141

Анонимен

преди 1 година

"Стига с тази зелена енергия! Първо тя изобщо не е зелена, защото за производството на фотоволтаици и перки се изразходвата много традиционна енергия и редки елементи при ограничен ресурс." - Смесваш фотоволтаици и батерии за електромобили. Сподели какви редки елементи се използват за производство на фотоволтаици. А относно първото, че се изразходва много традиционна енергия за производството важи само, ако се произвеждат в държава, която използва такава енергия т.е. това е временно... :)

140

не може да бъде!

преди 1 година

Статията е реалистична макар че събититята се отразяват твърде скромно дискретно и малко загадъчно.Украинската армия е контраатакувала,както се разбира от различни издание -не само руски, Южна Украйна /Херсон и Заполрожие/ по такъв начин,че в момента на мястото на боя според руската преса има около 70 трупа на украински войници,а по нататък са разхърляни човешки остатъци на неизвестен брой войници -от 150 до 350,които са имали нещастието да попаднат точно на мястото на артобстрела ...

139

Анонимен

преди 1 година

Ще си ги възвърнат , когато щатите вънат на Мексико териториите , цял Тексас ...

138

Анонимен

преди 1 година

Кви територии, кви 5 лева - как ще връщат милиардите заеми от ЕУ и Америка? Ей това е разковничето.

137

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно Русия ще вземе двете области Но това няма да им донесе нищо добро Санкциите ще траят докато се съгласят да ги върнат Руснаците в крайна сметка ще бъдат съсипани от санкциите , ще се разбонтуват , болният Путин ще бъде сменен и новите , по-млади , управници и олигасите ще обвинят за всичко Путин и ще върнат всичко н Украйна за да отпаднат санкциите Нали знаете - каквото и да ви говорят , знайте че става дума за пари За олигарсите най-важното са бизнесът им на запад и парите

136

Анонимен

преди 1 година

Русия е водила в историята си 450 войни От тях само 5 са отбранителни

135

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм спокоен за Ердоган Ако изкуфелият пенсионер Путин скочи да зазавлядява България , перкото Ердоган като наш съюзник в НАТО веднага ще вкара танковете , най малкото , за да защити 1 милион български турци Така че - споко Имаме на южната си граница съюзник с най-голямата армия в НАТО след САЩ - 650 000 военни Русия има в Украйна 100 хиляди армия Така че няма проблем Турската армия да ги размаже набързо

134

николо ставери

преди 1 година

РУСИЯ НА НИКОГО НИЩО НЯМА ДА ВРЪЩА ЗЕМИТЕ СА ПРОЛЯТИ С РУСКА КРЪВ И ИМА МНОГО МЪКА ОЩЕ ОТ ВЕКОВЕ БЕШЕ ЩТО БЕШЕ

133

Анонимен

преди 1 година

Да се молим само Ердоган бей да не поиска да се прави на Путин и да тръгне да завзема Кърджалийско или Смолянско и Делиормана. Една "специална военна операция" защото там населението е преобладаващо турско и хоп- току виж се развял там червения байрак с полумесеца!

132

Анонимен

преди 1 година

Абе да си го кажем направо- няма да си възвърнат териториите. Руските империалисти трябва да претърпят сериозни загуби, за да се изтеглят. А такива май все още няма. Потъналата Масква няма да ги накара да се изтеглят. Криво да стоим, право да приказваме- Украйна трябва да се раздели на 2. както се раздели Чехословакия или Югославия да речем. И време е войната вече да спре. Тя омръзна на всички!

131

Румен

преди 1 година

Украйна ще си върна териториите , когато руснаците откраднат всичко що е ценно и се оттеглят Тези териториите агресора няма с какво да възстановяват и да поддържат.

130

ЩО ТАКА?

преди 1 година

До миналата седмица беше "УКРАЙНА ЩЕ СИ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАВОЮВАНИ ОТ РУСИЯ ТЕРОТОРИИ В РАМКИТЕ НА ТАЗИ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ". Тази седмица "УКТАИНЦИТЪЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ УСПЕЯТ БЪРЗО ДА СИ ВЪЗВЪРНАТ ТЕРИТИРИИТЕ". Какви ли ще са заглавията след месец???

129

oxx

преди 1 година

те и мароканците сигурно искат до мадрид пак да са

128

...

преди 1 година

Значи *** тука се изказват, неподготвени пак! И извъобще не вземат под внимание големия хамерикански байдън! щото на тоз етап русия воува с нато и губи а нато даже не се е включило в битката! Та тука хамериканците решават кога ще дадът на украйна ракети дето да могат да поразяват руски градове! И това деца мой ще е покупка на такива ракети! Просто украйна си е купила ракети дето да стихнат до москва! Понеже русия и украйна са във война! Та вземете из в на предвъд тез неща! Мдам!!!

127

Събота неделя

преди 1 година

Прави впечатление, че от понеделник до петък форумите на Днес са пълни с антиукрайнска истерия и злоба, а в събота и неделя е доста по ларш. МурзилаЖа не работи в почивни дни.

126

Анонимен

преди 1 година

кои територии е брачед, да се радват ако им остане Киев с проруско правителство, това да не ти е Холивуд и бозите им...

125

11

преди 1 година

Не бързо, даже не изобщо, ще си върнат териториите, които не са техни, щото няма международно признати граници на Украйна - факт!

124

Анонимен

преди 1 година

До 145 Стига с тази зелена енергия! Първо тя изобщо не е зелена, защото за производството на фотоволтаици и перки се изразходвата много традиционна енергия и редки елементи при ограничен ресурс. Второ като спря вятъра в Северно море какво се случи с огромния ветропарк и с електроенергията в Европа?

123

Анонимен

преди 1 година

Не прочетох само в кой момент Рудия е напуснала границите на ПРИЗНАТИТЕ засега от 1/4 от планетата ДНР и ЛНР и е пресякла границите на Украйна. Или поне някакъв договор, който да описва къде са украинските граници. Засега Русия просто освобождава окупираните от Украйна територии на ДНР и ЛНР, неизвестно защо провъзгласени от Украйна за нейни територии.

122

Анонимен

преди 1 година

До хм - Прав/а си, но бих добавил нещо - и за временно отслабване на Европа, като цените на горивата скочат до небето. Европа не че не го разбира, но така ще имаме аргумент за форсиране на прехода към зелена енергия, а ако той бъде успешно завършен, тогава Европа ще стане независима по отношение на енергоизточниците. Независима не само от Русия, но и от САЩ, и от Близкия изток. Въпросът е дотогава ЕС да не се разпадне, защото поне временно стандарта на живот ще пострада сериозно.