101

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това ще доставят такива с обсег до 150 км

100

Анонимен

преди 2 години

Отказали са, защото ще получат бомби веднага. Но пък принудиха ЕС да се наведе!

99

Анонимен

преди 2 години

На деменцията някой му е казал че ако даде ракети на урките руснаците ще му сцепят задния диференциял а деменцията си го пази деференциала че му е само един.

98

Анонимен

преди 2 години

До А през това време... Братушките нанесоха ракетен удар в Нови Буг по време на съвещание на украинските фашистки офицери. ------------- пак са гръмнали нечия селска външна тоалетна с високоточковите си оръжия :)

97

Ми555

преди 2 години

И в Първата, и във Втората СВ - САЩ СА БИЛИ СЪЮЗНИЦИ НА РУСИЯ!!!! ЕМИ СЕГА СВЕТЪТ ПЛАЩА ЗА ТЯХНАТА ПОТРЕСАВАЩА ГРЕШКА! ЗАЛОЖЕТЕ НА СИНТЕТИЧНИЯ ПЕТРОЛ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПООПРАВЯТ , ДОБРЕ И ЗА ПЛАНЕТАТА.

96

Обективно

преди 2 години

Със или без помощта на запада - Русия пак щеше да анексира източната част на Украйна, защото я смята за СВОЯ ПРОВИНЦИЯ.

95

Фгжеф

преди 2 години

Някой свирнал на Зеленото да предава Азовстал, а после нарочно му забавиха оръжията и санкциите, а можеха да си поседат там още половин година. Сега си удря главата в стената...( така е като верваш на Бай ти Сън и Урсулката с първи клас)

94

Анонимен

преди 2 години

За нами стоит Москва и арбат ,солдат .С тази песен на уста мечката гази наред глозгайки трупа на бившата територия Украйна.Сатанистите от Вашингтон заедно с ге.йо.вете от Брюксел са в паника .Новия световен ред се клати и рептилите отиват у бездната откъдето са се пръкнали. Цар Путин е мъдър цар и държавник .

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103Когато обкръжиш един завод, нема нужда да се биеш, просто ще ги оставиш да изпукат от глад :)) Рашките го изолираха завода и си продължиха напред, не знам как си военно тактически грамотен, явно не си в час :)

92

до 105

преди 2 години

Мани го момчето, бе. Нека фантазира. 3 месеца Украйна пада, ама от утре според него!

91

До Боби

преди 2 години

Да Боби знаем много си информиран, но я погледни характеристиките на EDM4S, които се ползват от ВСУ. Тези системи, които цитираш са малко слепи за източник от 10W, не мислиш ли?

90

до 97

преди 2 години

Боби, миличък, да вметнем, че ВСУ имат антични съветски радари. Те се заглушават елементарно. Ама Русия няма подобни технологии.

89

Анонимен

преди 2 години

Айде фантазьорът Боби пак се появи... 3 месеца един завод се превзема, ама е адски ефективна руската армия. 3 месеца слушаме за котела на ВСУ. Ама ц- не става и не става...

88

Анонимен

преди 2 години

Руската войска стана за смях и на децата от детските градини! Америка съжалява путин и му помага срещу пълно поражение от незначителната войска на Украйна!

87

Анонимен

преди 2 години

Това не е любовно предложение за да отказва. Става дума за пари, много пари. Никой не вярва на НАТО и техния началник сащ.

86

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби каквито и фантасмагории да ни каканижеш за Русия, твоите хора се оказаха гОла вОда. Ядат як перах по всички фронтове, Франция и Германия се видяха в чудо как да спасяват Русия, че след разгрома на магучая и непабедимая Украйна ще стане център на Европа, а не страхливците Берлин и Париж.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96Естествено че показват здрав разум, дори на тех им беше странно, че украинците постоянно тръбяха с пропагандата си, че едва ли не са смазали рашките, което се оказа блъф :))

84

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, за пети път в историята на Русия, Америка я спасява от унищожителен глад или военен разгром. Не ми е ясно защо Русия мрази толкова много вечния си спасител САЩ? Има нещо тотално сбъркано в манталитета на руснака.

83

Анонимен

преди 2 години

Ей другарчета вие нали разбрахте, че рускините обраха всички награди в Пооорноиндустрията просто не оставиха шанс на другите.. Те като мажете им ония лумтят за земя а те за големите маркучи, И сега цената им като се срине малиии казвам ви оправете си добре плановете и дерзайте

82

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Нещо си объркал епохите и тактиките. Това което пробутваш като факт, е типично за рашистите. На които им свалиха почти всички дронове, а тактиката им е заседнала някъде след 1945-та. Украинската армия е реформирана по натовски стандарт. А благодарение на дроновете(около 6 хил. по някои оценки) могат да преценят къде и кога могат да атакуват. Към момента им липсва модерното въоръжение.