Много руснаци в този сайт бе ,всички държат на мощният лев и рублата !! Така ни говореха 45 години как капитализма гние и рухва ! И кво стана? Кой праща синове и дъщери в страните на еврото и долара? И бай Тошо накрая като призна ,,недоносчето" социализъм искаше да ,,яхнем капитализЪма и той да ни изтегли" от пропаста в която паднахме през89та. Животът ще покаже ,а не закотенелите комунистически лозунги и проповеди!!

30

София

преди 2 години

Това момченце с жълтото покрай устата ли ще ни обяснява какви плюсове носи еврото?!? Само да го светна, тоя с жълтичкото, че преди 10 години, когато са правени анализи не е имало война, нито ковид, нито редица проблеми. Ама нали, пак казвам, жълтичкото.

29

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА и затвор!

28

Анонимен

преди 2 години

Плюсове за малка шепа хора и инфлация за всички!!!

27

111

преди 2 години

Хахахахаха